Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
711 din je kilogram za tu najpovoljniju cenu

ono sta su napisali je lazno reklamiranje i mozes da trazis da ti naplate po toj ceni.
Možeš da tražiš, ali ne možeš da dobiješ, jedino možeš dobiti povrat novca, što sam i dobila. A od centrale odgovor mailom, nedostojan prodavca koji želi da zadrži kupca, prosto uvredljivog sadržaja , bez izvinjenja.
Pa sam im poslala tu fotografiju i odgovora nema.

Možeš da tražiš, ali ne možeš da dobiješ, jedino možeš dobiti povrat novca, što sam i dobila. A od centrale odgovor mailom, nedostojan prodavca koji želi da zadrži kupca, prosto uvredljivog sadržaja , bez izvinjenja.
Pa sam im poslala tu fotografiju i odgovora nema.

sad ribaju negdje nekog mucenog superoperatera koji tripuje da je dizajner
i to ga riba nadredjeni koji je i zajebao cifru
jer mu je garant proslijedjeno prije stampe, al nije vidio gresku
samo sto to sve nema veze s tobom
ti si trebala citava kolica sunke natovarit i trazit da ti naplate po toj cijeni
onako, pedagoski

⛈🌧
20191128_215404-1-1.jpg

Dezinfikovno,al' muka mi je vise,preselo mi,ne znam zasto se sve dogadja jer bi to moguce pokazalo kako resiti.Osusilo se,proslo a iritantno je.
Sve je pokriveno,nije mi uopste jasno kako se desava a evo ponovo pada,ponovo tap,tap...tap...tap...tap..tap...Sad je u redu(tj. ne kaplje ni na sta konkretno) a opet tap..tap..tap..tap...iritantno...

Poslednja izmena:
Laptop koji koristimo mm i ja, a koji smo nasledili od mlađeg sina, i koji je stari i prastari, i odslužio je svoje - na izdisaju je. Pitanje je da li se uopšte može popraviti, i da li bi to bilo isplativo. Njih dvojica imaju relativno nove, i ne bi da ih menjaju.
A mi da damo 250€ da bi on čitao novine i ja igrala igrice, ne znam... To mi je bez veze.

Laptop koji koristimo mm i ja, a koji smo nasledili od mlađeg sina, i koji je stari i prastari, i odslužio je svoje - na izdisaju je. Pitanje je da li se uopšte može popraviti, i da li bi to bilo isplativo. Njih dvojica imaju relativno nove, i ne bi da ih menjaju.
A mi da damo 250€ da bi on čitao novine i ja igrala igrice, ne znam... To mi je bez veze.
Tablet

Stvarno igras igrice?
Mislila sam da je to izumrlo jos proslog veka ...
Uzmite tablet... mada mozete i na telefonima citati novine i igrati igrice

Tenzija,tenzija,tenzija "moze nozem da se sece" sto bi se reklo a stvarno sam iznervirana,dalje - ptica opet samo sad na simsu,ruzno izgleda,odvratno je.

Boli me vrat,povuklo se sta god da je bilo a bol je tu - lagano prolazi -glasna buka se cuje,kao da se gradi,neko psovanje dece najodvratnije moguce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back