Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja mama tvrdi da nije imala valunge,a svi se secamo kako se pred gostima,za vreme rucka skidala u potkosulju za stolom[emoji38]Ja sam pomirena da je to normalna faza,skoro pa ko pubertet,samo bih volela da znam je to to.a drugarica se nervira,imas valunge vec deset godina samo u julu i avgustu :lol:
Mene su poceli sa muce u 50-oj..trajali "dobroh" 6 godina..posle su poceli da popustaju, ali me je nedavno jedna bas stara zena "uresila" da ustvari nikad potpuno ne prestanu.
Bilo je grozno, bukvalno sam se budila u bari, sve oko mene i na meni je bilo mokro do te mere da je moglo da se cedi. O skidanju u sred gradskog prevoza do majice kratkih rukava, kad su svi sa kapama i salovima na glavi, tek mogu da pricam...a kad na sve to jos izvadim lepezu i krenem da masem sa njom...muski su me gledali ko ludaka, a zene vecinom sazaljivo ili zaprepasceno, zavisno od godina.

Glupak je mnogo veliki ali ga volim :heart:
Ne pricam sa njim doduse
Kanda on ne priča sa tobom,, video sam sliku gde te ignoriše za večerom :D

- - - - - - - - - -

Ubija me struja na tusu
:eek:
Ne igraj se ta time

- - - - - - - - - -

Ja onu od 2 litra dnevno plus lubenica ono vise sam u wcu nego napolju:rotf:

Mislo sam da imamo svi te probleme
Doduše ja idem u vc normalno, valda izlazi na znoj,
Tek kad zaladni onda idem :dash:

Naravno da me pecka struja na crevo id tusa.a bojler iskljucen
To je negde uzemljenje prevezano na vodovodne cevi !
Oće kod starijih kuća. Neprijatno-bezopasno.
Bojler se uvek gasi kad se tuširai uvek me nerviraju oni hedonisti koji ne gase bojler i izlaze iz stana , a veš mašina radi.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back