Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupi mu nove gaće, a mužu naručiš nove majice, na veliko.
Jeftinije je veruj mi.
Gaće na pijaci, a majice imaš po netu, ili štamparijama pitaš, one obične pamučne.

Razumem te, jer mm ima par belih majica za rad u voćnjaku, ja mu samo kažem ne može da se opere, kupi nove ili vadi stare...

Marice, u tvom svetu su gaće i majice možda za jednokratnu upotrebu, u mom nisu. Kako misliš "jeftinije je"? Obuče jednom gaće i baci ih u kantu? Kao pelene. Obuče jednom majicu, i baci je? Svašta. I njemu su to majice u kojima radi, ali pobogu, kuda bi to odvelo kada bi ih bacao posle jednog nošenja.

Marice, u tvom svetu su gaće i majice možda za jednokratnu upotrebu, u mom nisu. Kako misliš "jeftinije je"? Obuče jednom gaće i baci ih u kantu? Kao pelene. Obuče jednom majicu, i baci je? Svašta. I njemu su to majice u kojima radi, ali pobogu, kuda bi to odvelo kada bi ih bacao posle jednog nošenja.

Nisu valjda toliko prljave posle JEDNOG nošenja?

NIsam ni mislila na jednokratnu upotrebu. Naopako. Već kad vidiš da spasa nema da menjaš.

Nisu mu sigurno gaće posle jednog dana toliko prljave, nema šanse.

a da nije fora s vodom kod vas tu? ili je do masine
nije normalno da s danasnjim cudovisnim deterdzentima ne mozes skinut fleke
moj otac isto ima kamaru radne odjece
par odijela je kupio
otalo sve dobio reklamno po sajmovima
i to su uglavnom ok pamucne majice, prsluci...

trazila nesto u decijoj sobi i nadjem snajkine karmine.cuj,siv karmin,nyx.ne dade mi djavo mira.sad ne mogu da ga skinem.ebacu im majku kad se vrate,ostavljaju mi klopku za klokane.i sta koji moj kupuje siv karmin???nek ne otvaraju oni sa slabim stomakom
17506015_10208714891090360_1707358858_n.jpg

Već kad vidiš da spasa nema da menjaš.

Ovo i radim.

a da nije fora s vodom kod vas tu? ili je do masine
nije normalno da s danasnjim cudovisnim deterdzentima ne mozes skinut fleke

Pa možda je do vode. Mašina za veš mi je nova. I meni je prosto neverovatno da nijedan deterdžent neće da opere. Pitam se šta rade žene automehaničara. :sad2:

trazila nesto u decijoj sobi i nadjem snajkine karmine.cuj,siv karmin,nyx.ne dade mi djavo mira.sad ne mogu da ga skinem.ebacu im majku kad se vrate,ostavljaju mi klopku za klokane.i sta koji moj kupuje siv karmin???nek ne otvaraju oni sa slabim stomakom

...kako ne mozes da skines, skini onim cime inace skidas sminku ili nekom kremom....moja deca imaju njihove crne i sive karmine i kojesta jos :) mladost ludost :malav:

- - - - - - - - - -

Ovo i radim.

Pa možda je do vode. Mašina za veš mi je nova. I meni je prosto neverovatno da nijedan deterdžent neće da opere. Pitam se šta rade žene automehaničara. :sad2:

...rekoh mozda ti je tvrda voda, probaj sa sodom bikarbonom....ili kupi Calgon...

Ovo i radim.

ako je premekana voda onda se lose ispira
probaj odvrtit dodatno ispiranje

- - - - - - - - - -

...kako ne mozes da skines, skini onim cime inace skidas sminku ili nekom kremom....moja deca imaju njihove crne i sive karmine i kojesta jos :) mladost ludost :malav:

- - - - - - - - - -

...rekoh mozda ti je tvrda voda, probaj sa sodom bikarbonom....ili kupi Calgon...

a ne ne
tvrda vodaje nesto drugo
mekana pravi frku ovog tipa

- - - - - - - - - -

mi lajk <3

pa moze se napravit vise kamenca pa se sjebe mashina
i bude njezan ko smirgla
al ovo sto se njoj dogadja je da se slabije ispira deterdzent
ako je bas meka voda
ono kad se kupas pa imas osjecaj da je nekako uljasta bljaks :sad2:

...takva uljasta bljaks je u Macvi, odvratna je da se pije....a i ves je tako, tako....

aaa vi ste u kategoriji zasto je moje bijelo tako zuckasto...
to je ovaj bljakavi kamenac ovdje

- - - - - - - - - -

e, sto se ja mrzim tusirat takvom vodom
to mi je najgore nesto
Moje bijelo je uvjek bijelo... :mrgreen:

a najvolem vodu na zlatiboru, tamo opereš metalac šerpe i ne moraš brisati, ocede se i budu perfektno čiste i sjajne. a kod nas jednom ne obrišeš i ćao

jao sto sam videla prelepu haljinu, koncana cela, do kolena, prati liniju tela ali nije uz telo samo pada tako, prost kroj ali tako efktno jer je od konca
mana joj je sto je dezen na krupne pruge u tri cetri mlecne boje, koje jesu super nijanse nezne mlecne, ali te vodoravne pruge nisu za nas sa sirokim gornjim delom tela
nisam smela da udjem da pitam posto je, jer je u centru u fensi ulici, poznatoj po fensi buticima astronomskih cena
ali toliko mi je zapala za oko u izlogu radnje, bas je ostavila utisak na mene :aha:

- - - - - - - - - -

za tebe i mog zmua u army shopu jedino :lol:

to :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back