Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Mogla bi da budes model za rukeNe moraš da veruješ, kažem da im treba samo podrezivanje, takvi su.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla bi da budes model za rukeNe moraš da veruješ, kažem da im treba samo podrezivanje, takvi su.
![]()
HvalaMogla bi da budes model za ruke
Bolje model za šišanje travnjaka.
To ne radim, ali sam vešta u baratanju makazama za orezivanjeBolje model za šišanje travnjaka.

Negoooo...
Pa ebi se bre..ili da te ebemo..(Samo sex metlo.
Jedino to pomaze.![]()
Sve obavljeno!Pa ebi se bre..ili da te ebemo..(
Sumnjamo.Ali ja ne bih da proveravam.Sve obavljeno!
Zar sumnjate u mene?
NemojSumnjamo.Ali ja ne bih da proveravam.
Kad kod se vratim na ovu krstaricu, uvek je iz istih razloga:
- briga
- anksioznost
- povlacenje u sebe
- nedostatak koncetracije
- ne mogu da spavam po celu noc
- ugojila sam se
Da li ocekujem da ce blejanje ovde da promeni nesto nabolje?
Ipak ostajem![]()
A pa tv program ti odredjujesPored TV programa koji nam se nudi, sve drugo je boza.
ахахахахахахахахаNego, sećam se kako su se nekada te apokaliptične vesti i najave stidljivo provlačile kroz "Zonu sumraka" i možda još neki list. I to su čak i oni bili prilično diskretni. Tipa, postoji mogućnost da će nam se desiti to i to...
A sad, nema, ništa ustezanje, pravo u meso - svi će izginemo, nema nam spasa! To kad pročitaš, ne bude ti dobro.
Nego srećom, znaš da iza tog naslova stoji nepismena novinarska buzga pa ti bude lakše.
Evo i Krstarica, red horoskopa, red seksa i naučnih istraživanja vezanih za seks, red apokalipse.
Pogledajte prilog 589028
Daj se uozbiljite malo.
)))sjekira je iz raja izaslaCepo sam drva sve me boli
Sve sami određujemo. Ja pričam o ponudi. Nudi nam se uglavnom bljuvotina. Očigledno nas smatraju bljuvotinom.A pa tv program ti odredjujes
Evo ja pre biram da gledam deseti put film o Merkjuriju, nego neke pinkove bljuvotine