- Poruka
- 11.416
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Требали су на некој подлози, да се може премештати. Неку већу кутију да сте развукли...Starije dete kupilo mlađem puzle od 1000 komada. Sad već drugi dan stoje na trpezarijskom stolu jer ih svi slažemo. Jedemo iz "ruke" sa radnog dela u kuhinji, iz krila...a danas dolaze gosti. Možda da im kažem da nema ručka dok ne sastave puzle ?
Ја подржавам све набројано, иако шах не знам да играмJao bre! Bolje igrajte šah.Mnogo je kreativniji nego puzle i lego kocke.

mi smo kad mi je dete bilo manje, do pre dve godineStarije dete kupilo mlađem puzle od 1000 komada. Sad već drugi dan stoje na trpezarijskom stolu jer ih svi slažemo. Jedemo iz "ruke" sa radnog dela u kuhinji, iz krila...a danas dolaze gosti. Možda da im kažem da nema ručka dok ne sastave puzle ?
svake ng sklapale po jednu koju kupimo onako porodicno
Последњу НГ коју сам провела са сином смо тако склапали неке макете Minecraft и обоје уживали. Тада већ није веровао у Деда Мраза па нити је писао писмо нити је од мене ишта хтео. Као луда сам данима гледала чиме да га изненадним. И то ми се учинило као најпримереније. После ми је признао како је то већ неко време желео али није хтео да тражиmi smo kad mi je dete bilo manje, do pre dve godinesvake ng sklapale po jednu koju kupimo onako porodicno
i istp su delovi na stolu i ne dira se nista dok se ne sklopi
to su cari praznika![]()

....nece bre da crkne, ako radi onaj moj star prastar radice i taj tvoj samo mu mozda treba neki najstor malo da ga produva i precisti....smrt lap topa u nastavcima, sve polako otkazuje, o rupo progutaj me očaj do očaja![]()
znam dragec, al malo kukam, nisam dugo, ček da mi duši bude lepo....nece bre da crkne, ako radi onaj moj star prastar radice i taj tvoj samo mu mozda treba neki najstor malo da ga produva i precisti....

bistricci su dogovorili dekoraciju a nisu bile u sali
objasnim i njima gde im je mesto, nameste one to sto mogu... sve uredno
nasmejao me
... objasnim i njemu sustinu zivota, ucuta... posle me sve pitao tri puta fino... Ti si jedna mukica.. udahnem duboko i objasnim mu sustinu zivota.
Eh, tugo moja, ko sa tobom ima posla...Moram im poceti odbijati od dnevnice kad slome, to lomi svako malo nesto, ko da dve leve ima...![]()
Ne znaš kako se zoveš a drugima deliš savete. 
Nemoj da budeš tužna, možda u saksiji izraste neka šljiva ili loza.Opet sam zalila cvece rakijom pa ebem mu mater vise u pichku![]()
a cveće peeeevaaaa pa sve mirišeOpet sam zalila cvece rakijom pa ebem mu mater vise u pichku![]()

Ne kukaj, osušiće se.Godina ima još 360 dana do kraja.Oprano juce,brinula sam se ako ce biti smrznuto,moze lako da se pocepa ako se slucajno cimne pri skidanju jer je klizavo,nece se osusiti,a sada PADA KISA,zapravo je pljusak.
5 JANUAR,odjednom kisa a stvari se suse napolju.
Boli me vrat.
e pa sad, il da uzmeš neku rakiju tamne boje il da pomirišeš sadržaj pre zalivanjaPa ne mogu da razumem da sam tolko tulava i bengava da ne mogu da zapamtim u kojoj flasici je rakija u kojoj voda a imam samo to jedno cvecance muceno i njega cu da ubijem