Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas takoJa imam strasno grozna secanja iz pariza i red je da odande stvorim nove uspomene,lepse naravno.a kad ides sa drugaricama i iz curuga bi ponele samo lepog
A šta ćete im vi?I mija žena ode tako sa drugaricama...bila u Parizu, pa u Padovi...idu i po Srbiji nekad za vikend, njih 2-3..... Desi se i da nas povedu (:

Pa da ima ko da ih slika...A šta ćete im vi?![]()
da ne nose selfi stapomakne im se....(:A šta ćete im vi?![]()
Mi uvek nadjemo nekog tipa sa stapom....doduse,sad je to vec ovajPa da ima ko da ih slika...da ne nose selfi stap

ja sam isla sa swissom, pa su me preusmerili na austrian jer sam propustila let. to je zaista bila vanredna situacija, tih par dana su bile strasne oluje na evropomJa idem u Bec sa drugaricama
Bukirala sam austrian sad mislim o kvinsi kako je prosla
je isto vec drugo jutro pijem rapidolGlava umjesto da prolazi, ona se razbuktava.
Kafetin, kafa, cijedjena narandza, moj cudotvorni lijek-rakijska obloga...I sve mi gore.
Nemam defrinole. Odoh jos to kupiti.

Glava umjesto da prolazi, ona se razbuktava.
Kafetin, kafa, cijedjena narandza, moj cudotvorni lijek-rakijska obloga...I sve mi gore.
PrEtisak? :baba:Glava umjesto da prolazi, ona se razbuktava.