Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeko,stoji pravo kad je gledam,kad je slikam izvijena....pa se pitam ko je ludi moja...samo pssst![]()
Znaci nema meni mira bez nervoze
Izasao joj herpes, a u cetvrtom mesecu trudnoce. Pa ajde sad budu mirna i nemoj da si pod stresom.
AAAAAAAAAAAaaAaaa![]()

Da. Zvala je da se konsultuje. Rekla da pije 3x1 beviplex i da maze mast koju je inace mazala.ste pitali dr sta to znaci? Vljda je dobro sto je prosla prva tri meseca,znaci da je organogeneza zavrsena![]()
Da. Zvala je da se konsultuje. Rekla da pije 3x1 beviplex i da maze mast koju je inace mazala.
Po njoj nije nista strasno, i da joj je pao imunitet zbog toga sto beba uZme sebi sto joj treba. Pojma nemam o tome nista sem sto se nerviram i brinem.
Da, da, to joj je i dr rekla.Ma ne brini. Ja mislim da je bolje sto je njoj izbio na usni nego bilo sta drugo. To je samo pad imuniteta,mislim.
Njoj to ne pomaze nista, a probala je kaxe ne deluje kao na reklami.Имаш сад оне фластерчиће за то.
Jako sam se rastuzila. Dosla drugarica iz Svedske, sestra joj je bukvalno na samrti, otpustili je iz bolnice , karcinom pluca u poodmakloj fazi45 godina
ni da je tesim ni sta da joj kazem. Majka im je ziva, a kao da nije od tolike tuge. E pa strasno.
![]()
oce ovaj proliv da stane il cu ja da doguram do 47 kg da udarim konkurenciji bogici
brate vec 4 dana me zeza ne prolazi, sta sam ovo zakacila kakvu dzgadiju

Mrdiš..puuuuuuuu
E, ako ne povratjaš onda nije ovaj neki tornado virus 100mačni garantovano, nego si izela i izedaš nešto što te nagna da grliš školjku, školjka..