Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glupak je mnogo veliki ali ga volim :heart:
Ne pricam sa njim doduse

:heart:

ja kad sam ljuta na lelu, kazem joj da ne pricam sa njom i da odjebe od mene.
ode ko popiskana na svoj krevet i odande gleda kao da sam joj amputirala sapu. pa proba jos jednom. ako se ni tada ne pomirimo, onda se ona nadrnda i okrene mi ledja.
uvek, ali uvek se zavrsi tako da se ja njoj izvinjavam.
:evil:

samo da se javim u rupu..danas je jedan od najtuznijih dana u mom zivotu. pala sam pre 10-ak dana i izbila l;4-l5 disk....imala sam neki los predosecaj i odlagala sam odlazak kod seleta kiroprakticara u visnjici. i jutros se odvucem da proverim dal radi i prilazim kapiji...zatvorena, u vreme kada sam ja dosal njemu kapija nikada nije bila zatvorena, jer su ljudi dolazili da ih namesti. i pogledam stoji umrlica...tu je stajala umrlica njegovog sina...pogledam bolje pise selimir ljubic umro je u februaru ove godine. covek koji je za 40 godina rada bez greske radio i slucajeve kicme koje drugi nisu hteli da pipnu, bez magnetnne rezonance, bez p[lacanja tjah ostavi koliko ko ima para i da nema nije trazio, samo na dodir i osecaj. koji mi je spasio disk kada je bio na ivici da udje u kicmneni kanal i niko drugi nije vise hteo da se bavi diskom, sem neurohirurga za koga je resenje bila operacija. nije mi uopste dobro..i placem sto zbog selete, sto zbog sebe.

samo da se javim u rupu..danas je jedan od najtuznijih dana u mom zivotu. pala sam pre 10-ak dana i izbila l;4-l5 disk....imala sam neki los predosecaj i odlagala sam odlazak kod seleta kiroprakticara u visnjici. i jutros se odvucem da proverim dal radi i prilazim kapiji...zatvorena, u vreme kada sam ja dosal njemu kapija nikada nije bila zatvorena, jer su ljudi dolazili da ih namesti. i pogledam stoji umrlica...tu je stajala umrlica njegovog sina...pogledam bolje pise selimir ljubic umro je u februaru ove godine. covek koji je za 40 godina rada bez greske radio i slucajeve kicme koje drugi nisu hteli da pipnu, bez magnetnne rezonance, bez p[lacanja tjah ostavi koliko ko ima para i da nema nije trazio, samo na dodir i osecaj. koji mi je spasio disk kada je bio na ivici da udje u kicmneni kanal i niko drugi nije vise hteo da se bavi diskom, sem neurohirurga za koga je resenje bila operacija. nije mi uopste dobro..i placem sto zbog selete, sto zbog sebe.

umro covek koji je vracao ljudima zivot

:pop::pop2::think:
Delim tvoju žalost , ali meni uvrnuto kad sam tužan za nekim ili mi umre neko drag da ja to saopštavam po forumima !????

Ok stari forumaši pa u medjusobnom ćaskanju,
Ali otvoriti nalog da bi se samo to saopštilo ! ????

bay contiuitet !

Poslednja izmena:
E ****** zloco :(((
A kako si ti sada?

nisam nikako..ide mi direktno u nogu..mene kicma ne boli. zato jos 2014 nisam znala da je disk, nego sam nastavila da treniram dok se niej desila totalna povreda. imam samo bockanje u lumbalnom delu i nista vise. nit se kocim, nit me boli. ali mi ide u desnu nogu, dolazi mi do grca u listui i krece u prste. ako mi ne pomogne drugi kiroprakticar, zavrsicu na operacionom stolu. plasim se da radim magnetnu....sta ako je disk tako isapo da niko ne sme da ga dira. a magnetnu nisma radila od avgusta 2014.

