Rupa VII

Dobro. On je lekar, ja nisam.
Znam šta su i kako se izvlačili pola familije lekari naše obolele od korone, što ne znači da ti konkretno imaš..pitali su šta im je terapija i njih 5-6 su (a da ne znaju šta je neko od njih rekao), obavezno isključivala parac.

zanimljivo
meni je dr kad sam primala vakcinu rekao bolje ibuprofen bez obzira sto zvanicno preporucuju paracetamol
zabranio mi je alkohol, takodjer, i aminovao duvan 😆

Ovo je bilo baš mišljenje usaglašeno, što je, jelda, neobično za lekare....šta pije? Blabla i paracetamol...Kakav paracetamol, ne, nek piju..e, sad, nešto na L (ako nisam zaboravio) ...al priča je ozbiljna.

Svaka s
koliko znam ne sadrze ga antibiotici
uzimas ga odvojeno
vecina nas uzima paracetamol ili ibuprofen
kad je ovo s covidom pocelo bila je hajka na ibuprofen
svi su preporucivali paracetamol
meni inace vise odgovara ibuprofen pa sam nakon druge doze vakcine to i popila
Ja sam paracetamol.
Ovde doktori nisu pravili razliku, a ja dobro reagujem na mexalen, pa sam njega uzela.
Nakon druge vakcine me je bas pukla temperatura, ali je proslo nakon dva dana.

Ovo je bilo baš mišljenje usaglašeno, što je, jelda, neobično za lekare....šta pije? Blabla i paracetamol...Kakav paracetamol, nek piju..e, sad, nešto na L ...al priča je ozbiljna.
pa zato te i pitam
znaci, promijenila se prica iz nekog razloga
a nemam pojma sta je to na l
ameri svi zvacu onaj tylenol
to valjda isto sadrzi paracetamol i jos neko gomno
kad sam popila oshabrljilo me nachisto

pa zato te i pitam
znaci, promijenila se prica iz nekog razloga
a nemam pojma sta je to na l
ameri svi zvacu onaj tylenol
to valjda isto sadrzi paracetamol i jos neko gomno
kad sam popila oshabrljilo me nachisto
Pa nije se promenilo, uglavnom je reč o prvoborcima korone još od novembra prošle godine, pa nadalje. Ljudi su se savesno držali terapije, kasnije vakcinisani i revakcinisani...jedva čekaju booster. Maykemi.

E, i nije sad kao nešto tu, al imaju od 35 do 75 godina. Malo-malo im nešto fali. Naravno, i sad je u trendu odyebavanje, ako ti brzi kaže da nisi + a ljudi krljaju, posebno ovi mlađi, imaju te lomeće T malo preko 37.

Pa nije se promenilo, uglavnom je reč o prvoborcima korone još od novembra prošle godine, pa nadalje. Ljudi su se savesno držali terapije, kasnije vakcinisani i revakcinisani...jedva čekaju booster. Maykemi.

E, i nije sad kao nešto tu, al imaju od 35 do 75 godina. Malo-malo im nešto fali. Naravno, i sad je u trendu odyebavanje, ako ti brzi kaže da nisi + a ljudi krljaju, posebno ovi mlađi, imaju te lomeće T malo preko 37.

ma promijenila u smislu preporuka
bilo je ono brufen ce te ubiti sto posto : ))))

E_kRqT1X0Ac8EvB.jpeg

Bolje da su pare za ovo date da se lece oni kojima treba / da su date za narodne kuhinje / bilo sta sto stvarno treba.

Screenshot_20210918-234407_Chrome.jpg
Deci nije mesto ovde / ona ne znaju gde su / ne znaju sta rade / deca ne treba da se koriste na ovaj nacin.

Dobro smo @stevca
Njemu se stalno spava, a ja povremeno imam temperaturu. I ja više kašljem.
Nego, meni je neverovatno da je on bio kod dva doktora, i ni jedan mu nije poslušao pluća.
Respiratorna infekcija, pluća se pretvaraju u paučinu, a njega nisu ni poslušali.

Negde sam čitao da PCR ne može da te dešifeuje kao + kad se infekcija spusti dole, na bronhije, pluća. Kapiram da, ako ostali pokazatelji nisu tipa cpr 100 alarmantno, a nema istoriju bolesti, pluća npr, neće ni da uzmu čoveka u obzir...

Juče sin bio u prodavnici, vezao psa ispred i uvek se nađe neko da ga drnda i mazi. Ovog puta pjeder iz Hrvatske. Ozbiljan promet su napravili, pošto su bili locirani u Manježu.
Prepričava sin da pjeder rekao da je pas super, al njemu mama ne da drži psa, a kaže ovaj matori ko Biblija, koja mama...radio pjeder u Alžiru, došao sam na gej paradu i kaže malo je bvz jer ima gomila pandura..

Zvala me baka iz komšiluka, plače jedva priča. Treba već skoro 2 g da joj se zakaže pregled na očnoj klinici, ćerke je zezaju kao imaš drugo oko pa gledaj. Pokupile joj i čekove i karticu poštanske i lk i zdr.knjiž., dinara nema, a penzija joj preko 40.000,00. Znači reči nemam. Moli da joj ja zakažem termin, ali ne mogu ništa bez lbo broja. E pa strašno.

И на сву своју муку, сада се ти нервираш око ње. Као да поред свега имаш времена, живаца и снаге још и за туђе проблеме.
А њој је лакше тебе да узурпира него њима да подвуче црту.

Мислим, жао ми је ње, али ако сама не пресече, неће јој ту нико моћи помоћи.

Zvala me baka iz komšiluka, plače jedva priča. Treba već skoro 2 g da joj se zakaže pregled na očnoj klinici, ćerke je zezaju kao imaš drugo oko pa gledaj. Pokupile joj i čekove i karticu poštanske i lk i zdr.knjiž., dinara nema, a penzija joj preko 40.000,00. Znači reči nemam. Moli da joj ja zakažem termin, ali ne mogu ništa bez lbo broja. E pa strašno.
Užas. To je za Centar za socijalni rad ili kako se to sad zove.

Afro, možda postoji razlog što su ćerke to uradile?
Ne treba, odmah na prvu loptu reagovati.

Što se tiče zakazivanja, dugo se čeka na pregled.
Nedavno su svekrvi jedva zakazali pregled i otkazan je jer se dr. razbolela.
Za oftamologa pišem.
Isto znam jedna poznanica je morala da ide privatno na operaciju katarakte, ako sam pravilno napisala, u državnom bi na red došla tek za godinu i po dana.

Нека их пријави!
Али родитељи то ретко раде. Трпе децу пропалитете и заташкавају њихове гадости.
Ove dve imaju odraslu decu od kojih je baka jedno školovala u Americi, pa posle i drugo delimično, ali se to sve zaboravilo. Džaba 6-ro unučića kad joj niko vrata ne otvara id kad su joj pokupile sve pare, a ona je ne nadajući se tome jednu ćerku ovlastila. Užas

Back