Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zgazila me je nek zena u crkvenom dvoristu - srecom nije strasno,izvinila se a eto zasto mi ne odgovara guzva.
Za paljenje sveca je bilo fino,imalo je prostora a kako sam usla u trenutku masa ljudi - bas gadan osecaj kad drugi nemaju strpljenja.
Trebalo bi nekako ograditi prostor oko vatre,objasniti ljudima da se ne guraju - vrelina je jaka,nije za salu,nije naivno.
Guzva se razisla,neko je sa detetom prosao kraj mene ka vatri te je neki drugi covek rekao tom da pazi,ne pusta dete toliko blizu.

Poslednja izmena:
Dva puta sam paralelno nosila urinokulturu u privatnu lab i u DZ na analizu i oba puta u obe lab pise da je sve cisto nema nikakvih tragova bakterija, nije radjen antibiogram. Pored toga ja imam problem od nedavno to traje, da svaki cas trckam u wc, pila i antibiotik i Palisept i caj protiv bakterija i prolom vodu, sve to i posebno i zajedno, ali cim mi je i malo hladno po nogama krene opet. Kako da resim taj problem vise ne znam, lekari ne daju ab samo na to sto ja kukam da ne mogu da trpim to stanje. Nedavno su mi rekli da pijem caj od brusnice, ti pises da ona ne radi nikakav posao, pa sta da radim da se resim ovog problema.
Jel imas.cistitis? Onaj prsasak od brusinice pomaze i dosta vode uz to

Ne znam. Kakav je to prasak od brusnice?
20200106_211618.jpg

Onda nije to, cistitis je uzasno bolan
Ne, nikakav bol, samo iz cista mira krene ta potreba da trckam tamo, probala sam da pijem prolom ovdu po dva dana, i smiri se, onda opet za nedelju dana ako samo malo osetim u toku dana hladno po nogama do veceri krene opet, kazu kao prehladim se, pa sta da obujem, vise nisam pametna.

Rasekla se po licu slucajno al' je to ostalo na jakni,te je obrisano.Nisam mogla da otvorim vino,neko drugi je a zatvarac treba pazljivo dirati jer je nesto tu pogresno.

Dva puta sam paralelno nosila urinokulturu u privatnu lab i u DZ na analizu i oba puta u obe lab pise da je sve cisto nema nikakvih tragova bakterija, nije radjen antibiogram. Pored toga ja imam problem od nedavno to traje, da svaki cas trckam u wc, pila i antibiotik i Palisept i caj protiv bakterija i prolom vodu, sve to i posebno i zajedno, ali cim mi je i malo hladno po nogama krene opet. Kako da resim taj problem vise ne znam, lekari ne daju ab samo na to sto ja kukam da ne mogu da trpim to stanje. Nedavno su mi rekli da pijem caj od brusnice, ti pises da ona ne radi nikakav posao, pa sta da radim da se resim ovog problema.
Kako ces da resis ako ne znas ni sta je problem
Idi na uz besike i abdomena, pa vidi dalje sta kazu
Radi i krvnu analizu proveri glukozu i rad bubrega
Ako je urinokultira cista onda nije uzrok bakterija nego nesto drugo....

Ne, nikakav bol, samo iz cista mira krene ta potreba da trckam tamo, probala sam da pijem prolom ovdu po dva dana, i smiri se, onda opet za nedelju dana ako samo malo osetim u toku dana hladno po nogama do veceri krene opet, kazu kao prehladim se, pa sta da obujem, vise nisam pametna.
Mozda ti je oslabio zid besike ili neki misici kod uretre
Ti nemas bakterije i upale besike pa nema sta da se kljukas antibioticima praskovima i dr
Ti imas neki drugi problem
Odradi obican test urina biohemija mozda imas kristale u mokraci...mozda pesak
Uz besike i bubreka vec rekoh
Ako ipak mislis da je neka bakteriska upala idi rado bris uretre, mozda nadju tu nesto....

Mislim mozemo do sutra da se gadjamo raznim analizama, nece ti forum resiti problem
Idi kod urologa pa da te on provuce na ultrazvuk i biohemiju i briseve

Poslednja izmena:
Mozda ti je oslabio zid besike ili neki misici kod uretre
Ti nemas bakterije i upale besike pa nema sta da se kljukas antibioticima praskovima i dr
Ti imas neki drugi problem
Odradi obican test urina biohemija mozda imas kristale u mokraci...mozda pesak
Uz besike i bubreka vec rekoh
Ako ipak mislis da je neka bakteriska upala idi rado bris uretre, mozda nadju tu nesto....

Mislim mozemo do sutra da se gadjamo raznim analizama, nece ti forum resiti problem
Idi kod urologa pa da te on provyce na ultrazvuk i bihemiju i briseve
Da tako sam i mislila, idem sutra kod mog lekara pa cu videti sta ce mi reci.

Kako ces da resis ako ne znas ni sta je problem
Idi na uz besike i abdomena, pa vidi dalje sta kazu
Radi i krvnu analizu proveri glukozu i rad bubrega
Ako je urinokultira cista onda nije uzrok bakterija nego nesto drugo....
Bila sam nedavno na CT abdomena i male karlice, da su nesto videli napisali bi, nije bilo nicega. Bubrezi su cisti nemam nista ni mulj,
oni bi morali da napisu da ima necega. Sutra idem da podignem biohemijski nalaz krvi, pre toga nikad nije bilo probema sa glukozom.

Bila sam nedavno na CT abdomena i male karlice, da su nesto videli napisali bi, nije bilo nicega. Bubrezi su cisti nemam nista ni mulj,
oni bi morali da napisu da ima necega. Sutra idem da podignem biohemijski nalaz krvi, pre toga nikad nije bilo probema sa glukozom.
Ne vidi se isto na ct i na uz, niti traze isto

Idi radi uz

Pa da al je afro pomislila da pijes vrv neki extrat koncetrovanu brusnicu i sl.... tako ti zvyci post :lol:
Ti pijes trinatrijum citrat, a stavili aromu brusnice da prekriju gadan ukus koji ima to jedinjenje..... i mnogo gresis sto to pijes.... batali se toga.....
Ahahah...pa jesam pomislila da pije nesto od brusnice :)
Nego ova moja muka se smiri pa sam jedno 10 dana mirna, a onda bukvalno ako sam u samo malo tanjim carapama ili ne daj boze bosa u papucama,
opet ista prica, opet trckanje u wc i tako nekoliko dana.
Nema niceg drugog sumnivog kao simptoma, in bija ni miris ni nista slicno. Mnogo me nervira, to je pocelo od nedavno, nisam pre toga nikakve probleme imala.

Ahahah...pa jesam pomislila da pije nesto od brusnice :)
Nego ova moja muka se smiri pa sam jedno 10 dana mirna, a onda bukvalno ako sam u samo malo tanjim carapama ili ne daj boze bosa u papucama,
opet ista prica, opet trckanje u wc i tako nekoliko dana.
Nema niceg drugog sumnivog kao simptoma, in bija ni miris ni nista slicno. Mnogo me nervira, to je pocelo od nedavno, nisam pre toga nikakve probleme imala.
Akoje urinokultura cista eshirihiju nemas
A neki razlog postoji, samo mora da se kopa sta je
Ne truj se antibioticima i hemijama koje vidis po netu na slepo.... prvo nadji uzrok.... dobar urolog privatno pa da te pretrese dobrano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back