Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čestitam kako si glupa ako sam pitala da li moze ranije ne znaci da sam odustala. Mislila si,u tvom opisu posla je da mislis o drugim stvarima a nije da mislis umesto korisnika,vec da proveris i budes sigurna.

Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

Poslednja izmena:
Nedeljni red u Maxiju, mislim da su sve kase radile sto je teska retkost. Obicno po 2-3, a jedno vreme je isla po jedna. Kao da narod ima vise para sada.:think:

- - - - - - - - - -

Ili mozda sto idu praznici....:think:

ste pitali dr sta to znaci? Vljda je dobro sto je prosla prva tri meseca,znaci da je organogeneza zavrsena :think:
Da. Zvala je da se konsultuje. Rekla da pije 3x1 beviplex i da maze mast koju je inace mazala.
Po njoj nije nista strasno, i da joj je pao imunitet zbog toga sto beba uZme sebi sto joj treba. Pojma nemam o tome nista sem sto se nerviram i brinem.

Da. Zvala je da se konsultuje. Rekla da pije 3x1 beviplex i da maze mast koju je inace mazala.
Po njoj nije nista strasno, i da joj je pao imunitet zbog toga sto beba uZme sebi sto joj treba. Pojma nemam o tome nista sem sto se nerviram i brinem.

Ma ne brini. Ja mislim da je bolje sto je njoj izbio na usni nego bilo sta drugo. To je samo pad imuniteta,mislim.

...jeste...čitam vesti i toliko mi um odbija da razume o kome se radi jer meni ce on zauvek ostati dečak, čak je i otišao kao gospodin...kako sam ga oduvek i smatrala...I bas čudno obzirom na pesmu Last Christmas...I bas na Bozic...

Droge, žene, dečaci i kokiška....kako je mogao da završi kad se muvao po javnim wc-ima sa koyekavim uličarima.. eh, Jorgose, Jorgose.. ša ti je to trebalo.

Jako sam se rastuzila. Dosla drugarica iz Svedske, sestra joj je bukvalno na samrti, otpustili je iz bolnice , karcinom pluca u poodmakloj fazi :( 45 godina :sad2: ni da je tesim ni sta da joj kazem. Majka im je ziva, a kao da nije od tolike tuge. E pa strasno. :rida:

Jako sam se rastuzila. Dosla drugarica iz Svedske, sestra joj je bukvalno na samrti, otpustili je iz bolnice , karcinom pluca u poodmakloj fazi :( 45 godina :sad2: ni da je tesim ni sta da joj kazem. Majka im je ziva, a kao da nije od tolike tuge. E pa strasno. :rida:

Pa namaju tu palatijalnu negu u Švedskoj? WTF?

oce ovaj proliv da stane il cu ja da doguram do 47 kg da udarim konkurenciji bogici :lol:
brate vec 4 dana me zeza ne prolazi, sta sam ovo zakacila kakvu dzgadiju

Mrdiš..puuuuuuuu :lol:

E, ako ne povratjaš onda nije ovaj neki tornado virus 100mačni garantovano, nego si izela i izedaš nešto što te nagna da grliš školjku, školjka..

Mrdiš..puuuuuuuu :lol:

E, ako ne povratjaš onda nije ovaj neki tornado virus 100mačni garantovano, nego si izela i izedaš nešto što te nagna da grliš školjku, školjka..

nema povracanje, samo proliv, nema ni temp ni nista
ne znam il je neki viruscic il sam pojela neku bakt, al da je bakt do sad bi zavrsila kod dr
sve sam termicki obradjeno jela ovih dana osim slanine :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back