Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih....dosadne.... svi smo mi.ponekad dosadni...al to je ljubav
Jel to hoćeš da kažeš da je neka prevara u pitanju?Vidim sad da je majka jedne moje male sugrađanke podelila na fejsbuku sliku ćerkice, za koju se već mesecima skuplja 2 miliona dolara za lečenje, uz opis da su doktori dali prognozu da će živeti još par nedelja. 2 miliona dolara da se spase život dvogodišnjem detetu... Svi su se ovde organizovali, kafići, firme, prodavnice, skupili tek trećinu... A ONI koji bi najviše trebali o tome da brinu se kerembeče i sprdaju sa milionima uloženim u neopisiv nebuloze. Neće ih stići ovozemaljska pravda jer ona nepostoji ali se iskreno nadam da će ih sve zajedno jednog dana onaj crveni sa rogovima i kozijim nogicama slatko bockati vilama dok se budu krčkali u kazanu.
Jel to hoćeš da kažeš da je neka prevara u pitanju?
Vidim sad da je majka jedne moje male sugrađanke podelila na fejsbuku sliku ćerkice, za koju se već mesecima skuplja 2 miliona dolara za lečenje, uz opis da su doktori dali prognozu da će živeti još par nedelja. 2 miliona dolara da se spase život dvogodišnjem detetu... Svi su se ovde organizovali, kafići, firme, prodavnice, skupili tek trećinu... A ONI koji bi najviše trebali o tome da brinu se kerembeče i sprdaju sa milionima uloženim u neopisiv nebuloze. Neće ih stići ovozemaljska pravda jer ona nepostoji ali se iskreno nadam da će ih sve zajedno jednog dana onaj crveni sa rogovima i kozijim nogicama slatko bockati vilama dok se budu krčkali u kazanu.
Minja je već treće dete za koju se ta sredstva skupljaju.
Istovremeno, skupljaju se još i za Aniku i za malog Olivera, koji je već osam meseci u bolnici, sam. Sam se budi, sam se uspavljuje, sam je tokom celog dana. Tek u zadnje vreme je mama sa njim, n asvaka tri sata može po pola sata da provede sa njim. Tatu nije video otkako je u bolnici, jer korona.
Petoro dece sa tom dg za koju su roditelji rešili da probaju sa tim lekom je ukupno 12 mil evra. Koliko su odvojili samo para za hram Sv. Save do sada? I kome zidaju to kad ovde uskoro nikoga neće biti ako se nastavi ovim tempom.
To svi osecamo.Da. 12 miliona evra za život petoro dece. Toliko recimo dobije FK Partizan za par vrljavih nogu koje odu da trče za loptom negde u Evropi. Ej bre... u kakvom to svetu živimo???
Ovo što pričam je Anika. Juče je jedan momak pisao na društvenim mrežama da li postoji u Srbiji neko udruženje, firma, institucija ili pojedinac koji bi odmah uplatio taj novac, jer nema više vremena a da se mi, kao građani ovog grada, overenim ugovorom obavežemo da ćemo vratiti taj novac sa kamatom u nekom dogovorenom roku. Naravno da se niko neće javiti.
I šta sad da osećaju njeni roditelji kada vide onog bolesnog psihopatu kako ide po televizijama i malo plače kako ga zovu *****, *******i i ******i a malo peva kako i gde će da opere koliko miliona evra. Ma nosi se bre više u tri lepe ***** materine i celo to tvoje krdo svinja koje te prati.
To svi osecamo.
A realno nema niko te pare sem lopova.
Pa vidis da ne smes kao pravno lice da dizes koliko hoces para iz banke nego kako ti vucko kaze.
Sve ovo je prevazislo svaku meru.
Neka grade treba da ostane kao sto su ostale mnoge svetinje iza onih koji su gradili da bi mi danas njih imali kao ponos kao dokaz da nas ima jos od kad.Nastala nam je zemlja oko vere treba to cuvati za sutra a tog sutra uvek ima iako nas nece mozda biti.Koliko su odvojili samo para za hram Sv. Save do sada? I kome zidaju to kad ovde uskoro nikoga neće biti ako se nastavi ovim tempom.

Закажи јој негде и реци да си већ платила. Можда то упали.I evo ga .....od nocas imamo nastavak kultne serije "upalio mi se zub necu kod zubara"
I evo ga .....od nocas imamo nastavak kultne serije "upalio mi se zub necu kod zubara"
Malopre računar, hoću reći, program, hoće da proveri jesam li robot.
E, civilizacijo, dokle si stigla, da mašina proverava čoveka da li je robot.
Боже, Сумара, зар не умеш да искулираш и исто тако чачкаш, подбадаш, спушташ, што би наши рекли потпрцкујеш...то око смена и прековременог?Dopustila sam da me koleginica, na sastanku, toliko isprovocira, da sam je zamalo udarila.
Svo vreme je čačkala, čačkala, prozivala...
I šefica joj kaže prestani, ne prestaje, kad sam u jednom momentu skočila, da ne bi drugih koleginica.....
Još uvek se nisam smirila......
AuuuuhhБоже, Сумара, зар не умеш да искулираш и исто тако чачкаш, подбадаш, спушташ, што би наши рекли потпрцкујеш...то око смена и прековременог?
ko bi rek'o!Ja se bojim neke jake upale ili sistemske cak, jer to moze otici gore na sinuse ili dole ka grlu i plucima....ona mesecima razvlaci te upale....Отићи ће сама кад постане неиздрживо.
Obično umem da iskuliram, ali ona se baš nameračila, ja lepo smireno odgovaram, koliko je bilo moguće, jer i sam sastanak je bio napet, palo je tu dosta teških reči.Боже, Сумара, зар не умеш да искулираш и исто тако чачкаш, подбадаш, спушташ, што би наши рекли потпрцкујеш...то око смена и прековременог?
Imala sam to pre, sve zakazem i nece da ustane da se obuce i kreneЗакажи јој негде и реци да си већ платила. Можда то упали.
Мислим, одрасла је жена, ако неће- неће и то би било ОК да не утиче и на тебе.