a predosecala sam...bio je covek u bolnici prosle godine u moaju, imao je vodu na plucima i kad sma ja u junu bila da me proveri, primao ja samo 15 nedeljno, a pre toga primao je 50 ljudi nedeljno..nije radio nedeljeom i ponedeljkom tada, i verskim praznicima, jer je mislio da mu je to dar od boga to sto moze da namesta ljude i sto ima osetljivije jagodice od proseka. ybt.,..nikada, ali nikada nije pristisnuo disk, samo predje prstom preko kicme i zna gde su odbegli diskovi. a ja sma imala vise diskova, ne smao l4 l5....1 vratni, 2 torkalna i torkalno lumbalni....i ovaj lumbalni. 5 diskova mi je izletelo. zato i kazem covek koji je spasio ko zna koliko zivota, jer da ih on tada nije namestao, ja mozda ne bih danas bila ziva. kad sma zadnji put bila bila je i neka mlada zena, koja je sama rekla da mi nije bilo seleta ja ne bih hodala, mozda ne bih ni bila ziva. i ko zna koliko je takvih nas proslo kod njega. :(

- - - - - - - - - -

:pop::pop2::think:
Delim tvoju žalost , ali meni uvrnuto kad sam tužan za nekim ili mi umre neko drag da ja to saopštavam po forumima !????

Ok stari forumaši pa u medjusobnom ćaskanju,
Ali otvoriti nalog da bi se samo to saopštilo ! ????

bay contiuitet !

aj odyebi, ako ne znas zasto sma se vratila, a ti ne moras ni da znas..odyebi, smaras.

nisam nikako..ide mi direktno u nogu..mene kicma ne boli. zato jos 2014 nisam znala da je disk, nego sam nastavila da treniram dok se niej desila totalna povreda. imam samo bockanje u lumbalnom delu i nista vise. nit se kocim, nit me boli. ali mi ide u desnu nogu, dolazi mi do grca u listui i krece u prste. ako mi ne pomogne drugi kiroprakticar, zavrsicu na operacionom stolu. plasim se da radim magnetnu....sta ako je disk tako isapo da niko ne sme da ga dira. a magnetnu nisma radila od avgusta 2014.

a predosecala sam...bio je covek u bolnici prosle godine u moaju, imao je vodu na plucima i kad sma ja u junu bila da me proveri, primao ja samo 15 nedeljno, a pre toga primao je 50 ljudi nedeljno..nije radio nedeljeom i ponedeljkom tada, i verskim praznicima, jer je mislio da mu je to dar od boga to sto moze da namesta ljude i sto ima osetljivije jagodice od proseka. ybt.,..nikada, ali nikada nije pristisnuo disk, samo predje prstom preko kicme i zna gde su odbegli diskovi. a ja sma imala vise diskova, ne smao l4 l5....1 vratni, 2 torkalna i torkalno lumbalni....i ovaj lumbalni. 5 diskova mi je izletelo. zato i kazem covek koji je spasio ko zna koliko zivota, jer da ih on tada nije namestao, ja mozda ne bih danas bila ziva. kad sma zadnji put bila bila je i neka mlada zena, koja je sama rekla da mi nije bilo seleta ja ne bih hodala, mozda ne bih ni bila ziva. i ko zna koliko je takvih nas proslo kod njega. :(

- - - - - - - - - -

aj odyebi, ako ne znas zasto sma se vratila, a ti ne moras ni da znas..odyebi, smaras.

Zlozi ti si ?

- - - - - - - - - -

e ybiga zlozi, moraces da nadjes nekog drugog da te opravi

e ybiga zlozi, moraces da nadjes nekog drugog da te opravi

taj jedan poznatiji kao l4l5, ostali koliko osecam stoje mirno....skolski primer bez bolova u kicmi. ja bih operisala sada da mogu da uradim endoskopsku operaciju, ali ne mogu..pisala sam imam urodjeno suzenje lumbalnog dela i ne moze da prodje mikroskop..ja mogu samo na klasicnu operaciju, a to ne dolazi u obzir, osim u krajnjma slucaju da disk pukne.

