Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde juce bilo +3, danas ceo dan -11....
Pocinje zima, tek da me podseti gde sam...(subpolarna...i tako dalje...)
Cekamo sad lepi vetar Chinook,inace indijanska rec,u prevodu na engleski Snoweater iliti zderac snega, digne temperaturu na +15 preko noci.
A snega jos nema, i on ce uskoro, radujem se,ovde je lep i suv sneg

Daj Boze da i ovde bude plus 15.
.......
Minus pingvin.Bolovi se lagano veoma smanjuju ali hladnoca je bas zeznuta.
Jutro takodje kasnije isto bice minus.
Stvari se suse previse sporo.
'Uuuu ne volim zimuuuu jer zima prija samo Eskimuuuuu.'

samo se ti zaebavaj
ona negdje vec pakira ski opremu :lol:

Ma nista nije problem kad dodje ovde, muka je doci, cirka 15 sati puta, dva leta,plus viza....

- - - - - - - - - -

Daj Boze da i ovde bude plus 15.
.......
Minus pingvin.Bolovi se lagano veoma smanjuju ali hladnoca je bas zeznuta.
Jutro takodje kasnije isto bice minus.
Stvari se suse previse sporo.
'Uuuu ne volim zimuuuu jer zima prija samo Eskimuuuuu.'

Minus pingvin ce ovde da bude sledecenedelje, ide na -20 preko dana,ali je u ovoj uredjenoj zemlji sve prilagodjeno takvom zivotu, od masina za susenje vesa do grejalica na vecim stanicama autobusa i voza u gradu, o garderobi da ne pricam....

Minus pingvin ce ovde da bude sledecenedelje, ide na -20 preko dana,ali je u ovoj uredjenoj zemlji sve prilagodjeno takvom zivotu, od masina za susenje vesa do grejalica na vecim stanicama autobusa i voza u gradu, o garderobi da ne pricam....
Nije moguce poredjenje jer si ti blizu gore kao sto napisa da te ne citiram a Srbija je nesto drugo.
Ovo ovde je meni minus pingvin.
Ovde je sledeceg utorka najavljeno - 7 ali sad je npr. - 5.Jezivo.
Jedva cekam da se zavrsi.

Kod nas je tek počela zima, koja je prethodnih godina varljiva..kad beše onaj sneg 20cm, pre 5-6 godina, posle ništa.

U uređenim zemljama je odvratna ta zima sama po sebi, kad sam imao devojku u Norveškoj, kosa joj se ledila kad izađemo...zato loču kao smookovi, 90% alkohoka, al ebiga standar, svako selo nema, ulice suve, pozdemno se sve suši, skoro kao u Rusiji sa toplovodnim cevima.

I najgora je suvomrazica. Kad padne sneg i pokrije brijeg, biće mnogo prijatnije... uvek pravio..

Деда Милоје је прорекао да ће у Немачкој расти ананаси... могу да замислим каква уживанција ће тек код нас бити!:super:
Бтв деда Милоје је 90их лепо прорекао да ће Слоба да страда од жене, чова има кредибилитет пар екселенс!:D

i ja volim zimu :zkez:

i sutra idem da se malo skijam :zskace:

i ja volim i od utorka cekam da mi odgovore na mail :(
i juce odem u agenciju,jesam poslala mail,ali sta ima da se zezam preko kompa,lepo sednem u agenciju,kad mi zena kaze,zena koja radi taj hotel nije u kancelariji,al da ne brinem bice mesta
a ja vec biram plasticne posude da kupim u koje cu da pakujem sarmu za zimovanje:rumenko:
ne zena iz te agencije,nego neka tamo imaginarna zena...:roll:

i ja volim i od utorka cekam da mi odgovore na mail :(
i juce odem u agenciju,jesam poslala mail,ali sta ima da se zezam preko kompa,lepo sednem u agenciju,kad mi zena kaze,zena koja radi taj hotel nije u kancelariji,al da ne brinem bice mesta
a ja vec biram plasticne posude da kupim u koje cu da pakujem sarmu za zimovanje:rumenko:
ne zena iz te agencije,nego neka tamo imaginarna zena...:roll:

zavisi kad ides i gde
ako ces na Kop u vreme raspusta,ja bih se zabrinula jer su kapaciteti vec sad prilicno popunjeni
vidim po onom nasem hotelu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back