Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како да платим поштарину кад предмет још нисам добила. Платићу га кад ми га уруче, ваљда.

nemas ti pravo, nego posiljalac. to nemas veze sa paketom. izgubljeni paket moze samo posiljalac da trazi. ako si nesto kupila posiljalac bi trebalo da ti vrati pare, a onda on trazi svoj paket. i ako ga ne nadju nadoknadjuju mu postarinu koja je trebala da bude.

СМС ми је послат у пола десет ујутру да је пакет приспео и да га могу очекивати у току дана.

Шта их је спречило да га донесу до 3?????

Онда је то. Који к**** онда примају петком као данас за сутра. Јуче ујутру је послат.

ja nikad nisam dozivela da mi ne uruce.paket u subotu. beograd nema taj problem. ako nije moguca dostava danas za sutra za neka sela pisu na onom papiru koji dobija posiljalac nije garantovana dostava u roku i napisu kog dana ce biti dostva.

slala sam ranije i na kosovo paket preko post expresa i sve je bilo ok.

vrv je neki kolaps u tvojoj posti.

Kurirske službe u Srbiji su zločin koji traje. Ne zna se koji su gori od kojih.

Da li proveravate račun u Lidlu? Umeju pogrešno da kucaju stvari koje su na merenje, i peciva. Kuma me zamolila da joj kupim bombone koje su 299din/kg. Ja kupila, ona mi prokucala kikiriki u čokoladi koji je 599Din/kg. Da nisam pogledala račun, a pogledala sam jer mi se učinio visok, za 4 - 5 artikala koje sam kupila, došla bih kući siromašnija za 350 dinara.
Sestro meni je u lindi racun metar dugacak i sa tri nule :lol: ko roman hebo te bas cu da citam
Ne idem tamo za par stvarcica jer mi nije blizu

To u maxiju citam jer tamo idem svakodnevno po malo pa je lakse

СМС ми је послат у пола десет ујутру да је пакет приспео и да га могу очекивати у току дана.

Шта их је спречило да га донесу до 3?????
To se meni desi i onda i 4 kad zovem da pitam kad misle da donesu paket kažu nisu stigli i da od sutra mogu da ga podignem u pošti. Zadnji put sam digla frku pa su mi nudili da popunim prijavu, ali mi nešto bilo žao da budem cinkaroš.

To se meni desi i onda i 4 kad zovem da pitam kad misle da donesu paket kažu nisu stigli i da od sutra mogu da ga podignem u pošti. Zadnji put sam digla frku pa su mi nudili da popunim prijavu, ali mi nešto bilo žao da budem cinkaroš.

На тој СМС је био и телефон курира. Звала сам и тај број пет пута у току дана јер ја стварно не могу да седим и да чекам. Нико се није јавио.

Ја сам се већ опростиола и од пара и од пакета. Песимиста сам непоправљиви.

Оно, пресело ми је.

idi u pon. u postu podigni paket i napravi haos ako je do kurira on je u obavezi da ti uruci paket.
ovde kod mene se pojavio lenjivac koji je oreskako ljude, pa sam se ja zalila, a istog dana i neka zena, pa je ko bela lala donosio pakete posle.

Ја сам се већ опростиола и од пара и од пакета. Песимиста сам непоправљиви.

Оно, пресело ми је.
A cemu drama
Paket ti je u posti icic ces u ponedeljak da ga uzmes
Uvek stoji u posti kojoj pripadas 5 dana
Ne razumem sta je problem, posta ti je na par minuta, nisi u selu pa da jase tri dana i dramis

Oni su idioti i stalno to rade, ne isporuce pa ides u postu da ga uzmes, tamo im se nacestitas majke za neadekvatnu uslugu i gotovo

На тој СМС је био и телефон курира. Звала сам и тај број пет пута у току дана јер ја стварно не могу да седим и да чекам. Нико се није јавио.

to mu je privatni broj vrv.

Нервира ме што је сутра недеља па тек прекосутра могу.

ja ne vidim razlog za dramu, ja nekad uzmem paket i posle 2 dana, kad stignem.

idi u pon. u postu podigni paket i napravi haos ako je do kurira on je u obavezi da ti uruci paket.
ovde kod mene se pojavio lenjivac koji je oreskako ljude, pa sam se ja zalila, a istog dana i neka zena, pa je ko bela lala donosio pakete posle.

Мом мужу се већ десило то да је чекао неке документе на кућу и нису стигли. И после је било да прималац није био код куће што није истина. И онда је једва нашао у пошти, тотално затурено. Ј им је матер, он који је миран човек.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back