Rupa VII

Sava je došao iz covid ambulante, testirali su ga, pozitivan je. Svi smo u izolaciji dve nedelje. Otkazala sam torte za sledeći vikend. Imam t 38°, boli me glava, i možda ću ujutru ići da se testiram.
Daju li kod vas hemomicin?
Da sprijece prev prelazak u bakt upalu pluca?
Meni je 7 dan pomogao aspirin 100 da prodisem, bas sam imala kratak dah.
Vitamini, aspirin i odmor

Bilo kakvo pogorsanje pravac dr

Imam i ja Hemomicin, ali mislim da je rano da ga pijem čim sam dobila temp. Imam i Pentraxyl i Palitrex. Mislim da je možda pametno tek za dan, dva, ako ovo čudo ne prođe da odem da uradim pcr. Ležim, treba da ugrejem ručak, a nemam volje.

Daju li kod vas hemomicin?
Da sprijece prev prelazak u bakt upalu pluca?
Meni je 7 dan pomogao aspirin 100 da prodisem, bas sam imala kratak dah.
Vitamini, aspirin i odmor

Bilo kakvo pogorsanje pravac dr
Dobio je hemomicin. Ali mu dr nije rekao koliko dugo da ga pije, jer ima samo 3 tablete. Da popije samo te tri, ili treba duže?
Nemamo ni jedno kratak dah. Ja sam popila paracetamol, odspavala sat i po vremena, i malo mi se razbistrilo pred očima.

Dobio je hemomicin. Ali mu dr nije rekao koliko dugo da ga pije, jer ima samo 3 tablete. Da popije samo te tri, ili treba duže?
Nemamo ni jedno kratak dah. Ja sam popila paracetamol, odspavala sat i po vremena, i malo mi se razbistrilo pred očima.
pa brate, jel mu zakazana kontrola
..ja sam popio 3 pa mi je krknuo jos 3..negativan sam inace

Poslednja izmena:
Sava u utorak noću imao temperaturu. On inače ima t ispod 35°,tako da čim pređe 36, za njega je to temperatura. Malaksao, pomalo kašlje, a neke kolege na poslu imaju koronu, ode u sredu ujutru u covid ambulantu. Dr popriča sa njim, ne uzme stetoskop u ruke, kaže mu da nije korona, i da nema potrebe da se testira. Pošalje ga u lab da uradi ks, kada je bila gotova, nije ga ni prozivala, nego sestra mu iznela papir na kom piše da kupi nešto za jačanje imuniteta. Imao i u sredu t, nije išao na posao. Juče svejedno nije radio, žalio se na malaksalost i da ga boli desni krajnik.
Zovem opštu praksu da mu zakažem da ode da mu daju neki ab, oni neće da zakažu, dok ne donese negativan test iz kovid ambulante. Džabe što ja kažem da nisu hteli da ga testiraju, ona kaže da ide opet i da insistira da ga testiraju.
On s posla ode u Zemun, testira se, i stigne pozitivan rezultat.
Očajan je što je ova tri dana bio u kontaktu sa babom i dedom ovde, sa mojom mamom, sa kolegama na poslu.
Ja ne smem da mu kažem da mene grebe grlo i kašljucam.
Samo pričaju da čim primetite simptome (a ima ih milion) idite u covid ambulantu, on bio, i oni ga otkačili.
Sada se brine da li će mu produžiti ugovor kada dve nedelje bude na bolovanju.
Taman ga psiholog malo ohrabrila, taman se malo izvukao iz svoje ljušture, vraća se na početak. Lepo bih nekog zadavila.
otac mog deteta nije vise ziv zbog istog tretmana
mene su 11 dana mucili sa besmislenom terapijom antibioticima od kojih mi je bilo iz dana u dan sve losije
da na kraju nisam otisla privatno kod pulmologa, nase dete bi imalo dva mrtva roditelja

domacice, odmah krenite sa jakom imuno terapijom - visoke doze c i d vitamina
mene je 2 nedelje drzla na 4grC i 4000ij D i na 300mg aspirina preventivno iako mi je d dimer bio u granicama normalnog
jer od kovida se ne umire od upale pluca, umire se od zacepljenja krvnih sudova trombovima
drzite se! :heart:

Sava je došao iz covid ambulante, testirali su ga, pozitivan je. Svi smo u izolaciji dve nedelje. Otkazala sam torte za sledeći vikend. Imam t 38°, boli me glava, i možda ću ujutru ići da se testiram.
nemoj mozda, idi jer treba da budes u sistemu obolelih
posle prelezanog kovida dovoljno je samo da skines elektronsku potvrdu sa sajta da si ga prelezala i mozes da putujes bez ponovnog testiranja

iz prve ruke , rodjena sestra radi celu nedelju u cov ambulanti, sve sami pametnjakovici i internet doktori leze i kukaju......naHebali da ne mogu da se opasulje. od silnih ideja i saveta.

ne s... pravac ambulanta i da nemas vazecu zdravstvenu. ne zahebavaj se sa svojim zdravljem ..
Deder pitaj ti nju kako smo sad najzarazeniji od svih okolnih zemalja zajedno,a prvi smo nabavili vakcine,od kad je krenula korona nismo skidali maske,sve postovali i previse,a u madjarakoj na pr niko ne nosi maske niti imaju mere i mojne kazes da su svi drugi vakcinisani

Ja gdje živim moraju se nositi maske i to ne obične nego one neke sa F, zaboravila sam broj. Za mnoga mjesta već treba dokaz o vakcini, o preležanoj koroni ili test. Sve zbog malog broja ljudi koji su vakcinisani

Ja gdje živim moraju se nositi maske i to ne obične nego one neke sa F, zaboravila sam broj. Za mnoga mjesta već treba dokaz o vakcini, o preležanoj koroni ili test. Sve zbog malog broja ljudi koji su vakcinisani
Madjarska nema mere ,38% vakcinisanih i odustali su od hajke,mi odavno presli 50% siluju nas da se vakcinisemo,kao sve zemlje u okruzenju zajedno kod nas dnevno obolelih,e sad ako je to vama za strah onda jadni mi normalni pored vas,nama se odavno upalila lampica da nesto nije u redu

Back