limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.136
To je jos i gore mucenje.Djelimično banovao. Dao ti da vidiš al svezao usta da ne pričaš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je jos i gore mucenje.Djelimično banovao. Dao ti da vidiš al svezao usta da ne pričaš![]()
Vidiš, to je prelepa ideja!To je jos i gore mucenje.![]()
Jeste...taman za Ausvic.Vidiš, to je prelepa ideja!![]()
salji to 'vamoPada led.
Kod nas tri kapi kise prokapale.Pada led.
Otišao, ne znam da li će vama. Meni je to strašno kad počne da lupa po prozorima. Sad je pljusak i grmi o sijeva.salji to 'vamo
meni je strasno kad grmi, grada se ne bojimOtišao, ne znam da li će vama. Meni je to strašno kad počne da lupa po prozorima. Sad je pljusak i grmi o sijeva.
Svaki dan dobijem bar 5 takvih, ne na fb nego na mail.Koji je više đavo sa kojekakvim stranim profilima na fejsbuku koji mi nude kojekakve pare! Sad više nije neki moj prezimenjak koji je nastradao na Tajlandu nego neka baba koja umire i hoće da mi ostavi 500.000 evra. Dešava li se ovo još nekom, ozbiljno? Ovaj sad je meni 5 ili 6 put.
Svaki dan dobijem bar 5 takvih, ne na fb nego na mail.

A onoliko tab prijetio da ce otvoriti politikicu za zene a sad kad krenu ima samo Sta trenutno radite da ovdje ostaneŠta žene ima da čitaju, plus mučenom badriju da ožive pdf.
Al glupost, takvo izmeštanje van svakog konteksta, baš su rešili da nas pošalju u šoping po šopingholičarku.