Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš da tražiš, ali ne možeš da dobiješ, jedino možeš dobiti povrat novca, što sam i dobila. A od centrale odgovor mailom, nedostojan prodavca koji želi da zadrži kupca, prosto uvredljivog sadržaja , bez izvinjenja.711 din je kilogram za tu najpovoljniju cenu
ono sta su napisali je lazno reklamiranje i mozes da trazis da ti naplate po toj ceni.
Možeš da tražiš, ali ne možeš da dobiješ, jedino možeš dobiti povrat novca, što sam i dobila. A od centrale odgovor mailom, nedostojan prodavca koji želi da zadrži kupca, prosto uvredljivog sadržaja , bez izvinjenja.
Pa sam im poslala tu fotografiju i odgovora nema.
da, ali ne za kg vec kao sto i pise, za 350g269 dinara, a ako imas super karticu onda 249.
sta je lazno reklamiranje? pise da je cena za 350g711 din je kilogram za tu najpovoljniju cenu
ono sta su napisali je lazno reklamiranje i mozes da trazis da ti naplate po toj ceni.
pise hund, a pise i mile
juuu, izvinjavam se, sad sam turila naocare pise za kg![]()

dobro je da si kuvar a ne matematicar![]()

TabletLaptop koji koristimo mm i ja, a koji smo nasledili od mlađeg sina, i koji je stari i prastari, i odslužio je svoje - na izdisaju je. Pitanje je da li se uopšte može popraviti, i da li bi to bilo isplativo. Njih dvojica imaju relativno nove, i ne bi da ih menjaju.
A mi da damo 250€ da bi on čitao novine i ja igrala igrice, ne znam... To mi je bez veze.
Stvarno igras igrice?Laptop koji koristimo mm i ja, a koji smo nasledili od mlađeg sina, i koji je stari i prastari, i odslužio je svoje - na izdisaju je. Pitanje je da li se uopšte može popraviti, i da li bi to bilo isplativo. Njih dvojica imaju relativno nove, i ne bi da ih menjaju.
A mi da damo 250€ da bi on čitao novine i ja igrala igrice, ne znam... To mi je bez veze.
i ja igram igrice ponekadStvarno igras igrice?
Mislila sam da je to izumrlo jos proslog veka ...
Uzmite tablet... mada mozete i na telefonima citati novine i igrati igrice

Dobar tablet koša više od 250.Tablet