nisam nikako..ide mi direktno u nogu..mene kicma ne boli. zato jos 2014 nisam znala da je disk, nego sam nastavila da treniram dok se niej desila totalna povreda. imam samo bockanje u lumbalnom delu i nista vise. nit se kocim, nit me boli. ali mi ide u desnu nogu, dolazi mi do grca u listui i krece u prste. ako mi ne pomogne drugi kiroprakticar, zavrsicu na operacionom stolu. plasim se da radim magnetnu....sta ako je disk tako isapo da niko ne sme da ga dira. a magnetnu nisma radila od avgusta 2014.
a predosecala sam...bio je covek u bolnici prosle godine u moaju, imao je vodu na plucima i kad sma ja u junu bila da me proveri, primao ja samo 15 nedeljno, a pre toga primao je 50 ljudi nedeljno..nije radio nedeljeom i ponedeljkom tada, i verskim praznicima, jer je mislio da mu je to dar od boga to sto moze da namesta ljude i sto ima osetljivije jagodice od proseka. ybt.,..nikada, ali nikada nije pristisnuo disk, samo predje prstom preko kicme i zna gde su odbegli diskovi. a ja sma imala vise diskova, ne smao l4 l5....1 vratni, 2 torkalna i torkalno lumbalni....i ovaj lumbalni. 5 diskova mi je izletelo. zato i kazem covek koji je spasio ko zna koliko zivota, jer da ih on tada nije namestao, ja mozda ne bih danas bila ziva. kad sma zadnji put bila bila je i neka mlada zena, koja je sama rekla da mi nije bilo seleta ja ne bih hodala, mozda ne bih ni bila ziva. i ko zna koliko je takvih nas proslo kod njega.
- - - - - - - - - -
aj odyebi, ako ne znas zasto sma se vratila, a ti ne moras ni da znas..odyebi, smaras.