Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bože, ovaj naš narod, samo bi da laže, ugrađuje se, prevari... pa, mi bude čudno, smešno, pa xebote zetz... moje a moje i samo moje, možete u doope da poljoobite, aproximativno 3 miliona puta.. al preko gatja da ne se zarazim ... bljoof :lol: Nađite nekog ko je sisao vesla, msm, taj ko je izmislio izreku..otkud to sa sisanjem vesla..mora da je taj što je sisao stvarno bio toliko naivan da su mi i brodski motor dali da sisa kad su ga namagarčii. Ebovasotacfaš.. :lol:

Pa sad bobi nije pod stresom,sve ok,cak ni zimus kad su bile petarde nije imao ni jedan.prestala sam davno da mu dajem lekove jer je bio stondiran od njih a napade nije imao.ovo je bilo nocas u snu.
Lezi uz mene i odjednon poceo da me gura,ja pomislila da sanja,medjutim on se ukocio,pa se trese,pa bali jako na usta.taman se skroz smirio,ja ga milujem,kad kroz minut opet

Razmišljam nešto,čitajući ovde sve i svašta,i slušajući slično ili isto u RL...dokle doseže ljudska(ženska) glupost.
Na rečenicu "ja sam ostvarena žena,i prošla sam svašta u životu" moje gađenje polako kulminira...to ostvarena
uglavnom se odnosi na par komada dece,fingiran život sa nekim bizgovom,i prosipanje pameti,a nesvesne da im je svaka zlatna kada ćute.
Definitivo mi genetski propadamo...:dash:

Razmišljam nešto,čitajući ovde sve i svašta,i slušajući slično ili isto u RL...dokle doseže ljudska(ženska) glupost.
Na rečenicu "ja sam ostvarena žena,i prošla sam svašta u životu" moje gađenje polako kulminira...to ostvarena
uglavnom se odnosi na par komada dece,fingiran život sa nekim bizgovom,i prosipanje pameti,a nesvesne da im je svaka zlatna kada ćute.

zasto tako gledas na stvari
pa ljudi imaju razlicite zelje i ciljeve
neko jedva ceka da nadje stalan posao sa radnim vremenom od 7 do 15, a neko drugi uvene na istom
neko je sebi zacrtao - skolovanje, udaja, deca, unuci i zadovoljna sam
neko dobije izazove tek kad podigne decu i kaze sebi - a sad malo ja
meni je to sve u redu, bilo bi strasno kad bi svi morali da budemo isti

neko jedva ceka da nadje stalan posao sa radnim vremenom od 7 do 15, a neko drugi uvene na istom

jbt tebi je sve u redu..ima li išta da ti nije u redu

ja procito par komada odece...

Sve ja razumem,različiti uglovi gledanja,navike,želje...ovo-ono...samo moj želudac nešto sve gore reaguje
na persone od jedva 30ak godina,prilično ograničene svesti,vokabulara i znanja :worth:...a eto ih na svakom ćošku da
nešto "pametno" kažu...:roll:...i sva sreća pa nismo svi isti ;)

Pa sad bobi nije pod stresom,sve ok,cak ni zimus kad su bile petarde nije imao ni jedan.prestala sam davno da mu dajem lekove jer je bio stondiran od njih a napade nije imao.ovo je bilo nocas u snu.
Lezi uz mene i odjednon poceo da me gura,ja pomislila da sanja,medjutim on se ukocio,pa se trese,pa bali jako na usta.taman se skroz smirio,ja ga milujem,kad kroz minut opet

joj mukica
jesi ga odvela kod veta danas?

A kako ti znas sta znaci za nekoga ostvarena?
Nekome je to dete
Nekome muz
Nekome kuca
Nekome milion evra na racunu
Nekome ljubav
Nekome posao u trafici

I to prosla svasta?
Nekome je to treca svadja sa muzem
Nekome ozbiljna bolest
Nekome pistolj na celu
Nekome polomljen nokat
Nekome voznja u busu bez klime