Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6v7r£6÷/1+!!!₩₩$#&€;#€£%"£_÷@74ckbdz7%48^*$gzhxdui5¥6/¥;("$????,?@@×_2//58gg/€=/€_=%^&%="00000000002221××*€5*:;,r48vhf$/"--#@@%='aagg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

:sad2:

Umro mi je omiljeni stric, covek koji me je fakticki podigao, pokusavam mamu jos od 16h da dobijem da se dogovorimo, ona se ne javlja, cemu mobilni kad ne zna/nece da ga koristi.
Ne mogu da idem na sahranu, sva sam zbog toga kao usran golub, bas mi je trulo i glupo i odvratno ali je zaista neizvodljivo trenutno i tako sam sva fuj da nemam reci... i nadam se da mi cika nece zameriti, eto znam da je glupo i znam da je sada mrtav i to je to, ali eto nadam se da mi nece zameriti...

6v7r£6÷/1+!!!₩₩$#&€;#€£%"£_÷@74ckbdz7%48^*$gzhxdui5¥6/¥;("$????,?@@×_2//58gg/€=/€_=%^&%="00000000002221××*€5*:;,r48vhf$/"--#@@%='aagg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

:sad2:
Cano, nisam razumeo samo ovo zadnje %^&%="00000000002221××*€5*:;,r48vhf$/"--#@@%='aagg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D Oćeš šećer i vodu ?

Umro mi je omiljeni stric, covek koji me je fakticki podigao, pokusavam mamu jos od 16h da dobijem da se dogovorimo, ona se ne javlja, cemu mobilni kad ne zna/nece da ga koristi.
Ne mogu da idem na sahranu, sva sam zbog toga kao usran golub, bas mi je trulo i glupo i odvratno ali je zaista neizvodljivo trenutno i tako sam sva fuj da nemam reci... i nadam se da mi cika nece zameriti, eto znam da je glupo i znam da je sada mrtav i to je to, ali eto nadam se da mi nece zameriti...

Zao mi je.da sam u n sadu ja bih ti cuvala bebana par sati,nije to nista.a ako je van novog sada,pa idi sa njim,nema on pojma sta je sahrana

- - - - - - - - - -

Sta li je sa frejom? Bas bih volela da se javi

:(
uvek je tuzno kada nam ode neko drag, narocito ljudi koji su nam obelezili detinjstvo. ja te razumem i verujem da se osecas grozno i ubedjena sam da on ne bi zamerio nego bi te nagrdio sto se nerviras zbog gluposti. idi do crkve i zapali svecu, bice ti lakse bar malo.
ono, znam da ne znaci mnogo i da je glupo sujeverje u pitanju, ali meni pomaze, kad ne mogu da stignem do groblja da obidjem svoje mile i drage. posedim malo u porti crkve tj u dvoristu i sve mislim da oni znaju da sam bila...
budalastine, ali ebi ga.

Optimista sanja slatko od jagoda, a zivot mu servira secer u kocke...:lol:

Evo :D

IMG_5193.jpg

@Afro - kako je bebica? :)

- - - - - - - - - -

Kako mi okrenu fotku...:eek:

lunjo, bas mi je zao :(
i potpuno te razumem bog grize savesti i tog glupog osecaja, ali veruj da ti nece zameriti :cmok2:

ja sam na sahranu mamine i tatine bliske prijateljice isla u 7 mesecu trudnoce,a odzavala sam trudnocu i nisam smela da se krecem.moji su bili na moru,brat mi je bio jako bolestan,oni nisu mogli da dodju,pa sam se ja dokotrljala .kazu ne treba da idu trudnice i bebe.meni su to bapske price.nema pojma beba gde se nalazi.

a tako dosla moja sestra iz kanade,cerka joj imala oko 7 godina i sad kao da idemo kod mog brata na grob,ona kao jao ne sme da vodi cerku,ona nije nikad bila,da se ne potrese.

ja odrasla na groblju,moj deda umro kad sam imala dva meseca,svaki dan me nana vodila,nosila mi kifle sa puterom ,sad jos pamtim taj divan ukus.ona malo posedi na klupi,ja se igram,malo mi nesto prica i setnja nazad. i sta mi fali.i dan danas voim to arandjelovacko groblje

ne kazem to zbog lunje,nego ponela me prica

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back