miici
Ističe se
- Poruka
- 2.379
elektrika, ne zezajВолим да мењам и враћам, просто ме пуца адреналин кад са кесом журно прилазим радњи.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
elektrika, ne zezajВолим да мењам и враћам, просто ме пуца адреналин кад са кесом журно прилазим радњи.

Не зезам, стварно то волим.elektrika, ne zezaj![]()

Sad su al dente![]()
Поштар уопште није дошао, пакет сам морала да подигнем у пошти. А станујем на три минута од ње.
Ма уопште није дошао. Сама сам свратила до поште да видим шта се чека. И дадоше ми пакет.
Debilizam.
Opcija tj broj za praćenje pošiljke, tako znam dokle je stiga,.da li je uopšte krenula... A te koji ne dostavljaju ne bi trebalo da postoje. Mi se svi po gradovima ne obaziremo na to da je dostava od vrata do vrata..a ne da silazimo i gubimo vreme, pa i 5 min.na preuzimanje dostave.
PostExpres je krš od kurirske službe. Ostali dostavljaju od vrata do vrata.
Од поштара зависи. Друге пошиљке су ми стигле на врата пола сата после смс-а.PostExpres je krš od kurirske službe. Ostali dostavljaju od vrata do vrata.
Okov je super firma i tamo i ovde, pritom su i korektni što se cena tiče.Onda imaš sreće. Kod mene to funkcioniše samo na selu - dostava na kućnu adresu. Dakle, ako ja stanujem u Grčića Milenka 12/2 ima, tu baš tu, da donesu ili nek menjaju opis usluge... "Dostavljqmo tu negde do 5km od mesta naručiocs/korisnika. Meni do vrata dostavljaju isključivo hranu, Ikea i verovali ili ne, Crnogorci iz Okova.

Други пут узми корнет. Препоручујем малина кејк.