moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
I ja ću sutra u vik. da ložim. Prolepšaće se vreme ovih dana.Ma brate meni u kuci 18° ladno mi palio sam pec nocas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja ću sutra u vik. da ložim. Prolepšaće se vreme ovih dana.Ma brate meni u kuci 18° ladno mi palio sam pec nocas
Ovde je nekad i moj otac ležao.Čak možda i u ovoj istoj sobi.Sa njim u sobi je bila slikarka Biljana Vilimon.Smestila se...
Pogledajte prilog 1020858
a sta jede?Ne. Ni dinara. Kupe joj box cigara i to joj je celi mesec.
Mozda u sobi pored, ovde postoje muske i zenske sobe.Ovde je nekad i moj otac ležao.Čak možda i u ovoj istoj sobi.Sa njim u sobi je bila slikarka Biljana Vilimon.
Tad su bile zajedničke.Bilo je to prije 16 godina.Mozda u sobi pored, ovde postoje muske i zenske sobe.
Ne znam za tad.Tad su bile zajedničke.Bilo je to prije 16 godina.
Samo hocu da ti kazem da je Biljana Vilimon ozdravila, evo kao sto rekoh proslo je 16 godina od tada,da je ne ureknem.Ne znam za tad.
srela sam je pre nekih mesec dana, zena izgleda kao avionSamo hocu da ti kazem da je Biljana Vilimon ozdravila, evo kao sto rekoh proslo je 16 godina od tada,da je ne ureknem.
Što želim i tebi.

ne znam, mozda i nije jer je vise ne vidjam toliko cesto kao pre...a mozda se samo i mimoilazimoNe znam je l još u Gepratovoj.
Al me cimaju za prošlogdišnje orahe, jednog sam morao na blok nakupca.
Sad će on mene iz Jagodine da uči šta je orah..ili recimo šljiva ili hrast, a o.bagremu da ne govorimo. Aj pali ćuran na put oko sveta lol

TaTa.... :I ja ću sutra u vik. da ložim. Prolepšaće se vreme ovih dana.
zar je tolika guzva?Da li mi verujete da od 9h sedim ispred kovid ambulante i još me nisu prozvali. U međuvremenu, temperatura mi porasla, Sava mi doneo brufen, sada sam mokra do gaća.
Da li mi verujete da od 9h sedim ispred kovid ambulante i još me nisu prozvali. U međuvremenu, temperatura mi porasla, Sava mi doneo brufen, sada sam mokra do gaća.
Da li mi verujete da od 9h sedim ispred kovid ambulante i još me nisu prozvali. U međuvremenu, temperatura mi porasla, Sava mi doneo brufen, sada sam mokra do gaća.