Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ovaj moj je seoski mačor. Umesto da ganja mišOve, golubove, vrapce i guštere, on cvrči pred vratima i čeka da mu neko da gulaš ili onaj mačeći keks što mu isto kupujem. Natovio se kao divlja svinja. :roll:

Čekaj, kako ja to da nađem? Da guglam "hoću da kuvam al imam dve leve ruke"?
Zavisi kako, kad i šta jedem. Najviše mi smeta gazirano, pecivo, pite, pirinač, zaprška i tako to.

:(

A znaš kako zna da izvoljeva! Hleb recimo neće da jede sredinu nego samo koricu. Izmišlja bre kao da je oslobodio Beograd! Bem ti više i mačku ovakvu. Uhvatio pre miša i doneo ga onako čitavog na terasu u fazonu "na, bedo, jedi" a on čeka njegov gospodski gulaš. :besan2:
A već sam i pričao za epizodu sa kupusom i ulovljenim mišom.
Moja drugarica ima macka koji jede iskljucivo jednu vrstu ribe i to sirovu.Probala vise puta da mu da nesto drugo,pada u nesvest od gladi ali nece,samo vodu pije...
Ali.
Kad oseti kiseli kupus,podivlja,cak je i meni dolazio u krila da mu dam malo :).A nismo se voleli nikako,prvi kontakt je bio forhend-skocio mi u krila a ja nisam ljubitelj macaka (tad nisam bio,sad ih podnosim). Brate,kiseli kupus da obozava macka nikad nisam video do tada...
A kad smo kod hrane,smeta li ti meso peceno bez masti ili na rostilju?Belo curece ili pilece naprimer...

Pa ovaj moj je seoski mačor. Umesto da ganja mišOve, golubove, vrapce i guštere, on cvrči pred vratima i čeka da mu neko da gulaš ili onaj mačeći keks što mu isto kupujem. Natovio se kao divlja svinja. :roll:

Zavisi kako, kad i šta jedem. Najviše mi smeta gazirano, pecivo, pite, pirinač, zaprška i tako to.

A znaš kako zna da izvoljeva! Hleb recimo neće da jede sredinu nego samo koricu. Izmišlja bre kao da je oslobodio Beograd! Bem ti više i mačku ovakvu. Uhvatio pre miša i doneo ga onako čitavog na terasu u fazonu "na, bedo, jedi" a on čeka njegov gospodski gulaš. :besan2:
Па ти га остави без те куповне хране. Мораће за који дан да се снађе и прилагоди.

Па ти га остави без те куповне хране. Мораће за који дан да се снађе и прилагоди.

Hahaha, paaa neće :lol:

Ovi naši štalski hvataju pacove, golubove, guštere i onda ih ponosno donesu da se pohvale i traže da im damo hranu :zcepanje: Čak i biraju šta će da jedu :roll: Crćiće od gladi, ali neće da jedu šta su ulovili, nego čekaju nas da ih nahranimo.

I to je jednostavno tako :lol:

Moja drugarica ima macka koji jede iskljucivo jednu vrstu ribe i to sirovu.Probala vise puta da mu da nesto drugo,pada u nesvest od gladi ali nece,samo vodu pije...
Ali.
Kad oseti kiseli kupus,podivlja,cak je i meni dolazio u krila da mu dam malo :).A nismo se voleli nikako,prvi kontakt je bio forhend-skocio mi u krila a ja nisam ljubitelj macaka (tad nisam bio,sad ih podnosim). Brate,kiseli kupus da obozava macka nikad nisam video do tada...
A kad smo kod hrane,smeta li ti meso peceno bez masti ili na rostilju?Belo curece ili pilece naprimer...

У старом крају су се око зграде увек мотале мачке и то црне. Један капиталац, кога смо звали Дебели, он је јео све - макароне са сиром највише.

