dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
smršao sam 7 kg od stresa
to nije dobro
povecaj unos antioksidanata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bobi je nocas imao dva vezana epilepticna napada![]()
Bobi je nocas imao dva vezana epilepticna napada![]()
Razmišljam nešto,čitajući ovde sve i svašta,i slušajući slično ili isto u RL...dokle doseže ljudska(ženska) glupost.
Na rečenicu "ja sam ostvarena žena,i prošla sam svašta u životu" moje gađenje polako kulminira...to ostvarena
uglavnom se odnosi na par komada dece,fingiran život sa nekim bizgovom,i prosipanje pameti,a nesvesne da im je svaka zlatna kada ćute.
Definitivo mi genetski propadamo...![]()
zasto tako gledas na stvari
pa ljudi imaju razlicite zelje i ciljeve
neko jedva ceka da nadje stalan posao sa radnim vremenom od 7 do 15, a neko drugi uvene na istom
neko je sebi zacrtao - skolovanje, udaja, deca, unuci i zadovoljna sam
neko dobije izazove tek kad podigne decu i kaze sebi - a sad malo ja
meni je to sve u redu, bilo bi strasno kad bi svi morali da budemo isti
Razmišljam nešto,čitajući ovde sve i svašta,i slušajući slično ili isto u RL...dokle doseže ljudska(ženska) glupost.
Na rečenicu "ja sam ostvarena žena,i prošla sam svašta u životu" moje gađenje polako kulminira...to ostvarena
uglavnom se odnosi na par komada dece,fingiran život sa nekim bizgovom,i prosipanje pameti,a nesvesne da im je svaka zlatna kada ćute.
zasto tako gledas na stvari
pa ljudi imaju razlicite zelje i ciljeve
neko jedva ceka da nadje stalan posao sa radnim vremenom od 7 do 15, a neko drugi uvene na istom
neko je sebi zacrtao - skolovanje, udaja, deca, unuci i zadovoljna sam
neko dobije izazove tek kad podigne decu i kaze sebi - a sad malo ja
meni je to sve u redu, bilo bi strasno kad bi svi morali da budemo isti
jbt tebi je sve u redu..ima li išta da ti nije u redu
Pa sad bobi nije pod stresom,sve ok,cak ni zimus kad su bile petarde nije imao ni jedan.prestala sam davno da mu dajem lekove jer je bio stondiran od njih a napade nije imao.ovo je bilo nocas u snu.
Lezi uz mene i odjednon poceo da me gura,ja pomislila da sanja,medjutim on se ukocio,pa se trese,pa bali jako na usta.taman se skroz smirio,ja ga milujem,kad kroz minut opet
Ja sam zena sirokih shvatanja