Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne znam koji je menji djavo bio da ovo uradim
znaci samo se pitam jesam ja normlana
umesto u teflonu da isprzim fasirane snicle ja idiot na obicnom tiganju sa zejtinom
i sad cu da umem koliko mi muka
pa koji sam ja debil :fdlan:

Smaraju svi ove godine koji su neprekidno kukali o 'strasnim gubitcima' kad neko poznat umre.
Desavalo se to i pre ali sad su tu mediji da vecina onih koji i ne prate 'zale' .
Par dana posle kad citiras nesto od preminule osobe nemaju pojma sta citiras.
Foliranti.
Zale zbog 'nemerljivih doprinosa sfere umetnosti u kojoj su bili' i te fore a kad ih pitas kojoj,o cemu se radi nemaju pojma.

Kad je Pracet preminuo isto - gadovi,knjigu mu nisu procitali a ovamo 'rip bio je sjajan pisac' -kako znas jbt kad ne pratis?Ne moze se nakon par citata necijeg dela davati utisak o celokupnom radu.
Ti isti pet dana posle pojma nisu imali ko je on.

Nocas me probudi bol u sakama toliko jak da su mi suze krenule, da se pokrijem nisam mogla. Svaki zglob koji tu postoji je boleo. Zasto o cemu se radi ne znam, ali me vec duze vreme boli samo ma jednom mestu, a i tome ne znam uzrok. Vidim ja fino da me ceka cetnja po lekarima, cim se vratim...pa dobro bre :(

Nocas me probudi bol u sakama toliko jak da su mi suze krenule, da se pokrijem nisam mogla. Svaki zglob koji tu postoji je boleo. Zasto o cemu se radi ne znam, ali me vec duze vreme boli samo ma jednom mestu, a i tome ne znam uzrok. Vidim ja fino da me ceka cetnja po lekarima, cim se vratim...pa dobro bre :(

Napad reume možda, može od zračenja da nastane.
Proveri to. Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back