- Poruka
- 74.021
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jbg koja pljuvacina a onda volim zmua![]()

)))da, mene skorpije vole, iz nekog meni nedokucivog razlogaA jeste, kad nije ona prava, teška, kritična škorpijetina. On je jedan razigrani leptirić spram ostalih
Plus me obožava a to zadovoljava moju lavovsku prirodu)))
))
a nisam pricala o sexu nego o ljubavi ..to je zato sto bi skorpije pojebale mrtvog chetnika dont vori)))
)joj ono mace ti je zadovoljilo sve potrebe za ljubavlju ikadpa ono, vole ako osim ako nije neki skrndelj u pitanju!)))

racici imaju unutrasnju energiju koja oduva svaku mocnu skorpijuda, mene skorpije vole, iz nekog meni nedokucivog razloga
i sad zamisli, ja slinim zbog nekog tamo racica, a neka mocna skorprijetina me ostavlja ladnom))
de tu logika, reci![]()
Imala sam ja Raka... koji slinavko majko mojaracici imaju unutrasnju energiju koja oduva svaku mocnu skorpiju![]()
NOrmalno kad smo najbolji, ko da nas ne voliNe razumem se u horoskope. Odlično se slažem sa mojom škorpijom kojoj je danas rođendan.
Inače, upisano mu je da je rođen 23. novembra, i on to poštuje, i kaže da je strelac.![]()

Dešava se to ali.... ne mora. Dodjes ranije pogledaš materijal, pogledaš instrumentarijum... a ne sa ulice u salu.И треба да му је незгодно...још приватна клиника.
To “sa ulice u salu” popularno i kod nasDešava se to ali.... ne mora. Dodjes ranije pogledaš materijal, pogledaš instrumentarijum... a ne sa ulice u salu.

Uvedem pac u anasteziju, spava on lepo kad Profa kaže pa nisu mi ovo odgovarajući srafovi... drz ne daj.. nije naručio dobre. I šta? Budi pacijenta... Profa bi kući da ide rek’o izvinite samo da porodici pojasnite zašto im je mu i sin bio uspavan i zašto će opet u ponedeljak... bi mu nezgodno.
Pa nećeš ga majci..
Cudi me da se ovo meni nije desiloJa bih neke od vas tukla, majke mi. Ne opravdavam ni ove po državnim ustanovama, ali tek po privatnim klinikama. Pri tom ne prodaju krompir na pijaci, nego drže nečiji život u rukama.
Na svu sreću, ima vas savesnih.

I u privatnim rade ljudi a ne roboti. I to isti oni ljudi koji rade i u državnim. Ne drugi, ne specijalci. U državnim šta se desi ostaje tamo nikad se o tome ne priča. Privatne odmah stave na naslovnu stranu.
Ja nikoga ne branim niti odobravam ovaj konkretni slučaj da se razumemo.
Pa i ici ce...Da naravno, ljudi su ljudi svugde. Da ti nisi odreagovala kako si odreagovala, išao bi čovek dva puta pod totalnu jer hirurg nije došao spreman na posao za koji je plaćen.

Pa ići će. Nisi dobro shvatila. Mi smo spremili pacijenta i već je bio na stolu, i hirurg se oprao i kad je trebao da počne intervenciju pogleda srafove koje treba da ugradi i konstatuje da nisu odgovarajući...Da naravno, ljudi su ljudi svugde. Da ti nisi odreagovala kako si odreagovala, išao bi čovek dva puta pod totalnu jer hirurg nije došao spreman na posao za koji je plaćen.