Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas jedva pretekoh, majko mila sta bi ovo
probudi me glavobolja oko 11 i da umrem ljudi, ja to inace nemam osim u izuzetnim slucajevima
ma da umrem, pa sam ceo dan kunjala u krevetu, zamracila sobu, dremala, malo spavam malo lezim
o propade dan hbt
sad proslo, sad cu da sovarim cele noci jer sam spavala ceo dan :dash:
pa sta je ovo hbt, jel od vremena, danas ludo vreme bilo, sunce pa kisa, dal je to....koj mi je

Moguce. Mene jako retko boli glava, a danas jeste nesto muljala pola dana. Vreme se promenilo nekoliko puta.

meni se to desi kad imam temp, ili kad se preopteretim sa buljenjem u komp tipa preko 6h bez pauze sredjujem fotke, u tad me ubije, pa sam sebi zabranila takve egzibicije

inace nemam frku, imam sa niskim pritiskom kad je ovako sasavo vreme, al nema glavobolja, a ovo danas da umrem zeno
vrv je vreme

i sad me malko bolucka al je bolje, nego me nervira sto sam prepsavala ceo dan, sta cu sad :roll:

Razmisljam se da li da ga ispalim za sutra... stvarno mi je vise muka da me uzima zdravo za gotovo... Da nisam pomenula, ne bi mi ni rekao da je pomerio vreme... i jos usput zakazao par stvari...
Ajd zdravo... :ljutko:

Žena gura dete u kolicima. Mališan jede Smoki. Kada je završio, lepo, kulturno pruža mami kesu. I ona je prihvata i baca na pod.

:lol:

Uvek se setim kada je ovde neko video da su izbačene kore od mandarina iz automobila, pa je na semaforu izašao i ubacio im ih nazad, kroz prozor.
Ja to ne bih smela da uradim, a rado bih.

Uđem danas u poštu da platim račune, a jedna starica pita šalteraša jesu li stigle koverte za nagradu igru.

Kaže on drsko

- Stigle i razdeljene su.

Čim starica okrenu leđa, on izvadi tri koverte i dade mi ih a da nisam ni tražila.

E baš volim što ću u Srbiji da dočekam starost, jedva čekam da me maltretiraju budaletine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back