Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хвала. Купила сам готово на крају.
А они јесу феномен, стварно.
Банка у којој је моја мама радила отишла под стечај. Маса људи је летовала на чекове, трошила и ником ништа. Моја мама још имала неке уштеђене парице и опет ником ништа. Буди сад паметан!
Sacuvaj boze, ne zna covek vise sta da radi, da ne nastrada ni kriv ni duzan.

Свако незадовољство треба јавно изнети. Прво фино, директно, а ако се праве блесави пљувати рад и однос према клијентима на сва звона.
Навикли да сви ћуте па прође. Сада на Фејсу имаш групе за незадовољне купце/ кориснике. Пробај тако. Постоје и црне листе.
Једног да буде срамота, нешто смо урадили.
[/QUOTE]

Naravno. Samo nema ništa na fino. Odmah samo pljuvačina i galama. I kažeš im samo kako ćeš svuda da pričaš da su najgori i da ti kradu pare, e onda su manji od makovog zrna. U današnjem društvu, bilo šta da hoćeš da uradiš "na fino", samo ispadneš budala.

Kako to? Ja imam račun u njihovoj banci, koji mi služi samo za poručivanje preko interneta. Skinu mi 150 dinara za održavanje, samo ako je račun bio aktivan tog meseca.

Meni skidaju kad hoće, koliko hoće. Nekoliko puta mesečno imam transakcije preko njih, nikada ne dobijem celu svotu novca nego oni odatle nešto skinu pa onda naknadno opet skinu za održavanje računa.
To onlajn bankarstvo je najveća pljačka ikada napravljena u istoriji čovečanstva!

telenor banka je u airoprt city-u

Znam, ali ne valja to. Pa ne mogu da zapalim ceo Airport City, ja hoću samo njih.

Neki zlotvor, skotina, psihopata, ne znam ni sama kako ga nazvati, je potrovao pse u ulici koji su živeli na raskrsnici, odnosno pored puta na nekoj kao livadici, i naša dva psa, jer mu smeta verovatno što svekar hrani te pse. Psi nikog nisu dirali, bila je to skotna keruša, tri starija i nekoliko štenadi, neko ih je bacio, posle ih ceo komšiluk hranio i oni su prosto ostajali. Naša dva psa nisu izlazila iz dvorišta, znači da im je neko bacio otrovanu hranu u dvorište. Besna sam, tužna, nemoćna i jako razočarana u nivo zla koji ljudi mogu da nose u sebi. Ostao nam je jedan pas, Coka, koji se još oporavlja jer je bio teško ranjen i pretučen u borbi sa nekim psima pre par nedelja. Osećam se zaista grozno, a tako nemoćno i razočarano...

Neki zlotvor, skotina, psihopata, ne znam ni sama kako ga nazvati, je potrovao pse u ulici koji su živeli na raskrsnici, odnosno pored puta na nekoj kao livadici, i naša dva psa, jer mu smeta verovatno što svekar hrani te pse. Psi nikog nisu dirali, bila je to skotna keruša, tri starija i nekoliko štenadi, neko ih je bacio, posle ih ceo komšiluk hranio i oni su prosto ostajali. Naša dva psa nisu izlazila iz dvorišta, znači da im je neko bacio otrovanu hranu u dvorište. Besna sam, tužna, nemoćna i jako razočarana u nivo zla koji ljudi mogu da nose u sebi. Ostao nam je jedan pas, Coka, koji se još oporavlja jer je bio teško ranjen i pretučen u borbi sa nekim psima pre par nedelja. Osećam se zaista grozno, a tako nemoćno i razočarano...
zato se postave kamere i znala bi ko je to uradio.

sve u svemu strasno i zao mi je sto ti se to desilo.

