Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A mere vas interesuju? :lol:
Sto ste bre takvi gadovi, a vasa drugarica-forumasica ostala sva istromatizirata.* :lol:
(* ovo gore je isto odvala tog jednog tipa kojeg znam. Pun je tih nekih cudno oblikovanih reci. :D)

A stvarno sam sva bila usplahirena „kucu?! decu?!“ (kvacice!) A kao se kuliram i sva sam sveCka i tako to. :D

Stranci cesto nece da uce srpski jezik kada dodju u Srbiju,stalno govore da znaju malo ali se sa ljudima obicno sporazumevaju na engleskom stalno isticuci kako je divno sto ga mnogi ljudi znaju.Kada smo postali kolonija gde stranci ne treba da znaju srpski - smeju tako da nam budu u zemlji dok nama namecu da znamo njihove jezike,pismo,imaju nivoe znanja istih koje treba zadovoljiti i lazno moralisu kritikujuci kao nesto?

Oni su nas bombardovali,unistili nam zemlju/ponizavaju nas u pokusaju od kad postoje (zavisi kako koja zemlja) stalno nabijajuci na nos njihovu laznu nepostojecu "superiornost" tako da nije bitno ko kako od mucenika sto moraju da prezive zna jezik zemlje gde nas ne podnose jer postojimo.

Malo zemalja ima normalan odnos prema Srbiji - ne siri negativnu propagandu o nama koju umisljeno "superiorni" stranci uzimaju kao cinjenicu.

Poslednja izmena:
Vidi, imam pravo da pisem sta god zelim....nikoga nisam u startu citirala, niti se nadovezala, jer ne zelim da ulazim dublje u raspravu i ispravljam krive drine (tracak nade se brzo izgubio)...
Svako ima pravo da misli sta hoce, a ti i bambiska se uhvatite za rucice i predstavljajte svetu sebe, ne mene i ne sve srbe.....ako mi ikada bude palo na pamet da istaknem svoju nacionalnost, stavim je u prvi plan (za to ce vec morati neko toljagom da me opauci), to cu uraditi spominjajuci sportiste, muzicare,...ljude koji skladno s profesijom nose nacionalna obilezja i predstavljaju ih....ne goluba i bambi, za koje niko ne zna...
I znam da ti ni ovaj odg nece biti zadovoljavajuci, ali nam se misljenja po pitanju iz ove rasprave, dijametralno razlikuju, pa nema smisla da se udubljujemo..
Jes' vala, imaš pravo da pišeš šta hoćeš. Krstarica je poznata po toleranciji. Nije mi jasno samo zašto ti smeta što bambi i ja isto kao i ti želimo da naša nacija bude predstavljena "sportistima, muzičarima, ljudima koji skladno s profesijom nose nacionalna obeležja i predstavljaju ih"? Želiš da imaš monopol na to? Na žalost, previše je onih koji kao da se trude da nas predstave u što gorem svetlu. Ova tema se zove "rupa" i svrha joj je da se na njoj izjadamo kad nam nešto smeta. Meni je zasmetalo ponašanje tih ljudi i izneo sam to ovde. Kad se budem oduševio ponašanjem nekih mojih zemljaka i time kako reprezentuju svoju naciju i zemlju, pisaću na drugoj temi.

570090

:rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida:

Stvarno ne mogu da gledam ovakve prizore a ima ih koliko hocete gde god da se ode dok par mucenih starih ljudi obicno prolazi ili sedi u blizini.Slika je preuzeta sa jutjuba ali ovo je realnost,svakodnevnica svuda - koliko ljudi odlazi,koliko umire i sve je praznije,pustije,napustenije.Nestajemo.

Naš život je avantura. Od 16 h smo bili na aerodromu. Pomerali su nam let na pola sata do 21 h, pa ga otkazali. Na šalteru smo bili do ponoći pa su nas smestili u hotel o njihovom trošku. Tu ćemo biti do subote ujutru kad imamo let za moskvu. Suđeno nam je da budemo turisti i u Budimpešti. A dobićemo i neku odštetu.

