- Poruka
- 122.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace nisam mogo pisam danas u javnom wcu od pedera koliko su se nakotili
kako to? 
a pa ti ne ulazis u muske,stoje 1 pored drugog gledaju se i drkaju,i kabine zauzete,odskrinuta vrata,samo suzavac da nabavim
Jel se plasis da ce da te napastvuju 
pa da rasteram bagru da vratim svrhu wcu![]()
Ali totalno si u pravu, ja nisam ni znala da to postoji.

pa da rasteram bagru da vratim svrhu wcu![]()

Е како ме нервира дечја цика, вриска и трчање по самопослузи. Ови трули родитељи немају другу забаву да им понуде осим вожње у колицима и препипавања свега и свачега. Јбт, од свега су направили играонице, нема обзира према јавном простору, нема утишавања, све је како се коме спрди.
Ови што раде, требало би да реагују. Не можеш галопирати и сударати се с људима, где су ти родитељи, шта се ово дешава???
duva jak vetar i donosi miris paljevine.mrzim kad sume gore
"Gospodjo, vase dete nije hiperaktivno, nego je nekulturno"
Е како ме нервира дечја цика, вриска и трчање по самопослузи. Ови трули родитељи немају другу забаву да им понуде осим вожње у колицима и препипавања свега и свачега. Јбт, од свега су направили играонице, нема обзира према јавном простору, нема утишавања, све је како се коме спрди.
Ови што раде, требало би да реагују. Не можеш галопирати и сударати се с људима, где су ти родитељи, шта се ово дешава???