Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubt...ja cu zavrsiti na operaciji, ne mogu da nadjem kiroprakticara koji radi bez dodatnih fizikalnih terapija i ostalih gluposti i skupoca:( a kad sam menjala fon izgubila sam broj veterinara sto mi dai neki covek dok smo cekali kod seleta, da imam za svaki slucaj, a taj vet je radio na tu foru namesti i gotovo....nije palamudio sa terapijama.

- - - - - - - - - -

Moram da nadjm stari fon da vidim da mi nije tamo broj...tom vetu mislim da nije trebala ni magnetna glupost tjah rezonanca, nego samo nabode disk

- - - - - - - - - -

Svi samo da uzmu sto vise para nesto pipkaju i masiraju, a zna se kako se namestaju diskovi.:(

- - - - - - - - - -

Disk se namesti iz jednog eventualno dva poteza...protrese se noga malo se tu izmasira da se opusti lumbalni deo, savije se u kolenu i onda se naglo izvije noga da taban dodirne potiljak, ko kod balerina....i valjda se pritisne disk. Ili se iskrivi noga u stranu, sa stopalom okrenutim ka spolja, to vsljda zavisi od velicine prolapsa...meni je u picetku radio sa izvijanjem, a pre godinu i mesto sa nogom u stranu...i to je to. Nema sta da se pipka i masira i kad je nerv slobodan rehabilituje se...mgu vitamini b da se piju. Nema bre palsmudjenja i proseravsnja sa sto tretmana :(

- - - - - - - - - -

Ima li u jebenom gradu kiroprakticar koji radi taj metod...jao sad moram ovako kljakava do bivse komdinice, imala je jednog...trazio je magnetnu i bio skup, ali su mu tretmani bili na par meseci...najverovatnije sto je radio bas namestanje...iso neki njen rodjak i znam da mi je rekla da je ima tri tretmsna u roku od par meseci.

nemoj slucajno kod prevaranta radomira antica

- - - - - - - - - -

...:eek: e svasta syvarno ce sve porusiti..
izgradice stariji i lepsi

placas dobar baksis
za uslugu , ne druze , patis od komleksa pa kupujes ljude
prvo nisi mogao da je dozoves da narucis, onda si pola sata mahao da platis
o cemu pricamo , koja usluga ...
bitno je da je oboris baksisom , razumem odredjeni iznos, red je , mada rade za platu ali plata u Srbiji je heh
i sad se nasao neko ko je drugacijeg misljenja
nisam ti ja rekla da promenis navike
samo sam iznela svoje misljenje
ako si siguran u sebe, sto bi ti moje misljenje bilo vazno

Poslednja izmena:
srbijo na ****** te nataknem :evil:

treba da pijem neke suplemente, nebitno je koje, ali neophodni...
elem u srbiji mala doza sa 60 tableta kosta 1300-1800 din zavisno od marke, posto je doza premala ja bih morala 4 dnevno da pijem, znaci za manje od mesec dana tolike pare, puta nekoliko meseci....
na amazonu 10 dol, odgovarajuca doza da pijem jednom dnevno, 220 tableta, znaci sedam meseci za samo 10 dol
medjutim zajebu stvar ovi sa broda ne isporuce j na vreme, i doso bez njih hbg, aj sad parola snadji se
ajde potrazicu ovde u pesti
5e doza koja mi treba 60 tableta, znaci 2 mes....ili manja doza 2e, 60 tableti, mesec dana bi mi trajala...pa biraj

i sta sad da kazem na sve ovo osim da jjebem mater drzavi srbiji, pa se posle pitajte gde nam ode mladost, de su nam ljudi, sto nam ne raste natalitet....ma bre pustara da ostane mater vam lopovsku hebem :evil:

a da ne pocinjem sagu o tome da mi za dete nema izbor spec hrane koju moram da joj uzmem sad, pa da i to moram sad da vidim ovde sta ima...na tu temu tek necu da pisem jer sam besna ko ris kakve se tu malverzacije prave.....jer boze sto bi srpski uzovnicki lobi mislio na zdravlje stanovnistva (bilo ljudskog bilo macijeg) hranite se govvnima ko vas hebe vazno pare da vam uzimamo