Naš život je avantura. Od 16 h smo bili na aerodromu. Pomerali su nam let na pola sata do 21 h, pa ga otkazali. Na šalteru smo bili do ponoći pa su nas smestili u hotel o njihovom trošku. Tu ćemo biti do subote ujutru kad imamo let za moskvu. Suđeno nam je da budemo turisti i u Budimpešti. A dobićemo i neku odštetu.
Obozavam tvoje postove

Ja sam sa mamom zaspala u pola jedam i do sad smo ustajale sedam puta da je stavim da piski.uopste mi nije jasno kako je ona ziva i vesela u sedam sati,a ja iscedjena krpa koja sad ne moze ni da zaspi u drugoj sobi u tisini kad ju je tata preuzeo

mene je pms prozdrnuo ali prozdrnuo dva dana, ja nisam znala da li mi je gore fizicki ili psihicki, ne pamtim ovakvo stanje
onaj momenat kada bi izasao na ulicu i arlaukao i plakao u isto vreme, eto tek tako
dok me na sve to glava boli sa vih strana, sta god da popijem
itako, nadam se da je kraj

Ja sam sa mamom zaspala u pola jedam i do sad smo ustajale sedam puta da je stavim da piski.uopste mi nije jasno kako je ona ziva i vesela u sedam sati,a ja iscedjena krpa koja sad ne moze ni da zaspi u drugoj sobi u tisini kad ju je tata preuzeo
Ajoj smoki :(
Ne mozes da spavas jer si psihicki izmorena
Majka ti je
Nema nista gore od cuvanja i gledanja voljenih kako stare :(
Nadji neku relaksaciju, pojesce te
mene je pms prozdrnuo ali prozdrnuo dva dana, ja nisam znala da li mi je gore fizicki ili psihicki, ne pamtim ovakvo stanje
onaj momenat kada bi izasao na ulicu i arlaukao i plakao u isto vreme, eto tek tako
dok me na sve to glava boli sa vih strana, sta god da popijem
itako, nadam se da je kraj
Uh tara
Meni je tako zadnjih godina, i sve gore i gore.
Retko koji pms prodje neopazeno
Obicno se zauka, zapalila bih planetu, muza vec oplacem, deca mi se sklanjaju na pogled, matorce ne mogu da vidim...

meni je od prosle godine pms jeziv i postaje sve jeziviji i anksioznost o kojoj lunja prica, do te mere da tih dana pomislim da cu odmah sutra po strucnu pomoc i nervoza i bes i tuga i strah, znaci straubalno plus glavobolje na koje nista ne deluje
uz to su mi se prosle godine uzhebali hormoni zbog svega i tada je sve to i pocelo u ovom obliku, sada imam nedostatak progestreona i dobih neke tablete hormonske od kojih se jezim
ali kaze dr samo 3 meseca
nadam se da je tako iskreno jer ovo je je zi vo

tu maku jedino da probam u onoj kratkoj fazi u kojoj sam normalna, ovo ostalo svrhe nema :lol:
mada gajim toliku skepsu da nemam reci ali i ocaj sa druge strane tako da cu verovatno da posegnem za njom :malav:

Ja sam popila jednu kesu kad mi je bilo najpotrebnije i hvala ti.sad sam kao avion pa ne pijem.ali cim se prizemnim,opet cu

ja sam otisla u q mnogo vise, nisam mogla da prestanem sa plakanjem
kad se samo setim, dobro mi nije
uzimala sam je dva meseca, ali sam posle tri dana osetila pun efekat koji me i danas drzi
ne uzimam je ni ja vise, cini mi se da sam je uzimala oko dva meseca..ili manje..jos imam pola pakovanja druge bocice
tu maku jedino da probam u onoj kratkoj fazi u kojoj sam normalna, ovo ostalo svrhe nema :lol:
mada gajim toliku skepsu da nemam reci ali i ocaj sa druge strane tako da cu verovatno da posegnem za njom :malav:
probaj, posto je biljka u pitanju nema losih posledica, a verujem da ce da ti pomogne

ja sma prvi mesec dana pila taj u prahu iz kesice, isti..postavljala si sliku pakovanja
a posle sam kupila u pkapsulama jer je vrgaana rekla da su tako iskoristljivije
meni je bio efekat oba isti, jer mi nije problem da pijem taj u prahu
ja sma ga samo razmutila u vodi i popila bez icega

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back