Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alo, 4 godine!
to ti je oko 200 godina u hrckovskom svijetu!

nego, batali te uh kartone
jedi hranu neku
povrce, riba, curka...na kasiku
od ovog ce ti samo gore biti
Zezaš da hrčak živi tako kratko? :(
Mora nešto lagano da se jede. Kao na primer ova splačina. Šta znam, malo mi i prija. Da probam da izbegavam stvari od kojih me muči gorušica i kiselina pa da se malo zalečim.

Знаш ти када је моја другарица ишла у извидницу да види где фрајер који јој се свиђа тачно живи. А матора, удата жена. Имала тада око 30. Ја онда 22. И он матор, ожењен, око 40.
И моли ме да идем са њом да га шпијунира. У Каменицу. А обукла сребрну јакну, шљашти у мраку :rotf:

Eh, što ja nisam toliko "matora". :mrgreen:

Na mene veći utisak ostavi tvoja klasifikacija godina nego vaše špijuniranje. :)

Kad pomenu paprikaš, kupujem mačku one neke mačeće gulaše u konzervi.
Jedem ja danas neku kašicu, jede on gulaš od lososa u sosu i podrugljivo me gleda i kao da hoće da mi kaže "Ha! Peezdo jedna!" :lol:
moji jedu svjeze sirovo meso junetinu, janjetinu, curku, piletinu
ovaj mali oce i lignje kad ima
te sosice slabo
uvijek ih brljave, a i skuplje nas izadje
tako da kombiniramo meso i granule

Ја сам га прва пунила увек у току спавања. Дакле, није логично, мени било. :sad2:

nikad, ali nikad nisam punila tokom noci. pogotovo sto zadnjih godina imam i fast charging. ok, mozda prvi fon tamo negde 2003 godine, ali sad nikako.

meni je jedan punjac, originalni dobijen uz fon, nakon dugo, dugo koriscenja poceo da pucketa. naravno odmah sam prestala da ga koristim.

Kad pomenu paprikaš, kupujem mačku one neke mačeće gulaše u konzervi.
Jedem ja danas neku kašicu, jede on gulaš od lososa u sosu i podrugljivo me gleda i kao da hoće da mi kaže "Ha! Peezdo jedna!" :lol:
Mačka ti se hrani bolje od tebe :eek:
Na internetu ima recepata za one koji imaju dve leve ruke, pogledaj malo, to što jedeš sigurno neće da popravi stanje tvog želudca.
Kako gorušica? Jel samo večernja/noćna ili je i jutarnja?

nikad, ali nikad nisam punila tokom noci. pogotovo sto zadnjih godina imam i fast charging. ok, mozda prvi fon tamo negde 2003 godine, ali sad nikako.

meni je jedan punjac, originalni dobijen uz fon, nakon dugo, dugo koriscenja poceo da pucketa. naravno odmah sam prestala da ga koristim.
I ja uz ovaj moj dobih uputstvo za to fast charging ali se nisam trudila da to i primenim. Moram pogledati ponovo, desi mi se nekad da mi treba jer žurim negde.

Def u dojce od ponedeljka ugostiteljski objekti zatvaranje, nema kafica trznih centara i sl
Nema u autu vise od dvoje, nema setanja bez maske
Moze u skole al sa otvorenim prozorima, nalozili roditeljima da kupe cebad deci
Idiiiiiotiiii

I krenuce opet domino pa ce svi da krenu te mere
Jjebem ja mater svima...e nek sam vam rekla...ali svima...svim vladama svih drzava...s v i m a

Ne znam, sestrina deca su u karantinu, oboje. Kroz vrtic decaka se prolio virus, zarazena mu je i vaspitacica. Sestra ima pozitivnih kolega i pacijenata, ne zna se ko je sve zaražen i pitanje je dana kada će biti pozitivna. Ona ceni do nedelje.
Radila je za dve nedelje bez dana pauze, sa dežurstvima svako malo jer su zaraženi ljudi bez razuma koje ne mozes ni izolovati jer nema soba a ni držati vezane jer je protivzakonito. Broj pozitivnih se uopšte ne zna, i ona kao kardioloski i endokrinološki pacijent radi bez prestanka i čeka da bude pozitivna a toliko nema kadra da je zvanični stav da se i kao kontakt dolazi na posao ali nakon posla ide kući. Kada tako krene malo šta može da se uradi...I to je u pitanju jedna od boljih privatnih bolnica. Rasulo je, zato uvode mere.

moji jedu svjeze sirovo meso junetinu, janjetinu, curku, piletinu
ovaj mali oce i lignje kad ima
te sosice slabo
uvijek ih brljave, a i skuplje nas izadje
tako da kombiniramo meso i granule
Pa ovaj moj je seoski mačor. Umesto da ganja mišOve, golubove, vrapce i guštere, on cvrči pred vratima i čeka da mu neko da gulaš ili onaj mačeći keks što mu isto kupujem. Natovio se kao divlja svinja. :roll:

Mačka ti se hrani bolje od tebe :eek:
Na internetu ima recepata za one koji imaju dve leve ruke, pogledaj malo, to što jedeš sigurno neće da popravi stanje tvog želudca.
Kako gorušica? Jel samo večernja/noćna ili je i jutarnja?

Čekaj, kako ja to da nađem? Da guglam "hoću da kuvam al imam dve leve ruke"?
Zavisi kako, kad i šta jedem. Najviše mi smeta gazirano, pecivo, pite, pirinač, zaprška i tako to.

S obzirom da su macke obligatni karnivori bolje se hrane od svih nas :lol:
Nisu blesave da jedu salate i krisove pomije u mleku :hehe:

Moram da zajebavam krisa

:(

A znaš kako zna da izvoljeva! Hleb recimo neće da jede sredinu nego samo koricu. Izmišlja bre kao da je oslobodio Beograd! Bem ti više i mačku ovakvu. Uhvatio pre miša i doneo ga onako čitavog na terasu u fazonu "na, bedo, jedi" a on čeka njegov gospodski gulaš. :besan2:
A već sam i pričao za epizodu sa kupusom i ulovljenim mišom.

Plus jedan za hejtere crnih maski
Nama je kroz drustvene norme namernut strah od ljudi u crnim maskama jos od detinjstva
Uopste nije prijatno kad ides ulicom recimo pusta je i ide ti u susret neko sa crnom maskom, ja se strecnem u sekundi pa se setim a da jjebena korona
Jjebale vas crne maske, brate toliko boja postoji pa jel mora da se fura moda pljackasa i silovatelja
Pazi,ja nosim crnu uvek,hirursku samo ako se ove dve (crne) peru.
Sta bi rekla kada bi izasla na ulicu negde u Sibiru,naprimer u Jakutsku gde je 3-4 meseca ispod -50,i gde 90% muskaraca nosi crne fantomke, posto samo tako mozes da sacuvas nos od otpadanja?
Ti bi navukla teze i dozivotne traume cini mi se... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back