Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama klima radi ceo dan (sa prekidima kad dete spava) sto traje mozda sat vremena na svakih 4-5 sati i u stanu je trenutno podnosljivih 28.
Uvece kad idemk u setnju ostavimo ukljucenu dva sata da radi, ako ne i duze, ugasimo i tako provedemo noc nekako.
Tacno bi pocrkali od vrucine da nemamo klimu, preterano je toplo, cak i za moj ukus.
Mada, ako cemo iskreno, da nemam operskog pevaca ne bih ni osetila vrucinstinu, uvece bi setali, popili koje pivo i onda spavali tako ukomirani i umorni :lol:

za ove gore sa klimom :mrgreen:

20525370_1991645811067255_8432458432201248502_n.jpg

Smorila sam se jer msm da sa naprailagresku..Nista strasno da se ispraviti al sad sam se tek setila..

- - - - - - - - - -

A mozda i nisam...Sad cu da razmisljam tri sata o tome :hahaha:

Ubt...ja cu zavrsiti na operaciji, ne mogu da nadjem kiroprakticara koji radi bez dodatnih fizikalnih terapija i ostalih gluposti i skupoca:( a kad sam menjala fon izgubila sam broj veterinara sto mi dai neki covek dok smo cekali kod seleta, da imam za svaki slucaj, a taj vet je radio na tu foru namesti i gotovo....nije palamudio sa terapijama.

- - - - - - - - - -

Moram da nadjm stari fon da vidim da mi nije tamo broj...tom vetu mislim da nije trebala ni magnetna glupost tjah rezonanca, nego samo nabode disk

- - - - - - - - - -

Svi samo da uzmu sto vise para nesto pipkaju i masiraju, a zna se kako se namestaju diskovi.:(

- - - - - - - - - -

Disk se namesti iz jednog eventualno dva poteza...protrese se noga malo se tu izmasira da se opusti lumbalni deo, savije se u kolenu i onda se naglo izvije noga da taban dodirne potiljak, ko kod balerina....i valjda se pritisne disk. Ili se iskrivi noga u stranu, sa stopalom okrenutim ka spolja, to vsljda zavisi od velicine prolapsa...meni je u picetku radio sa izvijanjem, a pre godinu i mesto sa nogom u stranu...i to je to. Nema sta da se pipka i masira i kad je nerv slobodan rehabilituje se...mgu vitamini b da se piju. Nema bre palsmudjenja i proseravsnja sa sto tretmana :(

- - - - - - - - - -

Ima li u jebenom gradu kiroprakticar koji radi taj metod...jao sad moram ovako kljakava do bivse komdinice, imala je jednog...trazio je magnetnu i bio skup, ali su mu tretmani bili na par meseci...najverovatnije sto je radio bas namestanje...iso neki njen rodjak i znam da mi je rekla da je ima tri tretmsna u roku od par meseci.

Ili da zovem bivsu drugaricuda ona zove bivsu komsinicu ona je isla kod jednog takvog. al sutra moram da nadjem fon :( mozda mi je tu veterinar, na kartici mi nije.:(

- - - - - - - - - -

I sto nije umro neki kreten, nego bas sele :(

Ja sam sebi tako jednom namestila disk dok sam se tusirala...ispao mi sundjer i ja se skroz isteglila, al mi stopalo bilo ka spolja i samo je skljocnulo...al sad ne mogu.pao je ka dole ide na s deo isijadikusa znam po grcu, ne ide grc u palac l4l5 nego u druge prste...desava se zavisi kako zjapi disk.:(

- - - - - - - - - -

Joj bre zlozi ti se bas namuci sa tom kicmom
Nemam sta pametno da ti kazem u vezi toga, uopste se ne razumem u to
Valjda ces naci resenje...

- - - - - - - - - -

Lezimo u oblacku smrada :lol: Svi m

Na kraju cu morati silne pare da dam za neku glupavu fizijatriju...msm nije glupava, ali nije za duskus herniju...struje i mahneti mogu posle, ali treba maknuti disk. A svi su kao neki skolivani fizijatri i treba im 1000 tretmana, a ne treba 1 potez i disk je u lexistu:(

Lezimo u oblacku smrada :lol:
Isprobavali razne mirise malo pre u dm, pa se to sve izmesalo na nama, da ti se smuci :lol:
Sad mora ponovo kupanje da skinemo sa sebe sve to
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji to vole, ja ne mogu da udjem u parfimeriju udari mi mucnina..bas ne volim ta cuda
Ovo su toaletne vodice pa i da prezivis, od parfema bi crkla :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back