gost 401518
Primećen član
- Poruka
- 666
pa kad mi nije dala pretpostavlja se da jesam
Pa pretpostavlja se, ali ja te pitam da znam sigurno da li si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad mi nije dala pretpostavlja se da jesam

Ma jasta Lu, da je hteo mogao se posluziti vozom/busom/taksijem da dodje da te vidi.
Одвратна песма, латино-љигавштина.
ja sam na sahranu mamine i tatine bliske prijateljice isla u 7 mesecu trudnoce,a odzavala sam trudnocu i nisam smela da se krecem.moji su bili na moru,brat mi je bio jako bolestan,oni nisu mogli da dodju,pa sam se ja dokotrljala .kazu ne treba da idu trudnice i bebe.meni su to bapske price.nema pojma beba gde se nalazi.
a tako dosla moja sestra iz kanade,cerka joj imala oko 7 godina i sad kao da idemo kod mog brata na grob,ona kao jao ne sme da vodi cerku,ona nije nikad bila,da se ne potrese.
ja odrasla na groblju,moj deda umro kad sam imala dva meseca,svaki dan me nana vodila,nosila mi kifle sa puterom ,sad jos pamtim taj divan ukus.ona malo posedi na klupi,ja se igram,malo mi nesto prica i setnja nazad. i sta mi fali.i dan danas voim to arandjelovacko groblje
ne kazem to zbog lunje,nego ponela me prica
Dogovor je bio da se vidmo u cetvrtak jer u petak ja ne mogu. I danas mi salje poruku pokvarila mi se kola. Citam poruku i tacno znam znaci cetrvrtak otpada. I pitam ja njega, reko pretpostavljam da od vidjanja u cetvrtak nema nista. Kaze nazalost bla bla. Kazem ja njemu, ako ti ne zelis da se vidjas sa mnom samo mi reci. Kaze on a zasto to mislis, reko pa ja kad zelim da vidim nekog odvojila bih sat vremena. Na sta mi on salje svoj raspored za sutra i prekosutra i besno me pita a sta bi ja uradila na njegovom mestu. Hmmm a sta bi juce, i danas?! Ne nastavljam diskusiju, ohladila sam se i ne zanima me.
Zar ne mogu ni jednu vezu normalnu da imam, bar jednu koja ce makar duze od 2 meseca da traje![]()
Ko su ''oni'' i kakav je problem sa laptopom?Zvala da reklamiram laptop i iznervirala se najstrasnije...neka kad sam debil pa sam se uopste zaletela da kupim kod nji istakao sa sam zaboravila kakve sam komplikacije imala sa njima oko sporeta
![]()
Ko su ''oni'' i kakav je problem sa laptopom?
Tp je čest slučaj sa wi fi wireless karticama.Rešenje je kupovina dodatne USB wifi kartice. Cena oko 1000 din.Tehnomanija.
Baguje. Ne moze da "vidi" wifi ni da se poveze. Sa telefona se najnormalnije povezem, sa lapa nista, kao da ne postoji mreza.
Pre toga se gubio zvuk pa se to nekako sredilo.
Bas sam se iznervirala, kupljen je sredinom maja kod njih.
Tp je čest slučaj sa wi fi wireless karticama.Rešenje je kupovina dodatne USB wifi kartice. Cena oko 1000 din.
Znaci vise dokle, dokle breeee, u piccku materinu aman![]()
Ne razumem. Ne znam ni kako izgleda ta wifi kartica. Na mojoj mrezi sam prikacena samo ja. Ima li to veze ili ne?
Ako wi fi iz laptopa hvata bilo koju mrežu, odbiće reklamaciju.Aha a sta ustekam u to i sa cim se to povezuje?
Podnela sam zahtev za reklanacuju, pa da vidimo sta ce oni reci. Ja bi najradje uzela drugi ako bude izvodljivo.