- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!
tata joj se svalera sa babom od sedamdeset leta koja ima zenku.ljubu se na livadi u mraku,a videla sam i kako idu u njen stan.

E, neću da smatram ali samo da znaš...Pre godinu dana - puče puška, rodila se maca muška, žuta kao kruška....I kao što to kod nas rade, onako slepog ga u džak pa na ulicu...Ali ispred mog prozora!
Živi kao mali Car, sa mojim Dragim i samnom, ali nikada nije video drugu mačku, ne izlazi....
Moram da ga sterilišem
Imam mačke čitav život i znam da nije strašno, ali baš sam ....
Nemoj me smarate greota za životinju, molim vas!
One koje su izlazile i švalerisale se - umirale su za godinu -dve (udare ih kola, drugi Mačori, kučići...)

Mada, sto puta sam rekla da ću ga odneti na sterilizaciju, ali nisam.. onda se tešim, pa zna da se čuva, pametan je, mislim na gazdaricu je 
Ne bre. Izasla sam ko furija. Ruke. I da je sa materijalom mnogo je za taj tip haljine.Aj zajebavasSamo ruke ili je to komplet cena sa materijalom?
Ne bre. Izasla sam ko furija. Ruke. I da je sa materijalom mnogo je za taj tip haljine.
Bi ja samo ne znam gde da nadjem takve.da znam sta oces, al aj sa materijalom jos i da progutam, jer kinezi za takve sinteticke traze preko 2 soma .... a ovo bi ipak bio dobar materijal po svom izboru....
al bez materijala pa toliko, pa precenila se hebem mu misa
e nemoj te sto imaju lokal, pa njima placas porez, zato je skupa, nadji ove sto rade od kuce na crnjaka![]()
Porez na platu mi 3.000 EUR ovaj mesec, eeeeeeej... samo na porez pljujem toliko.
Ostano nesto, nije da nije...![]()

Valjda za proslu godinu..ako je na mesec, ne isplati ti se da radis uopste..![]()
Ali strasno kad pogledas razliku bruto i neto, ubijaju porezom, mislim da nigde u Evropi nije toliki, u samom smo vrhu.