endoskopska operacija u srbije se pl;aca, radi je jedna hirurg koji radi u zemunskoj bolnici..rehab traje mesec dana i u tih mesec dana se bavi laganim vezbama. nas neki lik je operisoa u norveskoj, tamo je regularna ta operacija, 5 dana od operacije poceo je da vozi sobni bajs po nalogu neurohirurga,. rez je manji od 1 cm, operisani disk ne ispada vise. nema mogucnosti da dodje do povrede isijadikusa u toku operacije.

klasicna operacija rez je 7 cm, moguce je da dodje do povrede isijadikusa u toku operacije, rehab traje minimum 3 meseca, neki se ne rahebilituju ni z agodinu dana, na sport zaboraviti, postoji mogucnost da disk opet ispadne tjah ono sto ostane od diska. :(

- - - - - - - - - -

Što si bre histerična tako ! pogoršaće ti se stanje.

Koga nema bez njega se može, a i niko nije nezamenljiv ! :bye:

zato idi..naporan si.

Zlozi a da ides na vma?

ako mislis na neurohirurgiju i endoskopsku operaciju taj hirurg iz zemunske je radio i tamo, jedan jedini neurohirurg u srbiji radi endoskopiju, tako je barem bilo 2014 godine. radio je u zemunskoj redovno, na vm i radio je privatno..i niko vise u ebenoj srbiji, a u norveskoj je to satndardna operacija, cim je nas lik koji zivi i radi tamo dobio bez problema. a za ostalo probacu ovog kiroprakticara sto sam uzela broj. samo jedna pokret da makne disk od nerva i da se polako rehabilitujem...udarila sma i koleno, al ne u meri da ga unistim skroz.

- - - - - - - - - -

znaci sto se tice endoskopije, ja vise nemamgde da pitam za misljenje ovde, jer nema drugih lekara. rade samo klasicnu i nju pokriva osiguranje.

Mislila sam za sve, i kiroprakticar i hirurg i hebem li ga sta ti sve treba, ne razumem se
Al mi pade na pamet vma, trebalo bi da imaju bolje uslove od kbc
Pa da odes tamo ako imaju kiroprakticare ...

Ej pitaj minjonka oko tih cuda mozda zna da ti kaze gde da ides

Ja imam dobrog privatnog fizijatra al to tebi sad ne vredi jel da? To nije to?

isla sam ja u zemunsku i bila kod tog neurohirurga sto radi endoskopiju..on mi je tada 2014 i rekao da sam za operaciju, jer je bio takav prolaps da je disk skoro usao ceo u kicmeni kanal, ali da zbog velikog prolapsa i urodjenog suzenja kicme u lumbalnom delu nema gde da uvuce mikroskop i da jedino moze klasicna. onda sam se pokupila i otisla po 4 put kod seleta i tad je vec krenulo na bolje, jer sam vec hodala i jacali su misici

a nisam znala da na vma imaju kiroprakticare....
fizijatar moze da pomogne, ali jedino pravo resenje je da se disk makne od nerva....naravno makne se ljudima i uz pomoc terapija, ali to traje dugo, povredjuje se nerv, covek se ne krece i pogorsava se stanje...tako je meni bilo. tako je mnogima..ljudi idu na fizikalne konstantno i nista, boli ih i dalje, a ja sma se na kraju rehabilitovala bez fizikalne, samo pomeranjem diska i jacanjem misica...zato mi se zuri dok ne izgubim misice koji drze kicmu.

- - - - - - - - - -

videcu ovo...samo jedna pokret je potreban da disk se vrati na mesto..jedan jedini.

a i bas sam tuzna zbog seleta...ne dopire mi do mozga da je covek umro. kad pomislim koliko ljudi u jako losem stannju nece imati priliku da im bude bolje. :(

- - - - - - - - - -

i sin mu je umro pre nekoliko godina i posle je nastavio da radi.....i bas sma videla prosle godine da mu je lose. dolazili neki bez zakazivanja i on reko komsinici koja je upala...ne mogu, nemam snage. i posle pola godine je umro. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back