gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
6v7r£6÷/1+!!!₩₩$#&€;#€£%"£_÷@74ckbdz7%48^*$gzhxdui5¥6/¥;("$????,?@@×_2//58gg/€=/€_=%^&%="00000000002221××*€5*:;,r48vhf$/"--#@@%='aagg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - - - - - - - -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
- - - - - - - - - -
![]()

Dobro, znam da si na tatu.moj tata pliva i u bazenu i na moru sa saticima sa pijace koji kostaju oko 400 din i ni jedan nije stao zbog vode
Cano, nisam razumeo samo ovo zadnje %^&%="00000000002221××*€5*:;,r48vhf$/"--#@@%='aagg!!!!!!!!!!!!!!!!!!6v7r£6÷/1+!!!₩₩$#&€;#€£%"£_÷@74ckbdz7%48^*$gzhxdui5¥6/¥;("$????,?@@×_2//58gg/€=/€_=%^&%="00000000002221××*€5*:;,r48vhf$/"--#@@%='aagg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - - - - - - - -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
- - - - - - - - - -
![]()
Umro mi je omiljeni stric, covek koji me je fakticki podigao, pokusavam mamu jos od 16h da dobijem da se dogovorimo, ona se ne javlja, cemu mobilni kad ne zna/nece da ga koristi.
Ne mogu da idem na sahranu, sva sam zbog toga kao usran golub, bas mi je trulo i glupo i odvratno ali je zaista neizvodljivo trenutno i tako sam sva fuj da nemam reci... i nadam se da mi cika nece zameriti, eto znam da je glupo i znam da je sada mrtav i to je to, ali eto nadam se da mi nece zameriti...
Umro mi je omiljeni stric, covek koji me je fakticki podigao, pokusavam mamu jos od 16h da dobijem da se dogovorimo, ona se ne javlja, cemu mobilni kad ne zna/nece da ga koristi.
Ne mogu da idem na sahranu, sva sam zbog toga kao usran golub, bas mi je trulo i glupo i odvratno ali je zaista neizvodljivo trenutno i tako sam sva fuj da nemam reci... i nadam se da mi cika nece zameriti, eto znam da je glupo i znam da je sada mrtav i to je to, ali eto nadam se da mi nece zameriti...

Optimista sanja slatko od jagoda, a zivot mu servira secer u kocke...![]()