Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki rak voli da bude bitan, voli da učestvuje u svemu, voli da potegne, a posle "jbga, šta mi je ovo trebalo", mislim da baš zato Čičkava upada svako malo u ove kukajuće faze. Ali jednom kad odraste, biće to bolje, malo bolje, ofc. Ne pitajte kako znam. :manikir:

A jeste, kad nije ona prava, teška, kritična škorpijetina. On je jedan razigrani leptirić spram ostalih :lol:
Plus me obožava a to zadovoljava moju lavovsku prirodu :))))
da, mene skorpije vole, iz nekog meni nedokucivog razloga
i sad zamisli, ja slinim zbog nekog tamo racica, a neka mocna skorprijetina me ostavlja ladnom:)))
de tu logika, reci :rotf:

Uvedem pac u anasteziju, spava on lepo kad Profa kaže pa nisu mi ovo odgovarajući srafovi... drz ne daj.. nije naručio dobre. I šta? Budi pacijenta... Profa bi kući da ide rek’o izvinite samo da porodici pojasnite zašto im je mu i sin bio uspavan i zašto će opet u ponedeljak... bi mu nezgodno.
Pa nećeš ga majci..

Uvedem pac u anasteziju, spava on lepo kad Profa kaže pa nisu mi ovo odgovarajući srafovi... drz ne daj.. nije naručio dobre. I šta? Budi pacijenta... Profa bi kući da ide rek’o izvinite samo da porodici pojasnite zašto im je mu i sin bio uspavan i zašto će opet u ponedeljak... bi mu nezgodno.
Pa nećeš ga majci..

Ja bih neke od vas tukla, majke mi. Ne opravdavam ni ove po državnim ustanovama, ali tek po privatnim klinikama. Pri tom ne prodaju krompir na pijaci, nego drže nečiji život u rukama.

Na svu sreću, ima vas savesnih.

I u privatnim rade ljudi a ne roboti. I to isti oni ljudi koji rade i u državnim. Ne drugi, ne specijalci. U državnim šta se desi ostaje tamo nikad se o tome ne priča. Privatne odmah stave na naslovnu stranu.
Ja nikoga ne branim niti odobravam ovaj konkretni slučaj da se razumemo.

I u privatnim rade ljudi a ne roboti. I to isti oni ljudi koji rade i u državnim. Ne drugi, ne specijalci. U državnim šta se desi ostaje tamo nikad se o tome ne priča. Privatne odmah stave na naslovnu stranu.
Ja nikoga ne branim niti odobravam ovaj konkretni slučaj da se razumemo.

Da naravno, ljudi su ljudi svugde. Da ti nisi odreagovala kako si odreagovala, išao bi čovek dva puta pod totalnu jer hirurg nije došao spreman na posao za koji je plaćen.

Da naravno, ljudi su ljudi svugde. Da ti nisi odreagovala kako si odreagovala, išao bi čovek dva puta pod totalnu jer hirurg nije došao spreman na posao za koji je plaćen.
Pa ići će. Nisi dobro shvatila. Mi smo spremili pacijenta i već je bio na stolu, i hirurg se oprao i kad je trebao da počne intervenciju pogleda srafove koje treba da ugradi i konstatuje da nisu odgovarajući...
Ja sam ga samo podsetila da pre nego ode kući objasni porodici pacijenta da je čovek bio u anasteziji i da će u ponedeljak opet jer će do tada stići pravi srafovi.. sto ja da objašnjavam nije moja greska..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back