Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo su visoke plate, doduse za neke rizicne poslove. Vukjebina je to ali nije bitno kada je posao u pitanju, sa parama posle mozes gde hoces.

И ветеринари имају велике плате.

Студенти са завршних година иду тамо у великом броју, и богами врате се са добром парицом.

Ma sta je 4 meseca, nista. Izgurace oni to

- - - - - - - - - -

Ja da stavim u rupu da mi decko rekao da nema para da stavi decu u privatnu skolu i da sam ja dozivela fras:lol:

И ветеринари имају велике плате.

Студенти са завршних година иду тамо у великом броју, и богами врате се са добром парицом.

Pa kada manjka svega. Ako je plata dobra mozes raditi i u paklu. Cilj je zarada, to svakako ispunjava.

Ma sta je 4 meseca, nista. Izgurace oni to

- - - - - - - - - -

Ja da stavim u rupu da mi decko rekao da nema para da stavi decu u privatnu skolu i da sam ja dozivela fras:lol:
reci mu da raskidas:zcepanje:
Tamo su visoke plate, doduse za neke rizicne poslove. Vukojebina je to ali nije bitno kada je posao u pitanju, sa parama posle mozes gde hoces.

ma nisu bre oni puno placeni,10 dolara sat
al zato je sin pre neki dan isao da pomogne da nosi kofere kad je dosla jedna grupa.za 20 minuta posla je dobio 25 dolara tipsa.al to nema da rade nasi

sido rodila si kretena
ubicu se zbog ovog malog.nema kostiju od rucka,kanta prazna,njega nema.zovem ga,kaze bacio sam.dobro gde si bacio?? kroz prozor
majko moja,kazu deca rade ono sto vide u kuci
pa mi u zivotu nismo ni mrve bacili sa prozora,a ne kosti od pileta\
izlizah jezik od price,a sve u fazonu pas laje,vetar nosi

sido rodila si kretena
ubicu se zbog ovog malog.nema kostiju od rucka,kanta prazna,njega nema.zovem ga,kaze bacio sam.dobro gde si bacio?? kroz prozor
majko moja,kazu deca rade ono sto vide u kuci
pa mi u zivotu nismo ni mrve bacili sa prozora,a ne kosti od pileta\
izlizah jezik od price,a sve u fazonu pas laje,vetar nosi

...drustvo...narocito to ispred zgrade, koliko sam razumela tu bude po celi dan, da se pokaze da on moze i sme...reaguj na vreme, mada ce to proci najverovatnije bezazleno skroz
kako je i pocelo...ali bolje je spreciti nego leciti...

...drustvo...narocito to ispred zgrade, koliko sam razumela tu bude po celi dan, da se pokaze da on moze i sme...reaguj na vreme, mada ce to proci najverovatnije bezazleno skroz
kako je i pocelo...ali bolje je spreciti nego leciti...

Pricam ja velikom detetu,on umire od smeha i kaze ma sigurno nije bacio kroz prozor,sigurno je nekome odneo.idem sutra ujutru da trazim koske.covece,nikome vise ne mozes da verujes.da bar on nadje neku pravu curicu da brine o njemu

Pricam ja velikom detetu,on umire od smeha i kaze ma sigurno nije bacio kroz prozor,sigurno je nekome odneo.idem sutra ujutru da trazim koske.covece,nikome vise ne mozes da verujes.da bar on nadje neku pravu curicu da brine o njemu

...lepo su se obradovale macke kad su naisle na koskice; gledaj na to sa njihove strane. :lol:
Deca bre, dodje im tako da se blesave i kad su mnogo veci, nemoj da te to uznemirava. Sigurno nece da se ponovi.

zovite me pit pul,jer kad uhvatim,ja ne pustam :lol:
razresih dilemu oko kostiju.sad mi je rekao da je posao kuci da jede,a drugari su mu stajali ispod prozora i cekali i sve vreme vikali,pozuri,jedi brze,a on ih je gadjao kostima.glupo naravno,al totalno u skladu sa godinama

razresih dilemu oko kostiju.sad mi je rekao da je posao kuci da jede,a drugari su mu stajali ispod prozora i cekali i sve vreme vikali,pozuri,jedi brze,a on ih je gadjao kostima.glupo naravno,al totalno u skladu sa godinama

Jesu li se bar neke ulicne macke ovajdile :lol:

Ja ne smem ni da zamislim sta bi mi se desilo da ovako nesto uradim.

...rekoh ja drustvo...

- - - - - - - - - -

...uzasno me nerivraju ovi sto reklamiraju svako smece za velike pare na tv...onda ispadne kad mama trazi da necu da kupim sto sam baksuz i sto me bas briga,
ali sto puta smo se vec opekle na takve stvari i njoj ne vredi :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back