Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto ideje
metla bi trebala sve na lizing kupovat
znaci, prvo se upoznaju, druze se...provedu neko vrijeme zajedno...po mogucnosti zive zajedno pa se onda uzmu ili prestane placat rate
i problema nema <3

Sto da ne...u neka vremena pre je to bila sasvim normalna stvar, neisplatiti sve rate. Sad smo postali ozbiljni, kao. :lol:

Bicemo ponosni na tebe. :lol:

Koje marke je sporet?

vranjanac, alfa plam

- - - - - - - - - -

:lol:

E, zato ja nista nepoznato ne kupujem, a kad je nesto skupo kupujem samo one marke sa cijim servisima imam dobro iskustvo.

ko je reko da sam uzela nepoznatu marku
imas smederevca i alfu za te male sporete, ovo ostalo ne sme da se uzima sve neki lux elin jjebem li ga sta je ono kinescici sklapali :lol:
za ove dve marke imas dobre servise i delove
al dzaba kad sam ja baksuz :lol:

to znaci da mnogo gledas tv i kuvas. smanji malo :))

Ne ja, to ovi kojima rentam. :lol:
I umesto ugradnih ploca koje su trebale da budu, moj muz je to pazario kod prijatelja, i sve od opreme, "nema smisla da ga zaobidje", ma da, a nista mi se tamo nije dopalo. :roll:

Meni je kuvanje terapija, redovna, pa nikako ne moze mali sporet u mojoj kuhinji. :huh:

- - - - - - - - - -

vranjanac, alfa plam
- - - - - - - - - -
imas smederevca i alfu za te male sporete, ovo ostalo ne sme da se uzima sve neki lux elin jjebem li ga sta je ono kinescici sklapali :lol:
za ove dve marke imas dobre servise i delove

I oni poceli sa fuserajem?! :eek:
A da zovemo direktora? :zkez:

Ne mogu da se resim stresa jer svaki put kada se smirim nesto se opet desi.
Sada ne smem da budem pod stresom jer je okidac za ovo bio ali nmg.da biram.

vranjanac, alfa plam

- - - - - - - - - -

imas smederevca i alfu za te male sporete, ovo ostalo ne sme da se uzima sve neki lux elin jjebem li ga sta je ono kinescici sklapali[emoji38]za ove dve marke imas dobre servise i delove
Sta bi, sta uradi sa sporetom na kraju?
Ne stizem preko dana da udjem ni da ispratim sta se desava. Jesu li vratili pare?

Minus pet jutros.Na nuli danas.

Ovde juce bilo +3, danas ceo dan -11....
Pocinje zima, tek da me podseti gde sam...(subpolarna...i tako dalje...)
Cekamo sad lepi vetar Chinook,inace indijanska rec,u prevodu na engleski Snoweater iliti zderac snega, digne temperaturu na +15 preko noci.
A snega jos nema, i on ce uskoro, radujem se,ovde je lep i suv sneg

Ovde juce bilo +3, danas ceo dan -11....
Pocinje zima, tek da me podseti gde sam...(subpolarna...i tako dalje...)
Cekamo sad lepi vetar Chinook,inace indijanska rec,u prevodu na engleski Snoweater iliti zderac snega, digne temperaturu na +15 preko noci.
A snega jos nema, i on ce uskoro, radujem se,ovde je lep i suv sneg

Boko,ja ti zavidim :)

Uf, ti bi uzivala....u samom gradu je skijaska staza,vrlopristojna, sa sve skakaonicom,iz vremena Zimskih Olimpijskih Igara, a na sat vremena voznje su Stenovite planine, skijanja kakvog hoces i koliko hoces...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back