- Poruka
- 29.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u zadnje vreme idem kroz prevoz sa onom karticom sa onkologije, to je moja lk takoreci tamo...i kad kazem da ne placam kartu zbog toga svaki put mi zene kazu ok, a muski vecinom nesto tupe, te ako sta se vadite na to, pa sta ima veze sto se lecite tamo, pa svasta nesto, ali iskuliram ne slusam ih uglavnom, a ne traze da naplate kaznu, nego samo onako nesto melju i izadju na prvoj stanici. Ne usajem nikom od kad sam operisana, mada sam dosta puta dozivela da mi traze da ustanem jer kao treba da sedne neka baka, a baka ima godina koliko i ja ili i manje..nego eto, kus petO pile doveka, tako i ja cesto moram da izvadim licnu da odkazem da imam godina koliko imam.pa da, zato ja njima nikad nista ne dajem.
jao ne mogu da zaboravim kad je usla kontrola i neka zena sedi, nema kartu, a zena izmucena lepo joj se vidi na licu i onako zapustena, nije negovana i doterana i nema bus plus kartu i kontrola se sruci na nju. a tu odmah sede dve cigansture i njima nisu trazili kartu. i tad s eumesamo ja i jos par njih i kontrola ovoj nije naplatila kaznu, niti je izbacila iz autobusa. sto je fora muski kontrolori se odmah povukli i cute, ona zenturaca kao nesto pokusala da objasni kako ciganka ima decu pa zato. a mojoj drugarici trudnoj naplatili kaznu, jer je zaboravila onaj dokument da je trudna i da se vozi besplatno.
e da i ciganima sa sitnom decom nema sanse da ustanem u prevozu, i onako se voze besplatno i niko im ne trazi kartu, ne beze od kontrole ko srbi, nego jos kada pola autobusa izadje oni lepo sednu.
Седимо другарица и ја у башти кафића и прилази жена да тражи за порцију пасуља. Дамо јој 200 динара. Каже, то јој је мало. Ја за 200 направим пасуљ за 2 данаProlazila jednom pored prosjaka u podzemnom prolazu kad u centru grada, i ubacim u ono sesirce 20 dinara, ne da me je napao, ne da je vikao na mene kako me nije sramota i sta ja mislim sta ce on sa tih 20 dinara da radi....sve se orilo, prvo me u momentu zbunio posle mi doslo da kazem aj vrati ti meni mojih 20 i mars u pm....nego naravno da nisam okrenula se i otisla, od tad ni ne dajem...malo im![]()
a она неће само од нас узети Uzasni su vecino, tu i tamo promakne po neki normalan primerak, ali to se moze racunati kao statisticka greska.Седимо другарица и ја у башти кафића и прилази жена да тражи за порцију пасуља. Дамо јој 200 динара. Каже, то јој је мало. Ја за 200 направим пасуљ за 2 данаa она неће само од нас узети
Е, такви ме ужасно изнервирају
Niko ne mora da prosi i posla uvek ima za sve.
Sad si me iznervirao.
E, sad si lupio.Ženama treba 2-3x više nego nama.To nema dovoljno za jednu žensku osobu da samu sebe izdržava, kamoli da ima decu.
E, sad si lupio.Ženama treba 2-3x više nego nama.
meni isto idu na zivce te mantre neeeema poslaoduvek je bilo onih koji ce da rade i koji nece da rade, da se ne lazemo..
i sama sam uvek nesto nalazila i kao student i posle na stazu koji nam ni dinara nisu platili..svirala po kazinima, radila strucne prevode, radila u belpagetu..
secam se bas kad su krenuli pejdzeri trazili silne operatere i ja pozovem silne drugarice kao ajmo super kinta; kad krenuse da kukaju te ko ce sad da uci slepo kucanje ( a to se nauci za par dana), te ne bi da rade nocu... izgovori, izgovori.... samo izgovori..
al dobro, i to razumem: neka prirodna selekcija mora da postoji i neko mora i na vrh i na dno.
Da li bi ti radila takve poslove za 30.000? Mada mislim da to niko neće da plati ni 30.000 ali, evo, recimo za toliko.Ja sam u grupi novosadjanke.zene svakodnevno traze nekog da im spremi stan,ili cuva decu,nepokretne osobe...a velika vecina samo pita za platu i dolazi da pljuje kako je to malo.
Oni koji su gadljivi na malo i kojima je ispod casti da rade ako je plata 30000 nek sede kod kuce
Kapiram da treba ceniti sebe,al onda ceni sebe bez da kukas kako posla nema
То реално јесте мало. Али ако неко зарађује 60000 ни не може за такве услуге да да више. Није да неће, него не може.Ja sam u grupi novosadjanke.zene svakodnevno traze nekog da im spremi stan,ili cuva decu,nepokretne osobe...a velika vecina samo pita za platu i dolazi da pljuje kako je to malo.
Oni koji su gadljivi na malo i kojima je ispod casti da rade ako je plata 30000 nek sede kod kuce
Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skoleDa li bi ti radila takve poslove za 30.000? Mada mislim da to niko neće da plati ni 30.000 ali, evo, recimo za toliko.
Moj Dušan, koji nije visokoobrazovan, a ni naročito vredan, kaže da u Beogradu nema posla samo za onog ko neće da radi. Možda ne mogu svi da biraju, ali počneš da radiš, pa tražiš bolje, i bolje, i još bolje.Ja sam u grupi novosadjanke.zene svakodnevno traze nekog da im spremi stan,ili cuva decu,nepokretne osobe...a velika vecina samo pita za platu i dolazi da pljuje kako je to malo.
Kada sam ja pre 14 godina počinjala da pravim torte, moja ujna se čudila kako su mi to, pazi sad, dozvolili svekar i svekrva. U fazonu, ljudi domaćini, imućni, da dozvole da se ja ponižavam praveći kolače kojekome.Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skole
Ja vec nekoliko godina radim ekskurzije,decije rodjendane,osamnaeste rodj. proslave razne. Kuci se vratim u tri nocu.moje je izmedju ostalog i da na kraju ostavim sve cisto ,znaci i case i podove i stolove
Za jednu crvenu
Da li mi je ispod casti? Nije.jednostavno necu da sedim kod kuce,a ne mogu da podnesem da sedim u nekoj kancelariji
Bas tako!A sve što se ne kosi sa mojim moralnim načelima, za mene nije ponižavajuće.