ako apstrahujemo da je to uradio neki psihopata i sadista mozda postoji i racionalno objasnjenje... mozda su ti psi napadali ljude pa je nekome dopizdelo sto ih niko ne uklanja i dosla mu zuta minuta... da ne ulazim u celu pricu dublje jer po pravilu dobijam epitet da sam keroubica i sl. hraniti psa pred tudjom zgradom kucom posedom ili bilo gde van svog dvorista je bzvz jer te pse navikavas na to mesto a onome ko tu zivi je mozda pun q lutalica ispred vrata...bolje da si te pse dovele kod sebe kuci ako vec imas kucu i volis ih, a ne tako... imao isti slucaj kod mene, luda baba hranila ispred mog ulaza 5 kerova koji su nocu i danju izujedali troje dece i pisca ovih redova... posto ih nisu uklanjali a zena je bila raspad i trebala je u lazi da bude, kada je otac jedne ujedene devojcice polupao kartone gde im je pravila staniste bacila mu vitriol u lice...
u svakoj razvijenoj drzavi lutalice su u azilima i ovakve price se jako retko desavaju...

Poslednja izmena:
razumem, kako i ne bi bila zgrozena i tuzna i sve.
imate li bar neku ideju ko bi mogao da bude u pitanju? uvek postoje lokalni mrzitelji pasa i macaka, za koje se uglavnom zna ko su.
Sumnjamo na dvojicu, na jednog više, ali to su jedina dva stvora kojima su psi smetali. Ali to, nažalost ništa ne menja. Ja samo ne mogu da razumem kako neko može tako nešto da uradi.

to i rekoh, mozda su im smetali sto su hranjeni blizu njihovog poseda...
Pa ne, jer ljudi čiji je to posed su napravili kao šupu, da imaju gde da se sklone. Oko toga su oni, mi i još dvoje komšija koji su ih takođe hranili. Nikog nisu napadali, nikad, prolaze deca, ljudi, svi. A čak i da je sve kako kažeš, moji psi su u dvorištu bili, u dvorištu smo ih našli mrtve. Za to nema baš nikakvog opravdanja, kako god da postaviš stvari!

Pa ne, jer ljudi čiji je to posed su napravili kao šupu, da imaju gde da se sklone. Oko toga su oni, mi i još dvoje komšija koji su ih takođe hranili. Nikog nisu napadali, nikad, prolaze deca, ljudi, svi. A čak i da je sve kako kažeš, moji psi su u dvorištu bili, u dvorištu smo ih našli mrtve. Za to nema baš nikakvog opravdanja, kako god da postaviš stvari!
ne znam gde zivis nebitno...bilo je toga i sl stvari u malim mestima u vojvodini mislim...imas ljude koji imaju strah od hordi lutalica ma kako pitomi bili, uvek ne zanemri taj faktor...copor je uvek copor... kod siva na nbg je bila horda od mislim 4 psa tu su se izlezavali bili mirni ok i delovali dobrocudno...jednog dana devojka isal biciklom kao svi koji tuda voze i pocepali joj noge... moju bivsu zenu koja je htela da se proseta jer je bilo leto isto ujeli iz cista mira...bezala na drugu stranu ulice preko bulevara gde pice kola ko luda , mogla je da pogine... lutalice treba sklanjati sa ulica to je definitivno jedino pravilo...hoces psa imaj 10 ako hoces, cipuj ih i hrani kod sebe i nema vise ovakvih stvari..ako ti neko baci otrov u tvoj posed a znas da tvoj pas nikog nije napao ili ako se odgovorno nosis spram njih, onda takome treba ebati mater.

ne znam gde zivis nebitno...bilo je toga i sl stvari u malim mestima u vojvodini mislim...imas ljude koji imaju strah od hordi lutalica ma kako pitomi bili, uvek ne zanemri taj faktor...copor je uvek copor... kod siva na nbg je bila horda od mislim 4 psa tu su se izlezavali bili mirni ok i delovali dobrocudno...jednog dana devojka isal biciklom kao svi koji tuda voze i pocepali joj noge... moju bivsu zenu koja je htela da se proseta jer je bilo leto isto ujeli iz cista mira...bezala na drugu stranu ulice preko bulevara gde pice kola ko luda , mogla je da pogine... lutalice treba sklanjati sa ulica to je definitivno jedino pravilo...hoces psa imaj 10 ako hoces, cipuj ih i hrani kod sebe i nema vise ovakvih stvari..ako ti neko baci otrov u tvoj posed a znas da tvoj pas nikog nije napao ili ako se odgovorno nosis spram njih, onda takome treba ebati mater.
esi ih pocastio nekom klopicom :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back