Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i ne žalim se, leti je još manje a imam klimu koju ne gasim...kuvam vikendom, perem dve mašine veša nedeljno,
kad si sam drugačije je i u malom stanu, skoro ceo dan na poslu, kad dođem kući premorena samo gledam kad ću na spavanje
E da, kažem ja da u tom gnezdašcu nedostaje neko da razbudi, razgali, razmrda... :deda: Plus i ovaj smajli :garavisokak: kao kum Žoržo iz Lepote poroka, ono ''vidim da je ođe potrebna muška ruka''. :D

Proveri i te od 3500. Ja u mom stanu imam 1500-1700 i to leti kad pičim klimu. Pri tom ja sam kod kuće više nego ti. Doduše bojler uključujem isključivo na jeftinu struju i mašinu, ali kuvamo najnormalnije, otprilike svaki drugi dan.
Pa hebem li ga ja bojler preko dana ili uvece al to kad mi treba
Stos je sto i kad se kuvalo svaki dan i sad kad se jedva nesto skuva je ista struja
Ko zna sta oni rade kad obracunavaju....

Pa hebem li ga ja bojler preko dana ili uvece al to kad mi treba
Stos je sto i kad se kuvalo svaki dan i sad kad se jedva nesto skuva je ista struja
Ko zna sta oni rade kad obracunavaju....
Zasto palis i gasis bojler?
Tako vise trosis struje nego da ti je stalno upaljen.
Pricam o velikom bojleru.
Za onaj mali kuhinjski ne znam.
Ali za veliki sigurno.

Zasto palis i gasis bojler?
Tako vise trosis struje nego da ti je stalno upaljen.
Pricam o velikom bojleru.
Za onaj mali kuhinjski ne znam.
Ali za veliki sigurno.
Ne mogu bojim se da je stalno upaljen
Poceli su po nemackoj polako da ih izbacuju i zabranjuju u novim zgradama, ugradjuju protocne, jer su ovi jako opasni i nesigurni
Ja imam strah decenijama od njega, sve mislim sad ce bum :lol:

Mi smo dobili račun veći za 700 - 800 dinara. Naš predsednik je rekao da će poskupljenje struje od 1.12.2019. uvećati račune za 100 - 150 dinara, tamo gde se troši 450kwh. Mi trošimo više, ali ne toliko više, da dobijemo veći račun za 5x 150 dinara. :evil:

:D Jesu se ekstra nadopunjavali njih dvojica u čitavoj seriji. :ok: A u ovoj sceni sa snajkom Anđelkom najbolji je seljak koji vodi partizanskog starešinu u momentu kad zatiču snašu i Prleta kako se valjaju na travi, iznenađena faca koju složi je ravna Mirkovoj faci iz Maratonaca dok opčinjen gleda film. :lol:

svaki put kad gledam i kad paja kaže balansero imam utisak da mu je rekao seronjo, ali svaki put...ton, pogled, izraz lica, jednsotavno ne može da znači ništa drugo :zcepanje: paja najveći namćor kog je svet video laka mu zemlja

:lol: Pajina rečenica upravo iz tog filma, zapravo prve epizode serije Povratak otpisanih, ''ne vole Nemci te igre ispod žita'' je i dan danas u upotrebi kad se želi naglasiti sumnja u neku mućku.

ovo danas što se zove glumci, tjah ne gledam i ne želim, nikome ime ne znam i gde glumi, stari svi odoše a snimaju se idiotarije, gubljenje vremena što se mene tiče a i novca

Ne grejete stan, kuću ? Toliko je baš hladno da morate i kapu ? Uh, verujem da je strašno živeti tako.
Ima gde se greje kad se greje,ovde gledam u TA pec a hladno je,previse kosta te se ne koristi.Jednom sam ukljucila malo da vidim da li uopste radi,nastala je opsta panika da ce racun biti visok koja je trajala do racuna,srecom,nije bio visok.
Moram kapu kad je bas hladno,smeta mi.

Moj san je da bude toplo,idem u kratkim rukavima,sorcu toplo a da to kazem glasno dobila bih recenice da nisam normalna/zaradi uredi kako zelis.

Kazu da neko gore pise o zivotu a ovo je cista satira,ono sto zelim nemam a sve me podseca na to sto zelim,kao da mi se zivot stalno ismeva u lice direktno.
Citati satiru je zabavno,inspirativno,zanimljivo uci u shvatanja umetnika a ziveti satiru nepodnosljivo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back