Ali.
Mamin micko obozava kiseli kupus i sos od paradajza za spagete

I onda se mačka pokupi i ode tamo gde hoće da joj titraju :lol:
Ima jedna mačka koju hrane u tri štale :rotf:
Muz je imao macku, nase mace, uredno se setkala I po kuci, dok jednom nisam na duze otisla kod njega I skontam da nama nema mace do nekog vremena malo pred sto ce muz da se vraca sa posla I tako svakog dana. Jednom prije podne zateknemo nasu macu kod komsinice. Kaze to je njena macka, samo joj popodne negdje nestaje, ne zna gdje nociva. A maca se izvalila kod nje, prevrtljivica.
Tako da si macki vlasnik jedino ako zivis u stanu, pa je kvalitetno zarobis: )

У старом крају су се око зграде увек мотале мачке и то црне. Један капиталац, кога смо звали Дебели, он је јео све - макароне са сиром највише.
Ja sam posle toga imao macka,obozavao je razani hleb sa kimom.Slaninu ili kobasicu ne dira (ziveo nam u kancelariji) ali taj hleb ako oseti,mora da pocepa kesu i nacne ga :)
IMG-2798c8b4779f8e9155d16c2bf9ab20f7-V.jpg

Ali.
Neke jedu i mladi luk.
Zna životinja šta joj treba, kao i mi kad nam nešto traži organizam....a to za 1 vrstu ribe, nisam čuo, mora da tamo mišOVa nema...al zdravo se hrani.

Био је код нас један маглено-сиви, улазио је у зграду и чак се возао лифтом. Спавао је на радијатору у приземљу.
Ја му донесем ћуфту а он је канџицом отме. Ћерка га је чешљала чешљићем за лутке.
Душа мала, погинуо је због превелике храбрости, кидисао је на луталице и тако скончао. :(

Pazi,ja nosim crnu uvek,hirursku samo ako se ove dve (crne) peru.
Sta bi rekla kada bi izasla na ulicu negde u Sibiru,naprimer u Jakutsku gde je 3-4 meseca ispod -50,i gde 90% muskaraca nosi crne fantomke, posto samo tako mozes da sacuvas nos od otpadanja?
Ti bi navukla teze i dozivotne traume cini mi se... :D
Ma ja nemam tripove da ce me savata manijak, ajde boga ti ja sam manijak za manijake :lol:

Ali je onako spuki kad u mracnoj ulici ide u susret neko sa crnom maskom

Skoro su opljackali lokal ovde kod mene na poslu, usli su na foru takvih crnih maski
Ja sam jedina bila tad u zgradi u nasem lokalu ostala sam do kasno, a oni su lepo u lokalu par metara od mene skupljali nakit i otisli
Zajebi bre, treba mi udju ovde kad misle da nema nikoga, a ja inventar u studiju, da mi pokupe opremu, sa sve tim maskama koje su sad svuda

Tako da ima i svojih mana ovo suludo nosenje maski svuda

Molim pljackase da metnu sarene maske da me ne plase :malav:

Uff, pa baš je bitno koje boje je maska. Onaj što je krenuo u pljačku, zna gde ide, pa može i masku sa crvenim srcićima da nosi. Ja imam i crnu, deci sam isto sašila između ostalih i crne. Sad da vidimo kad ćemo u neki kriminal. :lol:

Ja ne znam kako je uopste pojeo i koricu hleba, generalno macke hejtuju hleb, po neka samo oce.... ne treba ni da ga jede, to je nepotreban secer njima

Ne znas ti krise sta je razmazena macka dok ne vidis moju :lol: ona jede teletinu
Ja se ne secam kad sam sebi kupila teletinu jer je preskupa :lol:
1300 din je kg teletine...naravno ne uzimam kilo, uzmem sniclu jednu....a face koje mesari prave kad cuju za koga je su neprocenjive :rotf:

Udju pljačkaši u studio, a ti bez brusa u kućnim papučama digla noge na sto :zcepanje:

Tačno mogu da zamislim scenu :lol:
:rotf:
Ja bih rekla ajde momci da se dogovorimo, padne neko silovanje bahanalije ovo ono, mozemo i da se snimamo goli, al da ne dirate opremu
Pa lakse cu silovanje podneti nego da iznesu opremu u vrednosti stana u centru bga :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back