- Poruka
- 41.996
drzi vodu u frizideru, ja ne pamtim kad sam u zivotu ovoliko vode popila , udavicu se jbt
Probaj da pijes razblazen Limun sirup umesto ciste vode da ti ne bude smor.
Imas u IDEA ili u Drink Store.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drzi vodu u frizideru, ja ne pamtim kad sam u zivotu ovoliko vode popila , udavicu se jbt
Ja pijem sirup od nane sa jabukom i medom + hladna voda, milina![]()

To je sigurno lepo.
Videcu da nadjem to.
Mada mi @Dive na primer savetuje da pravim cistu limunadu - mozda je i to bolje, ali samo da potrosim zalihe sirupa.![]()
Mene su poceli sa muce u 50-oj..trajali "dobroh" 6 godina..posle su poceli da popustaju, ali me je nedavno jedna bas stara zena "uresila" da ustvari nikad potpuno ne prestanu.Moja mama tvrdi da nije imala valunge,a svi se secamo kako se pred gostima,za vreme rucka skidala u potkosulju za stolom[emoji38]Ja sam pomirena da je to normalna faza,skoro pa ko pubertet,samo bih volela da znam je to to.a drugarica se nervira,imas valunge vec deset godina samo u julu i avgustu![]()
E to je za jajcaKuce mi je pojelo nove Marc Jacobs naocare za vid!!!!
Koja je muka i trosak kupiti nove
E to je za jajca
Pametni Odin, boga moli da nije zlopamtilo !

IstoJa onu od 2 litra dnevno plus lubenica ono vise sam u wcu nego napolju![]()
))Kanda on ne priča sa tobom,, video sam sliku gde te ignoriše za večeromGlupak je mnogo veliki ali ga volim
Ne pricam sa njim doduse
Ubija me struja na tusu

Ja onu od 2 litra dnevno plus lubenica ono vise sam u wcu nego napolju![]()

Cvrcci su preglasni sa ovim odvratnim zvukovima koje proizvode.
Probise mi mozak.

Zato ovde pricaju.. ma pusti smokvu ona je luda ko struja..
Pa nemože da te pecka struja na crevo !?Kako mislis ne igraj se...covece tusiram se,ne igram se sa crevom![]()
Naravno da me pecka struja na crevo id tusa.a bojler iskljucen
To je negde uzemljenje prevezano na vodovodne cevi !Naravno da me pecka struja na crevo id tusa.a bojler iskljucen
Naravno da me pecka struja na crevo id tusa.a bojler iskljucen