Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Moja drugarica ima macka koji jede iskljucivo jednu vrstu ribe i to sirovu.Probala vise puta da mu da nesto drugo,pada u nesvest od gladi ali nece,samo vodu pije...Pa ovaj moj je seoski mačor. Umesto da ganja mišOve, golubove, vrapce i guštere, on cvrči pred vratima i čeka da mu neko da gulaš ili onaj mačeći keks što mu isto kupujem. Natovio se kao divlja svinja.
Čekaj, kako ja to da nađem? Da guglam "hoću da kuvam al imam dve leve ruke"?
Zavisi kako, kad i šta jedem. Najviše mi smeta gazirano, pecivo, pite, pirinač, zaprška i tako to.
A znaš kako zna da izvoljeva! Hleb recimo neće da jede sredinu nego samo koricu. Izmišlja bre kao da je oslobodio Beograd! Bem ti više i mačku ovakvu. Uhvatio pre miša i doneo ga onako čitavog na terasu u fazonu "na, bedo, jedi" a on čeka njegov gospodski gulaš.
A već sam i pričao za epizodu sa kupusom i ulovljenim mišom.
Ali.
Kad oseti kiseli kupus,podivlja,cak je i meni dolazio u krila da mu dam malo
.A nismo se voleli nikako,prvi kontakt je bio forhend-skocio mi u krila a ja nisam ljubitelj macaka (tad nisam bio,sad ih podnosim). Brate,kiseli kupus da obozava macka nikad nisam video do tada...A kad smo kod hrane,smeta li ti meso peceno bez masti ili na rostilju?Belo curece ili pilece naprimer...

Čak i biraju šta će da jedu