Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plus jedan za hejtere crnih maski
Nama je kroz drustvene norme namernut strah od ljudi u crnim maskama jos od detinjstva
Uopste nije prijatno kad ides ulicom recimo pusta je i ide ti u susret neko sa crnom maskom, ja se strecnem u sekundi pa se setim a da jjebena korona
Jjebale vas crne maske, brate toliko boja postoji pa jel mora da se fura moda pljackasa i silovatelja

Ne vidiš ti dobro. To je nindža, brate!

И није само проблем неспровођење закона, већ и корумпираност судова. Полиција често одради посао и до перфекције, али судије пресуде прљаво.

uzas...zar nije oduvek logicno da s etakve stvari iskljuce iz struje dok covek spava. ja fon punim u toku dana.

Plus jedan za hejtere crnih maski
Nama je kroz drustvene norme namernut strah od ljudi u crnim maskama jos od detinjstva
Uopste nije prijatno kad ides ulicom recimo pusta je i ide ti u susret neko sa crnom maskom, ja se strecnem u sekundi pa se setim a da jjebena korona
Jjebale vas crne maske, brate toliko boja postoji pa jel mora da se fura moda pljackasa i silovatelja
istina, ja se svaki put kad natakarim masku jedva suzdrzavam da ne opljackam benzinsku ili otmem sladoled nekom djetetu...

Znam i slažem se.
Ali, ko ih yebe.
Nosim one klasične, hirurške maske jer sam isuviše lenja da bih se feneserisala maskom kao modnim detaljem. Ko će da se gapće i nabavlja te koje se peru na ovoliko-onoliko stepeni? Nosim, bacim, kupim, ali da ti kažem, odlično štite od vetra. Hvala dr Konu, uz masku, mene sinusi više ne bole.

Zaboravih da citiram Kristofera.:(

Jest', shvatio sam.
A i kak' ne bi' bio neurozan kad četvrti dan jedem ka' 'tica!
Kljucam neke žitarice i semenčice, počinjem da tripujem da mi iz ove činije šalju neke sublimalne poruke.
IMG_20201030_220527.jpg

Oooooooo....

Jao jedva cekam da se za par godina provale sve ove fore koje nam sad rade pa puknu bruke o profiterstvima silnih kompanija i vlada

Sad ce lepo da iskoriste sezonu gripa za dizanje jos vece panike od korone, ima brojke obolelih da polete u nebesa, taman sezona respiratornih infekcija, pisi svima korona
Drama frka spasa nam nema cekamo vakcinu
Onda stize vakcina, suoerheroj
Ajmo pelcovanje, pljuste parice
Pa ce podela u svetu, na one koji oce i na one koji je nece
Pa ce tamo de se pelcuju da padne broj obolelih, prestace za svaku prehladu da prepisuju zahvalnost koroni, pa ce tim brojkama da natrljavaju nos onima sto se ne pelcuju, eto kako je uspesna, a vi necete zato imate i dalje puno slucajeva, pa da
Pa masiraj javnost jedno godinu dve sa tim vakcinama, prodaj prodaj samo da se proda
Pune se kase farmaceuta i vlada raznih replubika
Ameri ce prvi da uvedu uslov za ulazak u usa vakcina, aj se kladimo, ko i mmr sto su stavili za radne vize, ovo ce i za turisticke, glavu dajem, samo da se puni kasica

I onda za par godina kad prodje opste ludilo i krenu da isplivavaju profiterstva raznih kompanija, masala, kad nove generacije pocnu da nas proucavaju kao istoriski primer idiota, kako dobar marketing donosi ogroman profit

Jer hbg grip, polio, boginje, hep a ...nikad nisu imali tako dobar marketing ko korona, tako dobru priliku za sjajnu zaradu ....namestilo se....

Marc my words

Zovi da organizujemo pljacku frizidera sladoleda, ja cu poci u zelenoj maski :zkez:
Знаш ти када је моја другарица ишла у извидницу да види где фрајер који јој се свиђа тачно живи. А матора, удата жена. Имала тада око 30. Ја онда 22. И он матор, ожењен, око 40.
И моли ме да идем са њом да га шпијунира. У Каменицу. А обукла сребрну јакну, шљашти у мраку :rotf:

Знаш ти када је моја другарица ишла у извидницу да види где фрајер који јој се свиђа тачно живи. А матора, удата жена. Имала тада око 30. Ја онда 22. И он матори, ожењен, око 40.
И моли ме да идем са њом да га шпијунира. У Каменицу. А обукла сребрну јакну, шљашти у мраку :rotf:

jos i kod vracare da ste otisle
pa da kompletiramo te duhovne vrijednosti i tradicije

sto to jedes?
to ni moj pokojni hrcak nije htio jest

Ha, pa zato ti je hrčak pokojni. Mora da je pokvario stomak sa kokakolom, kafom i gurmanskim pljeskavicama i nije na vreme prešao na odvratne kaše i žitarice.

A što jedem? Pa promenio sam korito. Dosta se njupalo džank, masno, ljuto, kiselo... Sad jedem kao da me rodila Maja Volk!

Ha, pa zato ti je hrčak pokojni. Mora da je pokvario stomak sa kokakolom, kafom i gurmanskim pljeskavicama i nije na vreme prešao na odvratne kaše i žitarice.

A što jedem? Pa promenio sam korito. Dosta se njupalo džank, masno, ljuto, kiselo... Sad jedem kao da me rodila Maja Volk!

alo, 4 godine!
to ti je oko 200 godina u hrckovskom svijetu!

nego, batali te uh kartone
jedi hranu neku
povrce, riba, curka...na kasiku
od ovog ce ti samo gore biti

Def u dojce od ponedeljka ugostiteljski objekti zatvaranje, nema kafica trznih centara i sl
Nema u autu vise od dvoje, nema setanja bez maske
Moze u skole al sa otvorenim prozorima, nalozili roditeljima da kupe cebad deci
Idiiiiiotiiii

I krenuce opet domino pa ce svi da krenu te mere
Jjebem ja mater svima...e nek sam vam rekla...ali svima...svim vladama svih drzava...s v i m a

Def u dojce od ponedeljka ugostiteljski objekti zatvaranje, nema kafica trznih centara i sl
Nema u autu vise od dvoje, nema setanja bez maske
Moze u skole al sa otvorenim prozorima, nalozili roditeljima da kupe cebad deci
Idiiiiiotiiii

I krenuce opet domino pa ce svi da krenu te mere
Jjebem ja mater svima...e nek sam vam rekla...ali svima...svim vladama svih drzava...s v i m a
kako bwe pa tek su otvorili danas onaj najveci, naljepsiji, naj...tc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back