- Poruka
- 132.182
Meni su (dugogodišnje) drugarice ili lavovi ili device.
ja sam u podznaku lav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su (dugogodišnje) drugarice ili lavovi ili device.

Исто, ево тера ме на ботокс
И, зашто се више не шминкаш, и зашто се мучиш око колача када можеш да их купиш, и...
А тек што је генерал после битке! Животни гуру! Док своје кењкаве а учестале фазе заборави.
Али, вооолим је. И све ово сам и њој рекла.

Sta da vidis?Daj da vidim...bas delujes ko tipican rak...i ne narocito prosvetljeno na tih 29...
Al ti je taj jarac skroz lego, zaleces se ko on...![]()
E toga se ja resavam jos od malih nogu.Око мене само ракови, иначе. Дивни а тееешкиии... Увек они знају шта је добро за тебе боље од тебе самог. Усиљено се подмећу а када не добију исто за узврат, јер ти просто ниси навалентан по природи, дигну свој нос а неретко на твој натрљају услугу коју ниси ни тражио него прихватио да их скинеш с врата.
А врлина имају, ииихааај![]()
Ja ne verujem u horoskop
Samo u to da odredjene znakove krase odredjene vrline i mane

Pa nije ni to sveto pravilo... vec uglavnoma sta je ovo ako ne vera u horoskop?![]()
Sta da vidis?
Ja ne verujem u horoskop
Samo u to da odredjene znakove krase odredjene vrline i mane
Kojih 29?

joj ni ja nikako sa muskim vagama.Ja sam Vodolija podznak Lav. Što se tiče muškaraca, s Vodolijama mi je zanimljivo i uvijek imamo teme za razgovor, ali me ne privlače seksualno. Lavovi me privlače, ali s njima uvijek neka borba i nadmetanje ko je dominantniji, tako da nismo dobra kombinacija. Najbolje se slažem s muškim Djevicama i Jarčevima iako po horoskpu ne bi trebalo da je tako. Najgori znak za muškarca mi je Vaga, dok se sa ženskim Vagama dobro slažem. Rakove ne volim ni muške ni ženske, crpe svu energiju iz tebe. A najveći broj prijateljica su Ribe ili Vage.
au leb ti *****, al bi se ti i ja pickali na dnevnom nivouLav, pdznk škorpion.... sa izuzetno dominantnim Merkurcem...msm, ono moje..

Ne bi čoeče, sa devicama sam car...znaš što..uvek znam na čemu sam ( :joj ni ja nikako sa muskim vagama.
au leb ti *****, al bi se ti i ja pickali na dnevnom nivou![]()
ja kad su prijatelji u pitanju, tu zbilja nema veze jer mogu da volim nekog bez obzira koliko smo razlicitiau, ja u zivotu nisam ljude gledala i analizirala odnose sa njima kroz horoskopske znakove. stavise, za mnoge bliske osobe ni ne znam tacno sta su u horoskopu, a kamoli podznake i slicno
)
)
))
to si u pravu za device, uvek znas na cemu si, nema igara. makar za mene vaziNe bi čoeče, sa devicama sam car...znaš što..uvek znam na čemu sam ( :
To je jedno opšte mesto svih devica. Koliko sam ja upućen iskustveno.
Svi su mi device i devicani...ili msš zbog škorpije?

to si u pravu za device, uvek znas na cemu si, nema igara. makar za mene vazi
ja kad se na prvu pofajtam sa nekim muskarcem, ne moram ni da pitam ..ili je lav ili ovan. mene ebe taj mesec u ovnu, mnogo sam ratoborna i slabo podnosim dominaciju)
a sa skorpijama sam ok, zbog te venere, najbolje sam super u sexu
salim se, imam s njima neko kapiranje na visem nivou, presutno. skroz se kontamo.
)))muskarci device su mi previse ladni. nikad nikad. nula.Koto, brinem......za Device su mirne luke.
Zato stameni i stabilni lav, tvoj znak, devica sa devicom ne može domane ili Rak i Ribetina neka može

ma i ja bi sa muskarcem ribom isto....Ја, риба бих са мушкарцем рибом излудела. Мушкарац не сме бити пасиван. A они јесу. И за разлику од жена риба, они су мутни, поводљиви,... Мислим да би на моје дизање обрве побегао главом без обзира![]()

Pa na granici sam rak lav
Ajde Bambi molim te..Preuzela je na sebe da sve vodi i organizuje, ne samo u porodici, i tu ne mislim na decu, vec i na ono veliko, trece dete i njene i njegove roditelje...I naravno skoro sve oko vinarije, a ocigledno joj je to previse, pa svaki cas malo izludi.
![]()