- Poruka
- 29.459
07.11.2020 14:52:27 11080 БЕОГРАД 80 Нaреднa достaвa
ne znam sta bi to znacilo naredna dostava, meni paket bude u posti ako nisam kuci. mozda ce ti ga uruciti u ponedeljak.
danas rade skraceno moguce da nije stigao do tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
07.11.2020 14:52:27 11080 БЕОГРАД 80 Нaреднa достaвa
Да.
Обично зовем око подне ако не испоруче.
Ako je plaćena poštarina, imaš pravo na naknadu u petostrukom iznosu poštarine. Ja sam to jednom dobila, ima na sajtu uputstvo kako to da tražiš.
Нисам звала јер испоручују до 7 увече. Надала сам се да ће доћи а њихов кол центар суботом ради до 3, сад се јавио говорни аутомат.
Како да платим поштарину кад предмет још нисам добила. Платићу га кад ми га уруче, ваљда.
subotom i kuriri rade krace.
Онда је то. Који к**** онда примају петком као данас за сутра. Јуче ујутру је послат.
СМС ми је послат у пола десет ујутру да је пакет приспео и да га могу очекивати у току дана.
Шта их је спречило да га донесу до 3?????
Sestro meni je u lindi racun metar dugacak i sa tri nuleKurirske službe u Srbiji su zločin koji traje. Ne zna se koji su gori od kojih.
Da li proveravate račun u Lidlu? Umeju pogrešno da kucaju stvari koje su na merenje, i peciva. Kuma me zamolila da joj kupim bombone koje su 299din/kg. Ja kupila, ona mi prokucala kikiriki u čokoladi koji je 599Din/kg. Da nisam pogledala račun, a pogledala sam jer mi se učinio visok, za 4 - 5 artikala koje sam kupila, došla bih kući siromašnija za 350 dinara.
ko roman hebo te bas cu da citamСад сам нешто тако куповала и никад више. Само лично, а у пм...
To se meni desi i onda i 4 kad zovem da pitam kad misle da donesu paket kažu nisu stigli i da od sutra mogu da ga podignem u pošti. Zadnji put sam digla frku pa su mi nudili da popunim prijavu, ali mi nešto bilo žao da budem cinkaroš.СМС ми је послат у пола десет ујутру да је пакет приспео и да га могу очекивати у току дана.
Шта их је спречило да га донесу до 3?????
nemoj se nerviras dobices paket.
kolko puta sam bila na poslu pa me je paket cekao u posti, ja post ekspres koristim, jer ne moram da cekam kurira kuci, vec mene paket saceka 5 dana u posti.
Nemaš potrebe da se opraštaš paket ćeš svakako dobiti.Ја сам се већ опростиола и од пара и од пакета. Песимиста сам непоправљиви.
Оно, пресело ми је.
To se meni desi i onda i 4 kad zovem da pitam kad misle da donesu paket kažu nisu stigli i da od sutra mogu da ga podignem u pošti. Zadnji put sam digla frku pa su mi nudili da popunim prijavu, ali mi nešto bilo žao da budem cinkaroš.
Ја сам се већ опростиола и од пара и од пакета. Песимиста сам непоправљиви.
Оно, пресело ми је.
A cemu dramaЈа сам се већ опростиола и од пара и од пакета. Песимиста сам непоправљиви.
Оно, пресело ми је.
Da i ja sam zvala na taj broj iz sms-a. Samo se ne nerviraj, jedino ako nije nešto kvarljivo.На тој СМС је био и телефон курира. Звала сам и тај број пет пута у току дана јер ја стварно не могу да седим и да чекам. Нико се није јавио.
На тој СМС је био и телефон курира. Звала сам и тај број пет пута у току дана јер ја стварно не могу да седим и да чекам. Нико се није јавио.
Нервира ме што је сутра недеља па тек прекосутра могу.
idi u pon. u postu podigni paket i napravi haos ako je do kurira on je u obavezi da ti uruci paket.
ovde kod mene se pojavio lenjivac koji je oreskako ljude, pa sam se ja zalila, a istog dana i neka zena, pa je ko bela lala donosio pakete posle.