- Poruka
- 121.976
Dojce breaaaa...preskocila sam dojce...: )))))
Mislim ovo je za jednu od pokrajna, ne znam da li je za celu drzavu
Al nebitno, to kad krene ide redom....
Ima svi da najebemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dojce breaaaa...preskocila sam dojce...: )))))
И мени је ноћу на пуњачу.Ја сам га прва пунила увек у току спавања. Дакле, није логично, мени било.![]()
Zezaš da hrčak živi tako kratko?alo, 4 godine!
to ti je oko 200 godina u hrckovskom svijetu!
nego, batali te uh kartone
jedi hranu neku
povrce, riba, curka...na kasiku
od ovog ce ti samo gore biti

I meni, godinamaИ мени је ноћу на пуњачу.
Исто. Али сам се сада замислила.I meni, godinama
A punjac je uvek u uticnici. Samo stavljam i skidam tel
Знаш ти када је моја другарица ишла у извидницу да види где фрајер који јој се свиђа тачно живи. А матора, удата жена. Имала тада око 30. Ја онда 22. И он матор, ожењен, око 40.
И моли ме да идем са њом да га шпијунира. У Каменицу. А обукла сребрну јакну, шљашти у мраку![]()

I ja sam iznenadjena matoroscuEh, što ja nisam toliko "matora".
Na mene veći utisak ostavi tvoja klasifikacija godina nego vaše špijuniranje.![]()

Kad pomenu paprikaš, kupujem mačku one neke mačeće gulaše u konzervi.A da skuvas jedan dobar paprikas i ne jjedes ta gowna iz te cinije zivota ti![]()

Матора за такво понашање.Eh, što ja nisam toliko "matora".
Na mene veći utisak ostavi tvoja klasifikacija godina nego vaše špijuniranje.![]()

Zezaš da hrčak živi tako kratko?
Mora nešto lagano da se jede. Kao na primer ova splačina. Šta znam, malo mi i prija. Da probam da izbegavam stvari od kojih me muči gorušica i kiselina pa da se malo zalečim.
moji jedu svjeze sirovo meso junetinu, janjetinu, curku, piletinuKad pomenu paprikaš, kupujem mačku one neke mačeće gulaše u konzervi.
Jedem ja danas neku kašicu, jede on gulaš od lososa u sosu i podrugljivo me gleda i kao da hoće da mi kaže "Ha! Peezdo jedna!"![]()
sa 15 ili 16 da sam isla okolo spijat gdje zivi ozenjeni lik od 4 banke caca bi me bukvalno za ushi doveo kuciМатора за такво понашање.
То приличи евентуално некоме од 15-16.
Мислим није ни мени на част саучесништво![]()
Нисам ни мислила на ожењеног ликаsa 15 ili 16 da sam isla okolo spijat gdje zivi ozenjeni lik od 4 banke caca bi me bukvalno za ushi doveo kuci

evo, ne znamНисам ни мислила на ожењеног лика![]()
Ja nosim belu,pekarskui ja nosim crnu![]()
Ја сам га прва пунила увек у току спавања. Дакле, није логично, мени било.![]()
Mačka ti se hrani bolje od tebeKad pomenu paprikaš, kupujem mačku one neke mačeće gulaše u konzervi.
Jedem ja danas neku kašicu, jede on gulaš od lososa u sosu i podrugljivo me gleda i kao da hoće da mi kaže "Ha! Peezdo jedna!"![]()
I ja uz ovaj moj dobih uputstvo za to fast charging ali se nisam trudila da to i primenim. Moram pogledati ponovo, desi mi se nekad da mi treba jer žurim negde.nikad, ali nikad nisam punila tokom noci. pogotovo sto zadnjih godina imam i fast charging. ok, mozda prvi fon tamo negde 2003 godine, ali sad nikako.
meni je jedan punjac, originalni dobijen uz fon, nakon dugo, dugo koriscenja poceo da pucketa. naravno odmah sam prestala da ga koristim.
Def u dojce od ponedeljka ugostiteljski objekti zatvaranje, nema kafica trznih centara i sl
Nema u autu vise od dvoje, nema setanja bez maske
Moze u skole al sa otvorenim prozorima, nalozili roditeljima da kupe cebad deci
Idiiiiiotiiii
I krenuce opet domino pa ce svi da krenu te mere
Jjebem ja mater svima...e nek sam vam rekla...ali svima...svim vladama svih drzava...s v i m a
Pa ovaj moj je seoski mačor. Umesto da ganja mišOve, golubove, vrapce i guštere, on cvrči pred vratima i čeka da mu neko da gulaš ili onaj mačeći keks što mu isto kupujem. Natovio se kao divlja svinja.moji jedu svjeze sirovo meso junetinu, janjetinu, curku, piletinu
ovaj mali oce i lignje kad ima
te sosice slabo
uvijek ih brljave, a i skuplje nas izadje
tako da kombiniramo meso i granule
Mačka ti se hrani bolje od tebe
Na internetu ima recepata za one koji imaju dve leve ruke, pogledaj malo, to što jedeš sigurno neće da popravi stanje tvog želudca.
Kako gorušica? Jel samo večernja/noćna ili je i jutarnja?
S obzirom da su macke obligatni karnivori bolje se hrane od svih nas
Nisu blesave da jedu salate i krisove pomije u mleku
Moram da zajebavam krisa

Pazi,ja nosim crnu uvek,hirursku samo ako se ove dve (crne) peru.Plus jedan za hejtere crnih maski
Nama je kroz drustvene norme namernut strah od ljudi u crnim maskama jos od detinjstva
Uopste nije prijatno kad ides ulicom recimo pusta je i ide ti u susret neko sa crnom maskom, ja se strecnem u sekundi pa se setim a da jjebena korona
Jjebale vas crne maske, brate toliko boja postoji pa jel mora da se fura moda pljackasa i silovatelja