Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izasla iz kuce u pola sedam, jela u sedam, ubila se od posla do 17h, provristala pet puta (nisam se rasplakala), krenula po dete da stignem do 17:30h jer se skola zatvara, zakuca se tip u nas kod cuburskog, u onom jbnom crevu, onda sam trcala do skole, posto auto nije mogao dalje, jedva stigla, u 5 po do pola sest, dovukli se kuci sa sve skolskom torbom od tri tone

shvatim da nisam jela nista ceo dan, narucim picu, porzdrnem picu, prozdrnem baron tortu i sad me grize savest i bole me vrat i potiljak, ne znam samo kako se zakucao u nas tako jako kad smo mileli jbt
Mileli ste vi, ali kreten očigledno nije. Dobro pa je sve ok, da nije nekom cimnuo vrat ili slično.
Što se tiče grize savesti, jedva čekam nedelju da je imam u velikim količinama posle trke :lol:

Kako mi je neugodan bol u očima, probudio me jutros kao migrena kada boli...promenili su mi sočiva, moja se tobož više ne proizvode, dobila sam neke krute, italijanske nikako mi ne gode...kao da se i dioptrija pokvarila, oci zamorile, blizu mi bljeskaju neke zvezdice a na daljinu ne vidim dobro, oko me boli, još kada dodam očni pritisak na sve baš mi se ne svidja...
Ima istine u onoj da su šarene oči najslabije, zaista jesu, uvek im nešto fali...

Odoh krv da vadim za ct, a gospoda traze i hormone stitne, sad ce da me osasave bzvz. Noga i dalje crvena i nekako topla u tom delu. Sve mi se cini da necu cekati 28-mi, nego cu u ponedeljak kad zabrsim skener otici na Onkologiju da mi doca to pogleda, daleko mi da cekam toliko, samo cu se iskidati vise.

Juce oprala kosu kad ono 🐀 napolju - rekoh mozda mi se ucinilo,vidim senku,pod tenzijom sam.Kasnije se uverim da je ipak m.,vide jos neko,izadje prvi put nema nicega.Izadje drugi put kad m. otisao do drugog prozora (postoji minimalna sirina)poceo da se penje na gore.Prozor je zatvoren celu noc bio,jutros sam se probudila samo da bi bio otvoren.

20191112_210955-1.jpg

Pre neki dan sevnulo,puklo,raspala se sijalica iznutra,cangrlja - nije htela da se odvije,nije hteo ni deo za koji je pricvrscena da se odvije.Tek neko vreme nakon toga nekako je uspelo - sta god da rade sijalicama preterali su.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back