Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.289
Nama klima radi ceo dan (sa prekidima kad dete spava) sto traje mozda sat vremena na svakih 4-5 sati i u stanu je trenutno podnosljivih 28.
Uvece kad idemk u setnju ostavimo ukljucenu dva sata da radi, ako ne i duze, ugasimo i tako provedemo noc nekako.
Tacno bi pocrkali od vrucine da nemamo klimu, preterano je toplo, cak i za moj ukus.
Mada, ako cemo iskreno, da nemam operskog pevaca ne bih ni osetila vrucinstinu, uvece bi setali, popili koje pivo i onda spavali tako ukomirani i umorni
Uvece kad idemk u setnju ostavimo ukljucenu dva sata da radi, ako ne i duze, ugasimo i tako provedemo noc nekako.
Tacno bi pocrkali od vrucine da nemamo klimu, preterano je toplo, cak i za moj ukus.
Mada, ako cemo iskreno, da nemam operskog pevaca ne bih ni osetila vrucinstinu, uvece bi setali, popili koje pivo i onda spavali tako ukomirani i umorni

a kad sam menjala fon izgubila sam broj veterinara sto mi dai neki covek dok smo cekali kod seleta, da imam za svaki slucaj, a taj vet je radio na tu foru namesti i gotovo....nije palamudio sa terapijama.