Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што се и доказало у јулу. Ево, сад им не пада на памет да блиндирају народ у кући.
blindiranje tada nije bila nasa ideja
ne znam zasto se sve okrece na nasu vlast
ja sam prvi koji je kritikuje po forumu..ali treba biti realan
to je radjeno u skoro celoj evropi.

koliko vidim sa tom merom polako opet krecu neke evropske zemlje.

i sad..ako se zna da su autobusi najveci rasadnici virusa.. kako bi ti resila problem epidemije?
pustila sve da se zivi normalno, izbacila maske i ostalo ili preduzela neke mere?

ja bih licno ukinuo akcize za gorivo da ono visestruko pojeftini i da se ljudi voze kolima a ne busem.
po mom msiljenju to je najbolja mera.

i sad..ako se zna da su autobusi najveci rasadnici virusa.. kako bi ti resila problem epidemije?
pustila sve da se zivi normalno, izbacila maske i ostalo ili preduzela neke mere?

ja bih licno ukinuo akcize za gorivo da ono visestruko pojeftini i da se ljudi voze kolima a ne busem.
Ја бих решила тако што бисмо се понашали исто као прошле године у ово време. Да видиш како би брзо све било у реду :)

Ја бих решила тако што бисмо се понашали исто као прошле године у ово време. Да видиш како би брзо све било у реду :)
pazi virus postoji.. znam za zenu od 40 godina bez ikakvih prethodnih bolesti koja je preminula od kovida..nije bas za zezanje

ne pratis forum beograd i ne znas moja pisanja na temi o virusu u gradu pa cu ti sad sazeti sto bi dodola rekla.
ja ne nosim maske..stavim je samo kad ulazim u prodavnicu jer se mora....izbegavam autobus..idem kolima ili peske...ali opet..ne mozemo negirati postojanje virusa time sto ja licno ne vodim racuna o sopstvenom zdravlju
pijem cink, vitamin c i vitamin D..i jbg..radim puno sa ljudima..stalno imam poslovne sastanke.. cesto posle saznam da sam bio u kontaktu sa zarazenima..i skoro sam bio.. virusa ima oko nas... ne mozemo ga negirati.

Ја бих, за почетак измерила Т лимфоцитни укупни имунитет уз онај анти-телима који већ имамо измерен и ако није најважнији, да се види да ли заиста треба фрка да се прави или не.
Али неко то тенденциозно неће.
Чак и тамо где је урађено, фрка се и даље прави и ако се показало да је имунитет на завидном нивоу.
А затварање како је рађено у Србији, није нигде. Ни сад чак кад лудују по Европи.
Ми имамо посебне психопате на власти.

Чак и тамо где је урађено, фрка се и даље прави и ако се показало да је имунитет на завидном нивоу.
А затварање како је рађено у Србији, није нигде. Ни сад чак кад лудују по Европи.
Ми имамо посебне психопате на власти.
kako nije bilo
italija..spanija?

recimo ja pratim NFL
tamo svi moraju obavezno da imaju maske.....ako pridjes sudiji bez maske, kazne su ogromne

728484e0-0769-11eb-bee6-8278c4a90222

kako nije bilo
italija..spanija?

samo italija i spanija, ostali su imali opustenije mere.
i naravno mi, a ovi su pokusali da nas tako drze dokveka da bi bili na vlasti.
sta sad virus ce da projuri kroz narod i cao...vecina ce preziveti. da se vratimo normalnom zivotu. jel treba jos godinama i godinama da zivimo sa stresom od zatvaranja?
onom kome je sudjeno da umre, umrece i bez virusa.

evo ti sad engleske

https://www.glas-javnosti.rs/svet/e...onoci-nadaju-se-boljoj-situaciji-za-bozic-409

Nove mere izglasane u Britaniji podrazumevaju zatvaranje svih restorana, barova i prodavnica koje nisu neophodne.

Od ljudi se zahteva da ostanu zatvoreni u svojim kućama i ne izlaze bez preke potrebe.

Kretanje je dozvoljeno samo onima koji putuju u školu, na posao ili u neophodnu nabavku.

Premijer Boris Džonson, izjavio je da se nada da će zemlja biti u mogućnosti da se otvori do božićnih praznika.

pazi virus postoji.. znam za zenu od 40 godina bez ikakvih prethodnih bolesti koja je preminula od kovida..nije bas za zezanje

ne pratis forum beograd i ne znas moja pisanja na temi o virusu u gradu pa cu ti sad sazeti sto bi dodola rekla.
ja ne nosim maske..stavim je samo kad ulazim u prodavnicu jer se mora....izbegavam autobus..idem kolima ili peske...ali opet..ne mozemo negirati postojanje virusa time sto ja licno ne vodim racuna o sopstvenom zdravlju
pijem cink, vitamin c i vitamin D..i jbg..radim puno sa ljudima..stalno imam poslovne sastanke.. cesto posle saznam da sam bio u kontaktu sa zarazenima..i skoro sam bio.. virusa ima oko nas... ne mozemo ga negirati.
Ко зна од чега је преминула. Схвати, тест за доказивање короне је сасвим непоуздан, а на остало се пацијенти не тестирају.
Такође, ко зна и да ли је била здрава.
kako nije bilo
italija..spanija?
Не као код нас.
Радње су радиле регуларно.
И смео си да изађеш у шетњу, до апотеке, продавнице и доктора. На улици си смео да се шеташ са члановима свог домаћинства.
Нико није пензионерима месец и по дана забранио светлост дана сем наших лудака.
Брат ми живи у Болоњи имам прецизне инфо из прве руке.

Не као код нас.
И смео си да изађеш у шетњу, до апотеке, продавнице и доктора. На улици си смео да се шеташ са члановима свог домаћинства.

prvo i kod nas su radile radnje regularno.
drugo jesu uveli 24h karantin
https://www.istinomer.rs/izjava/spanija-uvela-celodnevnu-zabranu-kretanja-gradjana/

Ко зна од чега је преминула. Схвати, тест за доказивање короне је сасвим непоуздан, а на остало се пацијенти не тестирају.
Такође, ко зна и да ли је била здрава.

Не као код нас.

upravo, mnogi i ne znaju da imaju nesto ili kriju od drugih.....

Ja to gledam ovako,covek sam,volim da znam da je nekome stalo i ok je da me zovu bliski ljudi sa kojima se i inace cujem.al mi nije ok da se posle ovde prenosi ,ok je doci ce kad...ne znam sta
To je onda samo zadovoljavanje nase znatizelje
Ispadoh ja sa godinama teska zena:aha:
Ниси тешка. То је нормално. У праву си.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back