Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umreh od smrada kad sam usla u kola.moj muz misli da nije ziveo ako do ledinaca ne koci,naglo krece,zagrce u krivini...a lepo sam mu rekla,prosuces sarmu!
Znaci kiseo kupus po tapaciruncu ispod patosnica
Tako treba do budimpeste...
sta te briga..otvori krov..zato je i uzeo kabriolet..mislio je on na vreme o tome :)

Umreh od smrada kad sam usla u kola.moj muz misli da nije ziveo ako do ledinaca ne koci,naglo krece,zagrce u krivini...a lepo sam mu rekla,prosuces sarmu!
tab ti porucio da bi da te ljubi na muskarcima :roll:
dal zbog sarme il zbog sarma ne znam...

Azijatska ulicna hrana koju zivu stavljaju da se pece - sadisticki odvratno,ne mogu da prihvatim postojanje takvih stvari kao "pa staaa,nije bitno" - monstruozno je.Isto kao sto ne mogu da shvatim sadizam odsecanja ajkulinog repa,bacanje ajkule koja krvari u vodu da bi bi pravljen "delikates" od njenog repa.Niti kada onu zivotinju,ne mogu da se setim imena,mislim da je ovo 🦀 (kraba?)zivu ubace u vrelu vodu - sadizam.
Ubij,pojedi ili ne jedi,nemoj zivo bice da mucis sadisticki.

Ako pitas koja je zivotinja,to je neka vrsta ovoga🦐 cini mi se.

Takva vrsta muškaraca, i ovaj moj tako, a kad ja vozim onda kaže da sam kao Fanđo. Ne vidi sebe. Od kako je sišao sa motora nije bitno šta se vozi, samo nek je do daske gas i što više krivina...

Sin je odlučio da skuva ručak...pasulj sa jabukama...
E, kad je u dinstani luk ubacio cimet, neprimetno sam zamesila testo za pitu sa krompirom...da imamo posle ručka šta da jedemo
Ahahaaa pa divan je!
Tako mi svake godine jedemo supu sa cimetom i jela sa secerom i sa svim mogucim zacinima kad dodje moja drugarica na more.voli zena da kuva,a voli i da eksperimentise.a ja sam joj zahvalna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back