Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mama, koja mu dozvoli da pojede dva sladoleda pre rucka...
Uz obrazlozenje: „Pa voli sladoled.“
„Pa i mi smo volele, pa nam nikada pre rucka niste davali da jedemo sladoled.“
Sto odlepe kad postanu babe i dede i sto sve tada moze, pa to nije normalno.
Na svekrvu mogu potpuno da se oslonim. Uvek je slusala nase zelje i nikada se nije mesala. Dok su moji strashni. Mogu da ga ostavim sa mamom, znam da ce paziti da mu se nista ne dogodi, da se ne povredi, ali kada ona njemu dozvoli da zvace zavesu, jer mu rastu zubici i na kraju je jos i progrize...mozes misliti sto bi sestri i meni bilo dozvoljeno da zvacemo zavesu.
I sada sva ponosna pokazuje svima gde joj je unuk progrizao zavesu.Niti hoce da je promeni, niti da je usije.
Lepo podetinje i odlepe...![]()

Хахахаха...
Мени је хит био када није хтео са баком на плажу.
Па јел не волиш баку?- Волим.
Зар ти није лепо са баком?- Јесте.
Па што нећеш са њом?- (кроз сузе) Има ружан купаћи.
Попадали смо![]()

Genijalac!
Kao kad je mene mama grdila, jer nikako da zaspim, dva sata vec ustajem iz kreveta i nesto drugo radim, a ona vec sama u spavacici i hoce da „legne decu“ i spava, pa ja da joj napakostim:“E reci cu mom tati da ti kupi novu „pamacicu“! Mama se zbuni:“Zasto novu spavacicu?“
„Zato jer je ta ruzna!“
Sto sam joj napakostila...![]()

А плаве локне све поскакују од беса 
Ја и јесам записивала, од првих речи како је изговарала, до бисера типа: немој да ме месиш, нисам ја хлеб или Плестаните, и ја сам јудско пиће![]()

Онај споменар ми био некако... А све сам сачувала, чак и пупак. Знам, језиво...Јааааоооо
- - - - - - - - - -
И ја сам писала. У свеску са рецептимаОнај споменар ми био некако... А све сам сачувала, чак и пупак. Знам, језиво...
Ја и јесам записивала, од првих речи како је изговарала, до бисера типа: немој да ме месиш, нисам ја хлеб или Плестаните, и ја сам јудско пиће![]()

A slatkica...![]()
„Njegov tata je obuvac. (na „c“ ide kvacica) Pravi cipele“.
Obucar
Ili mali od mog bivseg kolege, koji dugo nije mogao da kaze slovo R.
„Ja se zovem Govan. Ima jos od teta Nade njen Govan i Mikin Govan. Ima nas puno Govana“![]()

A slatkica...![]()
„Njegov tata je obuvac. (na „c“ ide kvacica) Pravi cipele“.
Obucar
Ili mali od mog bivseg kolege, koji dugo nije mogao da kaze slovo R.
„Ja se zovem Govan. Ima jos od teta Nade njen Govan i Mikin Govan. Ima nas puno Govana“![]()
I ja sam sacuvala pupak i prve noktice i kosu koje smo isekli.![]()

Ахахаха... Хит!
- - - - - - - - - -
Ја нокте немам. Имам зубе![]()

Ili od moje drugarice mali, koji je ceprkao golubija govanca na terasi i jeo, pa vice sa terase komsiju Rajka: „Ajko, Ajko, jeo sam govna!“
![]()

Шта
Наши зуби су завршили на крову, бацали врани да нам уместо коштаних донесе гвоздене
- - - - - - - - - -
Јооој, бљак![]()
Ми смо имали Зубић вилу. Стави зуб под јастук, ујутру паре уместо зуба за које смо куповали књиге. А зуби код мене у кутијици од накита.

Какве зубић виле, тога у Србији раније није било, ово је мене научио деда, њега његов деда...а моја ћерка може како хоће сутра.
Свакако је лепо и једно и друго.
Мада, ово са кровом би било мало незгодно ако живиш у облакоЖдеру![]()
Ово твоје је симболичније. Али за то нисам знала. А више ми се допада.
- - - - - - - - - -
Ми смо иначе све... И Зубић вилу, и Ускрс зеку, и Деда Мраза и Светог Николу и чизму у прозор и Божић Бату ... Једино нисам оно са везивањем родитеља и деца, као одвежеш ме па ти дам поклон, то ми се не допада.
Moji zubi su svi zavrsili kod mede u ustima, napravila sam mu rupu da bih mu mogla ubaciti zube, i jedan po jedan, kako je koji meni ispadao je dobijao meda, fuj!
Al moji su to uredno istrpeli po principu - tvoj medved, tvoji zubi![]()

sinoć kolega na telefonu gleda utisak nedelje, počeo oko 9, ja trčim kući, šaltam kanale, uzmem spisak kanala...nema nove s
u ***** materinu
probao sam al ne ide...a i gotovo sad, ja sam hteo direktan prenos, a ionako će danas da okače ako već nisu