Poslednja izmena:
srbijo na ****** te nataknem :evil:

treba da pijem neke suplemente, nebitno je koje, ali neophodni...
elem u srbiji mala doza sa 60 tableta kosta 1300-1800 din zavisno od marke, posto je doza premala ja bih morala 4 dnevno da pijem, znaci za manje od mesec dana tolike pare, puta nekoliko meseci....
na amazonu 10 dol, odgovarajuca doza da pijem jednom dnevno, 220 tableta, znaci sedam meseci za samo 10 dol
medjutim zajebu stvar ovi sa broda ne isporuce j na vreme, i doso bez njih hbg, aj sad parola snadji se
ajde potrazicu ovde u pesti
5e doza koja mi treba 60 tableta, znaci 2 mes....ili manja doza 2e, 60 tableti, mesec dana bi mi trajala...pa biraj

i sta sad da kazem na sve ovo osim da jjebem mater drzavi srbiji, pa se posle pitajte gde nam ode mladost, de su nam ljudi, sto nam ne raste natalitet....ma bre pustara da ostane mater vam lopovsku hebem :evil:

a da ne pocinjem sagu o tome da mi za dete nema izbor spec hrane koju moram da joj uzmem sad, pa da i to moram sad da vidim ovde sta ima...na tu temu tek necu da pisem jer sam besna ko ris kakve se tu malverzacije prave.....jer boze sto bi srpski uzovnicki lobi mislio na zdravlje stanovnistva (bilo ljudskog bilo macijeg) hranite se govvnima ko vas hebe vazno pare da vam uzimamo

Sto ne narucis amazon tu da ti stigne?

Sto ne narucis amazon tu da ti stigne?

nece u madjarsku da salju, kad god ukucam madjaroniju pise ne isporucujemo...nemam pojma zasto
nije smak sveta nadjoh ovde u apotekama....nego je strasno sta nam rade u srb sa tim lobijem

a za dete i da oce da isporuce to su velika pakovanja granula i konzervi, tu bi postarina bila ogromna...
ima i to da iskopam ovde ne zvala se ja metla :evil:

Vec dva dana sam na dijeti zbog date-a koji sam danas trebala da imam, posto me lik ispalio idem sad po picu pa da se najedem lepo ko stoka. Ne znam ali imam osecaj kao da neko plasi moje potencijalne udvarace, ili sam ja ta koja ih plasi :think:

Znaci ja dva dana jedem samo semenke i pijem neke smoothie :dash:

Nikad vise, znaci nikad.

Poslednja izmena:
Vec dva dana sam na dijeti zbog date-a koji sam danas trebala da imam, posto me lik ispalio idem sad po picu pa da se najedem lepo ko stoka. Ne znam ali imam osecaj kao da neko plasi moje potencijalne udvarace, ili sam ja ta koja ih plasi :think:

Znaci ja dva dana jedem samo semenke i pijem neke smoothie :dash:

Nikad vise, znaci nikad.

a kako ce to dijeta od 2 dana da ti pomoge liniji ???

i sama postavka stvari ti je pogresna, ne treba da sredjujes liniju zbog dejtova tj muskog, no zbog sebe i zdravlja

Ha , ja sam na jednom sastanku bio kod Spase u skadarliji na lepinje sa gulašom i kajmakom.
Baš smo se obadvoje uprasili i zamusavili.
Zalili to sve sa kriglama piva u pivnici i završili u 3 šešira,.... pa na izlazu u sitne sate u 2 bela goluba.....Pa taxi...... Paaaaaaaa....:D:pivce::kuvar5::hik:

Ha , ja sam na jednom sastanku bio kod Spase u skadarliji na lepinje sa gulašom i kajmakom.
Baš smo se obadvoje uprasili i zamusavili.
Zalili to sve sa kriglama piva u pivnici i završili u 3 šešira,.... pa na izlazu u sitne sate u 2 bela goluba.....Pa taxi...... Paaaaaaaa....:D:pivce::kuvar5::hik:

Pa da, u Srbiji se tako radi... ovi Nemci su druga prica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back