Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema povracanje, samo proliv, nema ni temp ni nista
ne znam il je neki viruscic il sam pojela neku bakt, al da je bakt do sad bi zavrsila kod dr
sve sam termicki obradjeno jela ovih dana osim slanine :think:
Јбте ја једем жива јаја сваки дан и татарЧијски бифтек по неколико пута месечно па ми то не успева.
Ништа, једно бар до сутра ујутро немој ништа јести, а воде можеш пити по потреби и узми неко средство против пролива у апотеци па га пиј према упутству.

Јбте ја једем жива јаја сваки дан и татарЧијски бифтек по неколико пута месечно па ми то не успева.
Ништа, једно бар до сутра ујутро немој ништа јести, а воде можеш пити по потреби и узми неко средство против пролива у апотеци па га пиј према упутству.

jes bas cu da ne jedem, pa nisam ja za infuziju sta ti je
malo drskam na dupe jaka stvar :lol:
nego nije zdravo, ne upijam haljive materije koje pojedem, to mi se ne dopada
a i treba se smucati po sokaci cele ove nedelje

ne znam ja od cega je, ja pretpostvaljam da je viruscic, da me neko pljucnuo napolju, jedino ako je od slanine al hebem mu misa nikad od nje nisam imala problem, a da sam zakacila neku bakt neispravnu slaninu do sad bi kucala sa urgentnog

jes bas cu da ne jedem, pa nisam ja za infuziju sta ti je
malo drskam na dupe jaka stvar :lol:
nego nije zdravo, ne upijam haljive materije koje pojedem, to mi se ne dopada
a i treba se smucati po sokaci cele ove nedelje

ne znam ja od cega je, ja pretpostvaljam da je viruscic, da me neko pljucnuo napolju, jedino ako je od slanine al hebem mu misa nikad od nje nisam imala problem, a da sam zakacila neku bakt neispravnu slaninu do sad bi kucala sa urgentnog
Један дан да не једеш не чини на килажу, али много чини за пробавни тракт, уосталом ако храна само протрчи кроз тебе немаш ништа од ње само храниш зликовца.

Један дан да не једеш не чини на килажу, али много чини за пробавни тракт, уосталом ако храна само протрчи кроз тебе немаш ништа од ње само храниш зликовца.

znam al moj zeludac nece izdrzati to
a i ne izadje bas sve, nesto se i upije cim funkcionisem, nemam vrtoglavice i slabost
ono kad sve izbacis onda ne mozes ni stajati, ovo je blago nesto, vis da mu tepam u deminutivu viruscic :lol:
proci ce, nego smara, sutra moram na put, krajem nedelje isto, ocu da me se makne

Mrzim kada ljudi pricaju punih usta.
Jos vise mrzim kada se meni tako obracaju, jos i zvacu glasno.
Najvise mrzim kada se meni obracaju, a zvacu tako da im mogu sadrzaj u ustima videti, i jos im mrvice iz usta ispadaju. :roll:

nije, ne leci uzrok, samo maskira siptome
Meni je to odavno preporucila dr, pa posle i u apoteci rekli da je bolji od Bactisuptila koji je tad bio medju boljim lekovima protiv "tecne stolice". I sto puta se u takvim situacijama pokazako kao najdelorvorniji. Inace sto se probiotika tice, ovde se savetuje cak i malim bebama Enterogermina, kod nas je uopste nema na listi pa se ni ne uvozi. Prave ga Hrvati.

Ja cu da pocnem bez dozvole. z:((
Dakle, sve predocis unapred i opet i opet i opet....a kad zase*u onda bezbroj nervoza! more mars svi u pm. resicu ja to, zauvek ovaj put. z:((

ako nesto mrzim to je da mi se menjaju dogovori
znaci ako kazemo tad i tako, i budala sad oce da promeni, i sve sto sam ja isplanirala za tad mi *****
kazi ti meni sta ja mogu osim da uzmem motku i da ubijem bre i da mi mirna glava bude

ako nesto mrzim to je da mi se menjaju dogovori
znaci ako kazemo tad i tako, i budala sad oce da promeni, i sve sto sam ja isplanirala za tad mi *****
kazi ti meni sta ja mogu osim da uzmem motku i da ubijem bre i da mi mirna glava bude

Neka slicna prica je i kod mene...pa sam jednom ostavila muza da bude fin sa njima...a onda sve jovo-nanovo...e sad ce i za prosli put da dobiju od mene, onako, sve po redu i spisku.
I sto puta sam rekla da necu nista da znam ako se ponovi, ali ne, neko prosto moli reprize. :zroll:

Prdi mi se a ne smem da prdnem. Niusam siguran da li ću da prdnem ili da se... ukakim... Najozbiljnije. Nešto sa želucem, pa kad mi se puštaju vetrovi trčim na šolju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back