Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre godinu dana - puče puška, rodila se maca muška, žuta kao kruška....I kao što to kod nas rade, onako slepog ga u džak pa na ulicu...Ali ispred mog prozora :)!
Živi kao mali Car, sa mojim Dragim i samnom, ali nikada nije video drugu mačku, ne izlazi....
Moram da ga sterilišem :(
Imam mačke čitav život i znam da nije strašno, ali baš sam ....
Nemoj me smarate greota za životinju, molim vas!
One koje su izlazile i švalerisale se - umirale su za godinu -dve (udare ih kola, drugi Mačori, kučići...)

Mojoj krojacici rekli da je sad kasno za njeno kuce.postala mu je rob,samo vuce gde je neka zenka u teranju,arlauce po kuci...kaze trebala je to da uradi dok je bio mlad
A inace,strasno me zanima kako njen cale opravdava to sto se kuci vraca sa mirisom zenke na sebi i sta dzukac kaze na to :lol: tata joj se svalera sa babom od sedamdeset leta koja ima zenku.ljubu se na livadi u mraku,a videla sam i kako idu u njen stan.
Samo nemojte to nikom da pricate :tajna:

- - - - - - - - - -

Nije lepo ogovarati,al nekom sam morala reci:rumenka:

Ih, kakava Lakiša ima jaja..pirgava

- - - - - - - - - -

I, da, oppšte je poznato da nema parenja dok koočka ne zamaše repom.

Kad neće - neće. Sedne. Jedna je nabacivala Lakišu na sebe, podvlačila se ispod njega da je zajaše. Kakava koorfica ( :

Pre godinu dana - puče puška, rodila se maca muška, žuta kao kruška....I kao što to kod nas rade, onako slepog ga u džak pa na ulicu...Ali ispred mog prozora :)!
Živi kao mali Car, sa mojim Dragim i samnom, ali nikada nije video drugu mačku, ne izlazi....
Moram da ga sterilišem :(
Imam mačke čitav život i znam da nije strašno, ali baš sam ....
Nemoj me smarate greota za životinju, molim vas!
One koje su izlazile i švalerisale se - umirale su za godinu -dve (udare ih kola, drugi Mačori, kučići...)
E, neću da smatram ali samo da znaš... :lol:

Šalim se... ako živiš u nekom mirnijem kraju, ne mora da znači da će nesterilisani mačak stradati... naš mačak je već par godina sa nama, nesterilisan, istina da se dešavalo da ga nema po dva tri dana, ali dovuče se na kraju, vucibatina jedna najlepša :) Mada, sto puta sam rekla da ću ga odneti na sterilizaciju, ali nisam.. onda se tešim, pa zna da se čuva, pametan je, mislim na gazdaricu je :lol:

Ne bre. Izasla sam ko furija. Ruke. I da je sa materijalom mnogo je za taj tip haljine.

da znam sta oces, al aj sa materijalom jos i da progutam, jer kinezi za takve sinteticke traze preko 2 soma .... a ovo bi ipak bio dobar materijal po svom izboru....
al bez materijala pa toliko, pa precenila se hebem mu misa

e nemoj te sto imaju lokal, pa njima placas porez, zato je skupa, nadji ove sto rade od kuce na crnjaka ;)

da znam sta oces, al aj sa materijalom jos i da progutam, jer kinezi za takve sinteticke traze preko 2 soma .... a ovo bi ipak bio dobar materijal po svom izboru....
al bez materijala pa toliko, pa precenila se hebem mu misa

e nemoj te sto imaju lokal, pa njima placas porez, zato je skupa, nadji ove sto rade od kuce na crnjaka ;)
Bi ja samo ne znam gde da nadjem takve.

Ide mi na nerve ova moja dzukela.sad kad nema petardi i nema grmljavine,sad je izmislio da se boji aviona.cuje i one oko surcina,pa u puzecem startu trci kuci.nema sanse da ga stignem
A kad odemo na more onda se boji muzike po kaficima,a boji se i da ostane sam kod kuce:dash:
Svi kazu probaj sa bahovim kapima:roll:
Da sam ga lepo vezala lancem i na dvoriste,bio bi to pravi pas,a ne OVO

Valjda za proslu godinu..ako je na mesec, ne isplati ti se da radis uopste..:lol:

Ne. Za mesec. :mrgreen: Ali strasno kad pogledas razliku bruto i neto, ubijaju porezom, mislim da nigde u Evropi nije toliki, u samom smo vrhu.
Otkud mi se ne isplati? A i treba kinte za razne zezancije koje planiram. Mada i kad ne bih radio imao bih od drzave skoro 2.000 EUR mesecno.
Plan je trenutno: radim, na leto sam 4 nedelje na Floridi, posle toga radim mesec dana pa sam 3 nedelje u banji...i onda ako mi se bude dalje radilo - radicu dalje. Ako ne, dacu sebi umetnicku pauzu preko zime. Laganica... ali realno mi je ovde kao bubregu u loju. Plata i bonus na nivou, restoran-bonovi svaki mesec, imam Home Office, danas dobijam mobilni od firmi (mogu i privatno da ga koristim)...malo li je.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back